Час полудурків

Останнім часом стає дедалі частіше прикро за державу. На всіх рівнях – від київського до севлюшського. Все скидається на якийсь цирк, де в ролях злодії, конюхи і полудурки.

Час полудурків

Паяци всюди і завжди. Але, чомусь, – не до сміху.

Ви пам’ятаєте, з чим раніше асоціювали Закарпаття? Не згадуйте. Нині асоціації інші. Інтернет проник у реальне життя, а в інтернет проникли ідіоти. Тому ми нині дивимося на, скажімо, Одесу через образ матюкливого епатажного «люмпена» Владіміра Петрова, натомість Одеса, у відповідь, отримує образну асоціацію Закарпаття через інтернетний ідіотизм родича Івана Бушка з «погонялом» Жалива.

Кожен народ (як і кожен регіон) вартий не тільки своїх реальних вождів, але й своїх інтернетних паяців.

Але ж чому, скажіть, так не пощастило зі своїм блазнем Закарпаттю?..

30 вересня 2012р.

Теги: Бушко, Жалива

Коментарі

Дід Микола 2012-12-03 / 01:14:38
Ти, Паш на Олега не гони, він борець зі стажем, а ти давно вже продаєшся на всі брки.

О.Д. 2012-11-30 / 22:46:43
Дякую. Удачі

Паша Білецький 2012-11-30 / 22:35:39
Добра тобі, здоров’я і натхнення... у хорорших справах не лише у журналістиці, а й у твому післяробочому житті, це херня все, і не достойне навіть найменшої усмішки наших улюлених дітей... Я тобі не ворог

О.Д. 2012-11-12 / 22:43:12
Ще один раз тобі відповім. Може зрозумієш. Але це востаннє...

Пробіжися по сайту. Тут у коментарях ПОВНО гонилова на Балог. Однак, кожен ТВІЙ комент починається з "На Закарпатті онлайн...", " Або на сайті Диби...". Якщо тобі не зрозуміло, що це не нормально, то я тобі не лікар.

Далі. Ти сто разів пообливав мене брудом: на Мукачево.нет, тепер - у Фейсбуці і тут, і при цьому чомусь, вважаєш, що маєш законне право публікуватися на моєму сайті. Чому? Ти вважаєш, що я маю підставляти праву щоку всім гівнюкам, які перед тим вдарили мене по лівій?

Мені байдуже, чи ти, чи Жалива. Для мене ви стоїте на одній площині, бо поводитеся абсолютно однаково. Він також, кожен раз коментуючи не по суті, а переходячи на особистості, ще й поливаючи мене лайном на своїй стіннівці, вимагав дотримання демократії – дозволити йому коментувати і, навіть, відкрити блог. Різниця між вами тільки в тому, що ти отримав журналістську освіту, а він не отримав ніякої...

По-третє. Що таке свобода і демократія? Як правило, цими поняттями маніпулюють ті, хто ним на ділі нехтує або й, ще більше, відверто по них топчеться. По-твоєму, коли ПР оголосила Україні війну, то я, як демократ і ліберал, маю ще й надати їм можливість тут рекламуватися? Тобто,коли в мій бік стріяють, я маю у відповідь посилати повітряні поцілунки?..

І накінець. Ти можеш скілько завгодно бути в якихось бутафорних комісіях з журналістської етики, але якраз ти, і говорю тобі це відверто, не маєш найменшого поняття, що таке етика, і журналістська - зокрема.

Навчишся поводитися по-людськи, я не матиму проти нічого твоїх коментів. Але ілюзій, що ти щось зрозумів, у мене вже немає...

Раджу тобі: якщо не можеш тримати себе в руках і утриматися від говнометання та переходу на особистості - просто забудь про мене і Закарпаття онлайн. А не можеш забути, то, будь ласка, поважай мене, мою позицію і результат моєї праці...

Павло Білецький 2012-11-12 / 21:54:31


Олег, ти шукаєш ворогів у мені, у Жаливі (якого я зовсім не знаю). Але ти не розумієш, що я — не ворог. Я до тебе особисто нічого особистого не маю. Інша справа, що ти, одразу, коли чуєш мінімум негативу про Балогу, то або видаляєш, або починаєш виходити з себе і переходиш на особистості. Ну ми ж з тобою не читачі "ліві", такий підбір позитивної інформації про Віктора Івановича (безперечно талановитого політика і маніпулятора) е може не свідчити про твою незалежність від нього. Ти можеш 100 або 1000 разів видалити мої повідомлення, але якщо на цьому сайті не можна задати запитання, чи Балога з братами піде у більшість, то це — жорстка цензура і тоді цей сайт до свободи слова і демократії немає ніякого відношення, лише до сімейної демократії хіба. Я, як багаторічний член діючої НМПУ і комісії з журналістської етики у Києві про це буду завжди говорити, коли буде йти мова про закарпатський медіапростір. Тут у твоєму кориті я ставлю крапку. Ти зажрався вже просто, друже...


