Їду!

Там, за урочищем Шушманець, розпочинається мій Широкий Луг. Їду, хоч, власне тільки збираюсь у тихий і розгнузданий край. А я ж то тут народився та й виріс. І, поки бувало, хтозна коли, з долішньої Тересви холостяком вишивав звечора по селах то тут то там, а відтак уже витіпаний од «скубіння» по хижах з легінями та дівками на відданні, пішки добирався до рідного дому поночі, то й – у Шушманці під ранок бачив не раз, як табун оленів переходив з одного звору в інший, на той бік річки Лужанки, на мою материнську й заповітну Кичеру.

Батьки і Київ
Батьки і Київ

А ще там, у Шушманці, залишився на південному схилі гори рубець від копанки, де колись затяті широколужанські мисливці облюбували були собі окописько й полювали звідти нишком на звіра.

Було…

Нині не те…

В Широкому Лузі перевелися мисливці. Подейкують, що й браконьєрів катма. Повмирали голодні від жадоби. Повбивалися самі. Вічно голодні.

Та таки їду в Широкий Луг.

Адже, я ще не забув окописько мисливців у Шушманці. Ще, вірю, не всі тут наситилися й повмирали від жадоби!

Батьки ж то мої живуть…

03 червня 2012р.

Теги: Широкий луг, мисливці

Коментарі

Жалива 2012-06-09 / 01:12:36

Я, Коля Староста (погоняло Микола Жалива), брат Івана Бушка - повний ідіот і маю на то справку Береговького коргаза, дем ся лічив, айбо недолічив. Перебачте ня люди.

Андрей 2012-06-07 / 14:46:46
справді? а я думав шо то "інколи експресивно", чи які там Гаврош евфемізми для "креативів" граного слона видумав.

Андрей 2012-06-06 / 23:37:35

Хамство і тролінг. Коментар видалено. Адмін