ПЛЕБЕЙ І ДІТРІХ

Марлей на любовному фронті була штучка ще та й, якщо брати за визначення чистоту раси нацистських ідеологів, цілком підпадала за всіма тими ознаками під графу – «справжня арійка»: ба, навіть, як таке часто траплялося з-поміж найвищого істеблішменту Третього Рейху, без усіляких там посвідок, що їх вручав сам фюрер, коли виникала у тому партійна скрута. Хоч, знаємо, що й в того таки австрійського підданого Адольфа Алоїзовича текло в жилах кровозмішаної (як з боку батька, так і його небоги-дружини, матері майбутнього фюрера) юдейської руди більше, ніж, скажімо, мутної водиці в мілкому Йордані.

ПЛЕБЕЙ І ДІТРІХ

Гітлер правив німецьким народом не повних п'ятнадцять років. І безугаву домагався, щоб Марлей Дітріх покинула той клятий Голівуд та повернулася знову до Німеччини тепер уже в осянні першої frau Drittes Reich. Але на те вона прилюдно обзивала Гітлера то ідіотом то аристократизованим плебеєм. Ну, якщо по-наськи, аристократизований плебей тлумачиться десь на кшталт як – "новоспечена еліта". Кажу ж, Марлей була ще та штучка...

Такі арт-заполітизовані думки навіюють мені щоразу солоспіви під час репетицій, як проходжу повз розчинені вікна театру опери і балету. Ніяк не второпаю: для кого ті солов'їно-перепелині голоси так надриваються перед їхнім виходом на кін?! Невже тільки для працівників дипкорпусу в Києві та зарубіжних туристів! Адже... Та, зрозуміло: маємо і міністерство культури, і осередки культури, і Ганну Герман з суто нашого П'ємонту, яка в культурі та літературі так шарить, як Ефрон з Брокгаузом в українській енциклопедії. Чого – кого тільки не маємо. Навіть аристократизованих плебеїв, чи то пак – новоспечену еліту. Та, на жаль, украй бракує нам тої чистокровної арійки, яка б всукала своєю непідкупністю самого Гітлера...
Якось поцікавився я у скіфських кам'яних бабусь біля історичного музею, що ще не всіх їх розхапали крутелики для своїх паркових скульптур:

– А що то за причина, що в сьому арійському краї, від Дону до Дунаю, котре століття, ба, навіть уже тисячоліття, від фриґітних мамулистих жінок народжуються якісь звироднілі хлоп'ятка, які відтак набувають хворобливих недоконаних чоловічих рис?

І у відповідь почув таке:

– Сперма не та... Тут замість бджолиного рою запліднюється в материнському логовиську якщо не теличка з великими та не розумними очима, то брикливі бички, що помалу осуваються і стають неперевершеними волами...

– Сперма? – зашаріло перепитав я. – Але ж у нас тої сперми, як грязі в мочилі!

– Звісно, – кажуть на те кам'яні баби. – Та з тої грязі кулю не зліпиш. Хіба що м'якуш оговтілого тіла.

– Та...

– Ніколи не перебивай, коли говорять значно старші за тебе, – провадять праісторичні старенції далі. – У будь-яке тіло потрібно вдихнути життя: здорове, повноцінне, багате вітамінами. Як не крути, а й удихнути теє життя наразі нема в що... Хіба, в мерхлі створіння! 

 – Та, ну вас... – махнув я на понукування кам'яних бабусь. – Мені б завести шури-мури з самою Марлей Дітріх...

 Але ж – звідки ж їй тута взятись!

 

27 травня 2011р.

Теги:

Коментарі

Руснак 2011-05-29 / 22:03:00
Пан Ярослав, судячи з духу частини його літературної творчості, має здорове начало. На відміну від т. зв. «комп’ютерного покоління». Схоже, він щирий український патріот. Не буду перераховувати оросівські здобутки… Головне, аби його рідновірські прояви не призводили до русофобії. Потрібно зрозуміти просту річ. Росіяни та українці, подобається це комусь чи ні, генетично, ментально, культурно є занадто близькими, аби чубитися на хосен залаштунку. Далекий від арійства залаштунок завжди був реальним автором антиєвропейських революцій та воєн, бо завжди бачив у білих народах (не серед чорних та жовтих, а саме – білих. Читайте цитату одного з ворогів роду людського Абі Фоксмана http://forum.dpni.org/showthread.php?t=19418) конкурентів. Росіяни серед білих народів є найчисельнішими і найменше змішаними з чужорідними расами. Тому вони і є об’єктом інформаційних атак з боку дегенеративної пропаганди. Сучасні англосакси, германці, франки – невиліковно хворі. Білим народом номер два є українці.
Саме тому два братніх народа є об’єктом активних, не лише пропагандистських атак, але і організаційно-кадрових (в народі це називається деструктивним масонським впливом).
Взагалі то, русофобія, власне як і українофобія, живиться слов’янофобами з гарними українськими та російськими прізвищами. Останні фінансують (і в Українв, і в РФ, і у ЄС, і у США) безліч політичних партій, громадських організацій, фондів і т. ін., котрі стравлюють наших людей з позицій «націоналістів», «шовіністів», «політичних русинів», «київсько-московських патріархатів», «сект», мовних питань тощо.
Ярослав Орос зайняв вельми відповідальну і вельми делікатну нішу… Не дай Боже, аби він піддався грі пропейсатих істот… Не важливо, наскільки вправно ти володієш пером, важливо те, у яке русло ти спрямовуєш свій талант – у конструктивне або деструктивно. Не забуваймо, що відкриті чи приховані слов’янофоби володіють пером не гірше, проте ті хто за ними стоять, на жаль, поки що краще розуміються на мистецтві езотерізму…

