Корінь і сперма

Корінь і сперма

Що мене вражає, що коли вулицю Комінтерна в Києві перейменували на Симона Петлюри, сямтешні міщухи проковтнули завиграшки. Петлюри – так Петлюри. Коли вулицю Щорса перейменували на Коновальця, ніхто з сямтешніх придурків і не загикнувя. Коновальця – так Коновальця. Хоч, звичайно, я Євгена Коновальця ставлю в один вузесенький ряд на предмет українського самоусвідомлення з князем Ігоровичем Святославом і гетьманом Сагайдачним. А коли мова зайшла про те, що в Києві є нарешті проспекти Бандери і Шухевича  – народ сямтешній  повстав. Як же так – Бандера і Шухевич. І на те їм кажу: «Але ж Петлюру ви «проковтнули», не кажучи вже про Коновальця».

Одне слово, я пишаюся тим, що в Києві є вулиця Євгена Коновальця. Справді, Євген Коновалець є уособленням «тихого» творення того, хто через попри все «сапає» своє поле.

Дивно й гидко, що нині вся антиукраїнська нечисть зосереджена на іменах, скажімо, Бандери і Шухевича. Хоч, і Бандеру, і Шухевича породив власне Коновалець.

І тут постає заковика. Основоположник ОУН наче є, і наче ні, а його «птахи» так і тріпочуть крилятами.  На кшталт нинішніх тягнибоків. Кожен так і норовить бути поруч друга і провідника  Коновальця. Та писком і душею не вдалися вони на сього мудрого вояки й політика. 

Коновалець хоч і забавлявся з Канарісом і Гітлером на предмет « ідеологічної» між ними дружби, та насамперед думав, як з ними вів мову, про свою Ідею. Українську. Хоч його відтак і прибрали, Коновальця: галіціянт – далекий його родич і кацап. А німець тут, даруйте, ні до чого. [Ангела Меркель]. Як нинішній зразок.

Одне слово, я про те, що полковника Коновальця нам бракує. Позаяк Україна в 1991 році не мала жодного свого хоча б лейтенанта, тільки, наприклад, полковника Вілена Мартиросяна, який спромігся ледь-ледь тоді трішечки загикнутися про те, що, скажімо, в Ужгороді немає жодної «Просвіти». Мені, тоді цивільному, було вельми прикро, а чому власне В. Мартиросян, а не якийсь Чук-Семчук або Ко-Гуєнко в погонах не став на захист своєї Батьківщини. 

Ось де заковика!

Бракує нині дядькам і вуйкам полковника Євгенка Коновальця. 

Ото був Чоловік…

 

01 серпня 2017р.

Теги: Коновалець, Петлюра, Бандера, Шухевич

Коментарі

Пес Тарко 2017-08-29 / 18:52:56
Не знаю хто як, а особисто Я був прикро вражений тим, що імена Є. Коновальця, І. Виговського так і не було присвоєно військовим підрозділам ЗСУ 24 серпня ц.р. (а було ж напередодні з ними, гуями, домовлено) русинами-порошенками. Мабуть, укотре пересрали. Вкотре всралися і ті і ті. Зустрічали ж митрополита Онуфрія-гуцула. Слов*яни. В Мукачові!..
Слава Ісусу Христу(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Сллава Ісусу Христу!

Дiд 2017-08-28 / 16:57:01
Дурня якась!

Зяма Фельдман 2017-08-28 / 12:22:05
Ти сучара , кого називаєш " жидобандерівці " , я тя на палю посаджу - ротом.

Оросу 2017-08-27 / 17:30:14
Якби Святослав Хоробрий тв ін. Рюріковичи знали, що їх асоціюють з жидо-бандерівцями та колаборціоністом Шухевичем, вони перевернулися б в могилі.
Ярославе, не слобудно тулько пити!

тратата 2017-08-23 / 17:51:11
Вірмени це брати росіян . Разом крадуть - разом пропивають . Нагорний Карабах , тому приклад . Писака не в ті двері попав .

він так стане... 2017-08-23 / 11:52:20
"Політична партія "Вітчизна", яку очолює Вілен Мартиросян, на виборах у 2006 році вступила у виборчий блок політичних партій «ЗА СОЮЗ», що виступає за зміцнення відносин з Росією та Білоруссю" (с)

гілка і балда 2017-08-22 / 21:51:43
Дякуючи інтернету - тепер кожень дурень , може викласти на загал свою думку ( навіть Я). Ось іще одна статєйка ніпрощо - про антисеміта і космополіта Бандеру , про якогось коновальця і Петлюру . Можна ще приплести Грушевського і Махна ( а хулі ) . Автору щось мерєщиться - мерещиться єдрі його мать всяка несуразна херня .
Хоч сам зміст статті - в тумані , подякуємо автору , за те що не полінувався і відмітився цим висером, на популярному сайті . Дякуємо ! Дякуємо ! Афтаржжот !