Канада 2012-10-08 / 12:26:13
До "Корятовича" - якщо ви не належите до якоїсь політичної або громадської організації, які, як правило, висловлюють точку зору певної спільноти людей (навіть невеличкої), виходить, що ваші коментарі щодо певних осіб, організацій, та врешті, народів (яких, через велику часову та просторову відстань, ви просто не знаєте), є вираженням ваших особистих поглядів, що сформувалися в результаті набуття певної освіти, самовдосконалення та життєвого досвіду?

Корятович 2012-10-03 / 17:00:21
Канаді - я не належу до якигось організції по за церквою, і не є ніяким блогером. Колись, Закарпаття Онлайн позволила на їхнйому сайті 'форум' , де і навіть я був включив пару статтій для ширшого обговорування. Ще до цього дня не розумію чому вони закрили цю потрібну функцію??.....

Канада 2012-10-03 / 15:07:38
До "Корятовича" - в якій організації там у себе працюєте, може через ваш сайт можна поспілкуватися? Бо тут ...

Жаливі 2012-10-03 / 13:07:23
Поникай на себе, Старосто. Таких брехачів гі ти нема на світі. І коби цей закон діяв ти би перший на зоні зогнив. І не спас би тебе ні брат твій Бушко, ні твої любимі ПіаРаси.

ось так 2012-10-01 / 19:04:54
Ізза таких ДИБілів треба обовязково вводили кримінальну відповідальність за наклеп

Корятович 2012-10-01 / 17:01:29
'Час полудурків' = 'Час Обозривателя'

Вийшов з підвала 'Три Дурака'....:-)

МѢСТНЫЙ 2012-10-01 / 07:58:50
2ужгородка ("живём как-будто в Королевстве кривых зеркал").
да. и из которых составлен лабиринт, выйти из которого невозможно.
но выход есть: расхерачить все эти кривые зеркала. за ними - мир, свет, солнце...

Korjatovychu 2012-09-30 / 22:04:13
Дознавим ся што русини=цигани подля пана Владіміра Петрова, як туйки пан ОД опубліковав. А пан Корятович всяде пише, коли русини ся голосять за русинів, а не українців, што всі русини, русини/українці=українцям. Ясно, што пак ай українці=циганам. Пан Корятович поставив дуже справний вопрос "...але чому так без милосердно понизувати доброго ім'я циганів??....:-)

О.Д, 2012-09-30 / 21:08:32
соні, ви вважаєте, що маю давати посилання на всі ідіотизми? Може, вам ще посилання на сайт полудурка Жаливи дати? Хочете опуститися на рівень Жаливи/Старости і його одеського опонента – задайте їх прізвища у Фейсбуку. Я вам в цьому опусканні не помічник... ))

соні 2012-09-30 / 20:48:18
А я в це не вірю. Щось дуже банально написано цитую:
" Нашел статью в которой написано что я работаю в Заарпатье на Балогу, спросил и хоп, тут ще в личку сообщил кто заказчик и исполнитель"
Кого спитав? Де найшов статтю? З ким переписувався? Конкретних ссилок нема. Що за водичка тута

ужгородка 2012-09-30 / 19:17:56
Автор прав: живём как-будто в Королевстве кривых зеркал

Корятович 2012-09-30 / 03:10:03
'Сам Староста - русын, то есть закарпатскый цыган дорвавшийвся до интернету'

Видно що Жалива досягнув на решті все світного визнання...але чому так без милосердно понизувати доброго ім'я циганів??....:-)

чужинець 2012-09-30 / 01:59:04
А я не сприймав би все це так близько до серця. Ідіоти завжди були, є, і будуть - це життя. Вакцина одна - здоровий глузд та сарказм, котрий дозволяє його зберегти в наших умовах. Щодо інформаційного простору:
Піймали чукчі верблюда. Привели в стійбище до шамана- що за звір? Шаман побив у бубен, забіг в ярангу, витягнув ноутбук, ввімкнув гугль...
Через хвилину вискакує на двір - "Мужики! Это жэ КЭМЭЛ! его курить надо!"...

Вуйко з верховини 2012-09-30 / 01:41:11
Прикро, що завдяки ось таким Жаливам, Сидорам та Бушкам, русини асоціюються з циганами, сепаратистами та бидлом...

Слов'янин 2002-10-03 / 01:49:50
Гарні слова О.Д., але свободою слова тут не пахне.