Авжеж Зеленський, гої

Авжеж Зеленський, гої

Тут, опісля обрання Президентом України Володимира Зеленського, зазвичай уміркований, виважений у своїх публічних судженнях Олег Диба, який ба навіть мене втихомирював (і не раз), раптом видає на гора свій зворохоблено-нервозний  допис «Українців на*бали». Подумав я кілька день та вирішив од себе сказати: «Олеже, українців мо’ і на*бали, лем не арійців». Молю Дажьбога, аби до літнього сонцестояння побачила світ моя чергова книженція «Чара. Історія хвороби». Позаяк маю вже дрібок збройних вояк, які сповідують мій світогляд і ведуть уперед овець і баранів за собою. Що Зеленський, що Порошенко – ніхто і ніщо проти них, моїх воїнів, які в окопах Донбасу та київських о[хв]ісах вичищають з попелу високо достойний Арійський Простір.

Майже тиждень тому я вийшов на пенсію і тепер цілком та повністю віддам себе українському арійству. Звичайно, якщо не перешкоджатимуть тому заповзятливі вукраїнські брати-християни всіх мастей, які так і прагнуть утопити свого ближнього в найглибшій твані.

Олеже, я так само як ти та й МѢСТНЫЙ 2019-04-22 / 08:54:23, читаю, проголосував у першому турі за Петра, а в другому участі я також не брав. Осоружно мені бабрати руки з лайдаками. Проте у відчай я не впав, а навпаки – відчув себе ще дужчим поміж двоногих, які так і пнуться пристати до загалу розумних істот. А – дзуськи! Кажу я вам. Уже не вийде. Янучари та ґрантоїди, почасти закарпатські!

Чим себе тішу? Зеленський завтра-післязавтра стане вряд з Правим сектором і дасть фори уродженцю Ужгорода Нестору Шуфричу та іже з ним. Неодмінно, кажу я вам! А найбільше, що мене втішає, слова Курта Волкера: «США тут надовго». Себто – в Україні. Западенські вуєчки з тетками мене вже не гріють своїми блядськими хляками. Тіло напівмертве не гріє живе. Тим паче позбавлене душі! Зброя, тільки зброя та щира підтримка США – найбільше з усього втішає мене.

Ага… Кажуть, що Генка Москаль подав у відставку. Нарешті щиросердечні закарпатці дочекаються на його же посаду їхню чистокровну душку. Мовляв, се буде Йванко Балога. Та менше з тим. Одначе, як ухилялися від служби у війську за хабарі закарпатці, так – відповідно і коять! Жирують на чужій крові.

Олеже, а зараз, з твого дозволу, трішечки м’якше скажу за тебе:

– Попи здували з вікон мухи.

Не переймайся, цімборо, все буде ОК!

28 квітня 2019р.

Теги:

Коментарі

Русин 2019-06-09 / 20:56:40


Хамство і перехід на особистості. Коментар видалено. Адмін


ярослав орос 2019-05-08 / 22:32:02
Степан Крук -Ярославу Оросу 2019-05-07 / 13:35:07
щефане, кажеш, що Ти ще з тих, закарпатців, нафталінових... "робота така"... брешиш, сучий сине... як і все життя гавкав, догоджав газдам усіляких мастей...
у великодні празники люди стараються не відлучатися од рідного дому... та мова про інше!
щефане, невже збираєшся перебратися в інші світи також інкогніто?
ось тобі, Боже, ставлю на вид, нате -- й уся туйки закарпатська родина!
слава Ісу...

Степан Крук -Ярославу Оросу 2019-05-07 / 13:35:07
Ярославе, мене просто не було в Україні, а допуск до інтернета був вкрай обмеженим. Робота така...Не гріши на закарпатців і буде тобі щастя! А негативні наслідки від виборчої клоунади ми ще пожнемо.І Америка нам не допоможе... бо приходить період повної бидлократії.

не патріот 2019-05-06 / 11:57:58
Смішний, панове, перфоманс складається - загальна пошесть заяв від потомственних арійців і всяких різних "патріотів" про їх начебто голосування в першому турі за Петра, а в другому не голосування ні за кого (а по-суті - таки за Зеленського). Дивна електоральна шизофренія. Хоча й не дивна - добрі yfis патріоти послідовно і стійко наближали в заклятій своїй боротьбі з узурпатором Порошенком нинішню перемогу Ze and Со.

ярослав орос 2019-05-04 / 23:50:33
олеже, вичікують брате, мовчать, а що ж то бо буде завтра ... ба навіть активні аноніми на кшталт степана крука не дописують уже в коменти ЗО, сцяки у них задержались... кришеник, і той розкришився разом з іванком ребриком на підтримку сайту ЗО...
одначе Дибо -- тримайся...
позавтр[я] буде сонечко, казав ми якось старезний гуцул (уже покійний)...
що тут скажеш -- закарпаття хвореньке!