местный 2011-05-28 / 16:03:00
пан Орос, посмотрите на фигуры наших родных скифских баб: где там "щепочка" фигуры Марлен Дитрих?
Там - природная женская фигура. Есть за что обнять... Объём...
Это я не только к тому что "на вкус и цвет товарища нет" (и из-за М.Дитрих я точно с ума бы не сходил и даже с кресла не поднялся, чтоб "замутить" с ней).
Потомство ведь зависит прежде всего от того, насколько интересна самка самцу... Ну и применительно к людям тоже как-то благородно эту фишку нужно завернуть... типа взаимопроникновения индивидуумов, внеземного единения, близости интеллекта и т.д. и т.п.
Вот наши родные скифские бабы - класс, действительно родные формы! Им еще бы мордочку лица подправить (а вероятно лицо - это интеллект)...

ярослав орос 2011-05-28 / 08:29:00
пане кришеник, не переймайтеся так дуже сильно за максима стріху... десь при нагоді я розповім у деталях патріотично налаштованому людству про сього головного ідеолога партії урп "собор", який розвалив і партію, і продав авакову газету "українська газета плюс"...
а щодо Вашого селютства, то сим, гадаю, не варто хизуватися... зрозуміло, чому...

Кришеник 2011-05-27 / 21:07:00
Врешті уторопав, що ж так бентежило, як натрапляв на останні Ваші записи в блозі. Каюся тим непотрібним дрібним роздратуванням. Певно, це далося взнаки оселючене моє плебейство, куди ж бо дітися – уроджений у сільській учительській сім’ї. Мої мамка з няньком колись нерозважно навчали мене з запопадливою шанобливістю поважати всіх, хто хоч якось-там прислужився рідній культурі та всьому тому, що є нашим. А надто поважати таких, як Максим Стріха (з його чудовими перекладами світової поезії) чи Петро Мідянка (кого б ще більше я хвалив). Хоча звісно, мусів би розуміти й теперішні моди та призвичаїтися до того, що всякий практично класик укрліту має власне право хвацьким бійцівським уклювом довбнути іншого, щоб не зазнався в своєму авторитеті і не залежувався б довго на зім’ятих лаврах.
І тепер про згадану Марлен. Та, що Дітріх, не надто зважала на світ захоплених чоловіків і в своєму житті з холодною звичкою щораз зневажувала спроби чоловічих чарувань та мужські любовні заміряння, та все ж, як Ви кажете, була ще й тою штучкою. І чого б це Марлен було хвилюватися з тих закличних підступів у далекості неприступної Америки – хай за неї це робитимуть інші, значно благочестивіші за Дітріх звичайні німецькі домогосподарки, що майже геть поголовно готові були тоді схилитися до ніг вождя, піддавшись разом еротичній істерії колективного любовного потягу до милого пупсика Адольфа.
А комусь кращими за жорстоку Дітріх здалися саме вони – прості, поступливі й легкі, здатні прийняти солдатське кохання – як вічно жива незабутня Лілі Марлен, що так і продовжує стояти під нічним ліхтарем.
Проте, пане Оросе, не зважайте на сторонню критику. Те, що Ви пишете, воно цікаве і читачу знадобиться.

ярослав орос 2011-05-27 / 19:57:00
безумовно... Ви лишень гляньте -- з якими хлопами супердіва водилася...

местный 2011-05-27 / 19:53:00
2ярослав орос (" марлен дітріх, коли довідалася, що адольф алоїзович -- обрізаний... дала відкоша")
т.е. если бы мы жили в то время, у нас были бы шансы "замутить" с ней ;)
уж во всяком случае она не отказала бы по ЭТОЙ причине точно :)

ярослав орос 2011-05-27 / 19:43:00
пане местний, як знаємо, що марлен дітріх, коли довідалася, що адольф алоїзович -- обрізаний, як і син яхфа, чи то пак ісус христос, дала відкоша самому фюреру...

местный 2011-05-27 / 19:23:00
пан Орос, Вы понимаете, что Министерство культуры, образования, пропаганды и генетики Республики Подкарпатская Русь не позволит вот просто так безнаказанно порочить имя А. Гитлера - союзника самого Миклоша Хорти (причисленного ими к лику святых)?

Насчет Marlene Dietrich - по современным меркам фигура не очень... см. Памелу Андерсон... с интеллектом у последней, к сожалению, не совсем супер... Природа всё вложила в тело...