Покайтеся!

На Майдані палкі речники знову годують, годують обіцянками, канапками та гарячим чаєм. На Майдані знову співають пісень, як же солов᾿ям без витьохкування. На Майдані жовто-блакиті стяги помалу втрачають вагу перед партійними шматами. На Майдані там, де ще позавчора пролилася молода кров – спльовують учорашні, а нині поважні... бонзи! Лишень Ю(л)а Луценко спромігся вибачитися з учорашніх за те, що накоїли в о н и з Ющенком.

Покайтеся!

Безперечно, що тільки міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко як пес у сливах вибачився за невинно побитих дітей о 4 ранку минулої суботи. Свіженькі петлюри в особах Тягнибока, Кличка та Яценюка чомусь не беруть на себе провину за скривджених нинішніх крутян на Майдані. Проспали й просрали сараки! А власне за криваве над ранок у суботу побоїще на Майдані винна передусім (а)пазиція на чолі з лебедем, щукою й раком. Та власне, про що я... Та знову ж про «Покаянні псальми» Дмитра Павличка та іже з ним. Павлодраяворівське (див.) Дотепер ще ніхто з них щиро й привселюдно не покаявся за лицемірство й прислужництво. Не кажучи вже про патріарха Філарета, а в миру агента КДБ Антонова... (І нема їм числа). А що вже казати про янучар – новоспечених перелицьованих вишкрібків!

І пригадався мені фільм «Покаяння» Тенгіза Абуладзе. Режисер Т. Абуладзе 1984 року, ще до неминучої та фатальної «перестройки», без зовнішньої принуки і фарсу, щиро й відверто покаявся за всіх тих грузинів, які накоїли одне одному лиха.

Чуєте, Івани безрідні.

Кайтеся привселюдно...

02 грудня 2013р.

Теги:

Коментарі

Віт 2013-12-03 / 18:05:10
Винні передусім декілька "заводил", що першими почали відштовхувати опозицію від Євромайданів, і людина вашого віку це б мала розуміти. Студенти то гаряча кров, що сказали старші те й робили, не розмірковуючи... Яка б не була ганебна опозиція, але без них єдиний шанс на результат був би переворот, силові дії... А мирні протести без участі політиків не принесуть нічого, вони згаснуть дуже швидко і вже не скоро людям захочеться мітингувати, на це й розраховувалося... По суті, які були вимоги студентсва? Підписати угоду з Євросоюзом? І все!!! А що та угода з нашим урядом і президентом? Перш за все треба гнати в шию "пахла" з "хамом", і всіх керівників силових структур, а вже потім говорити про Євросоюз, а без опозиції мирним шляхом зробити це нереально... і результат не за горами, побачите чим все закінчиться, скоріше за все ще глибшим розчаруванням у всьому...

ярослав орос 2013-12-03 / 11:19:02
щойно у кулуарах ВР степан ількович хмара кинув у вічі ганьці герман: "будь ти проклата"... о, се по-нашому!

ярослав орос 2013-12-03 / 09:24:30
Адмін 2013-12-02 / 19:59:38
За зміст запису блогу відповідає сам автор. За решту - Адмін.

так... я щиро й неупереджено відповідаю за свої слова і вчинки...

Адмін 2013-12-02 / 19:59:38
За зміст запису блогу відповідає сам автор. За решту - Адмін.

Як мінімум, така точка зору має право на існування.

випадковий 2013-12-02 / 19:44:15
мені думається ,що саме ця стаття і сіє розбрат

Петро 2013-12-02 / 18:19:47


На час Майдану знімаю всі коменти, що сіють розбрат )) О.Д.