Артилерист і снайпер-дзинь

Артилерист і снайпер-дзинь

Там, на фронті, а мо’ й не на фронті, здається, на передовій, нині важко сказати де, був той фронт, а де – передова. Тоді був такий розгардіяш, що тільки арифметик міг довести «пряму лінію» артилеристу, щоб завдати удару по п*здюку-патріоту та всіх і вся. Розрахунки «богів війни» – річ уперта. Одне слово, я про те, що, коли розпочалася недавня російсько-українська різанина, я, кокнувши чергового кацапуру з давньої-прадавньої німецької снайперської ґвинтівки, повертався до себе у лишень мені відоме лігво, й… зустрівся поглядом з хлопом мого віку біля гармати, перекинулися з ним кількома слова. Лишень сьогодні виявилося, що тим артилеристом був – математик Петро Солтис.

Отже російсько-українська війна триває, а артилерист на кшталт Петра Солтиса вже встиг написати книжку. «370 днів у камуфляжі». Се добре наповнене інформацією видання побачило світ завдяки видавництву Національного університету «Острозька академія». Й майже ніхто її не купує.

Звертаюся до моїх братів і сестер Закарпаття, які лишень через телевізор і комп’ют[о]р спілкуються зо світом і собою. Брати і сестри Закарпаття, знаю, що ви не причетні аж геть до нинішньої війни на Сході нашої Батьківщини, то хоча б через книжку доброчесного християнина-артилериста Петра Солтиса торгніться розумом і свідомістю до тих подій, що відбуваються там-то, звідки надходить хліб у ваші печі Придбайте, будь ласка, «370 днів у камуфляжі». Христос почує вас. Ручаюся.

Щиро ваш дзинь-снайпер Ярослав Орос.

05 листопада 2016р.

Теги: книжка, артилерист, Петро Солтис, війна

Коментарі

Адміну 2016-11-06 / 17:39:38
Давно не було статтей цікавого автора "Мєсного". Куди він подівався?

Степан Крук 2016-11-05 / 16:33:16
Я почув Вас, пане Ярославе! Пошукаю книгу на полицях магазинів.