Конотопська битва. Застереження

Путін дав маху, коли розв’язав неоголошену війну з Україною. По-перше, через те, що його підкіркове кґебістське минуле ніяк не вкладається в сучасне переосмислення доби. А по-друге, безумовно, Вован як покладався, так і продовжує покладається тут, в Україні, на підозрілих типів на кшталт Януковича, кликуха якого у в’язниці була Хам. А тепер кремлівський вишкребок обрав для коєння темних справ у Криму такого собі кримінального злочинця Сєрьогу Аксьонова на прізвисько Гоблін. Одне слово, що Хам, що Гоблін — одне другого вартий. А що вже казати про Допу з Гепою з їхніми мутними наркотрафіками-оборудками. І нема їм числа тим пройдам-злочинцям. Од Ужгорода до Луганська.

Конотопська битва. Застереження

Але мова про інше. Мова про те, що Україна свого часу вже дала була добрячого прочухана тогочасній Росії, розбила впень московське військо під Конотопом, що цар з переляку втік аж до Ярославля. Але ж... Але ж... Опозиція гетьмана Виговського вдарила йому у спину, й Україна на тривалий час опинилася в Руїні!

Вчорашня опозиція, що нині допалася до влади в Україні, від імені двох партій: “Батьківщини” та “Свободи” (“Удар”, зрозуміло, готується зосереджено лишень до президентських виборів — нічичирк), так ось — видається мені, що вчорашня “апазиція” під хитромудрим керівництвом леді Ю. з охочим до наживи Тягнибаксом коїть той самий злочин, що й їхні “паперєднікі” як далекого 1659 року, так і недавні. 

03 березня 2014р.

Теги:

Коментарі

Корятович 2014-03-04 / 05:19:02
добре згадати Конотпську битву...пишіть далі з підпілля!

ярослав орос 2014-03-03 / 14:48:23
пане местний, прощавайте... іду в підпілля...

МѢСТНЫЙ 2014-03-03 / 14:30:49
Мутно как-то. Майдан требовал прозрачности в назначениях, в работе власти, но пока сплошь «закрытые заседания». Кто, что, о чем?
А тем временем на послезавтра в областных центрах Юго-Востока, от Одессы до Харькова запланирована т.н. «Русская весна» (которая уже пришла в Луганск и Донецк), с захватом ОДА, избранием «народного руководства» и «волеизъявлением о присоединению к РФ». Активно и не таясь в соцсетях вербуют под это дело «титушек»», в т.ч. из прилегающих областей РФ. Лидеры сепаратистов – все на виду.
Реакции пришедшей к власти бывшей оппозиции на это – ноль. Почему? Это непонимание, бессилие или сговор?