Музиченко, Марчишак і Грегор

Музиченко, Марчишак і Грегор

Від тепер я теж вважаю обласного військового комісара Закарпаття Музиченка людиною, яка в умовах війни свідомо діє проти інтересів України. Я з перших уст знаю про факти корупції в облвійськкоматі, коли здорові молоді чоловіки відкуповуються від призову. І ви, переконаний, теж їх знаєте. Ми всі в курсі, за якими «тарифами» потенційні призовники долають державний кордон України в напрямку на виїзд, не отримавши до того жодних повісток. На наших очах сформовано абсолютно небоєздатний батальйон територіальної оборони – одна рота якого пропадає десь в горах, а дві інші, напаковані пузатими і не дуже чиновниками, депутатами та іншими «уклоністами», зайняті в Ужгороді селфі для соцмереж . При цьому ми теж всі знаємо, що зараз в Закарпатському облвійськкоматі відмовляють тисячам здорових, вмотивованих і досвідчених чоловіків з досвідом військової служби або й досвідом АТО. Я знаю ще те, що знає вузьке коло осіб – що командиром 2-ї роти тербату призначено Миколу Марчишака, особу, яка сама здалася в полон сепаратистам і якого витягли з того лайна, відмили і навіть запустили в нове життя з іміджем «героя» завдяки родичу в СБУ. І яка тепер вислужується перед владою, попутно підгодовуючись,як очільник «АТОшної» організації, з рук корумпованих чиновників і так само корумпованих забудовників.

Я стис зуби і мовчав. Щоби не розхитувати державний човен в умовах війни. Я промовчав навіть тоді, коли на самому початку цієї самої війни з рівня обласної влади мені, людині, яка пройшла всі етапи безкомпромісної боротьби за Україну, пригрозили затриманням і закриттям сайту Закарпаття онлайн. За два передруки двох інформацій з сайту Українська правда, які стосувалися Угорщини і її прем’єра Орбана. ПЕРЕДРУКИ. Які досі висять на сайті Укрправди. Бо цього вимагали друзі Путіна у владі сусідньої держави. Бо у Орбана на носі - вибори, а на українському Закарпатті - його виборці. І вони читають Закарпаття онлайн.

Але сьогодні мене прорвало і порвало. Не за себе. За Грегора.

Віталій – мій друг. Бо чесний. Нарваний, некерований, емоційний. Але щирий. І патріот до мозку кісток. І сьогодні над ним влаштували показову розправу. І зробила це чинна влада Закарпаття. Прикриваючись інтересами України.

Віталій – боєць по духу, але, так склалося, не по тілу. Він зовсім не бачить на одне око і погано бачить на інше. Тобто, на фронті це – 100-відсоткова мішень для ворога.

І сьогодні його відправили на відстріл.

Учора йому принесли повістку. Єдиному на весь будинок. Адресно. Він взяв. І сьогодні прибув до військкомату. Там – довжелезна черга. А в нього – доручення від ОДА зайнятися відправкою за кордон дітей біженців. Тому почекав і пішов робити пріоритетне. Не розуміючи, що все це - серйозно.

Ближче до обіду його зупинив біля ОДА наряд патрульних. Знову «адресно». Щоби доправити до військкомату. Ви чули, щоби будь-кому іншому в Ужгороді була така честь? Бо я – ні.

У військкоматі його опікували так само персонально. Заступник ужгородського військового комісара Тимощука особисто провів його через медкомісію. І, попри заперечення медиків, оприділив до бойового складу 128-ї бригади. З відправкою о 19.00 на Яворівський полігон.

Віталій не пручався. Бо він – щирий і патріот.

Вкурвило мене.

Бо це тупа, примітивна помста. Помста чиновників правозахиснику та волонтеру за пост у Фейсбуку. Де він прямо назвав ворогом держави особу, наділену державною владою. Це про Музиченка.

Мене вкурвило, бо все своє життя я боровся не за таку Україну.

Україна вічно напівп’яного облвійськомісара Музиченка, який в умовах війни ставить під загрозу обороноздатність держави у підпорядкованому йому регіоні, і при цьому тупо мститься справжньому патріоту і волонтеру, не моя Україна. Україна, де голова військової адміністрації «кришує» таких музиченків – не моя Україна.

Виявляється, боротьба з ворогом зараз відбувається не тільки на фронті. Але й тут, у глибокому тилу.

Так, як і Грегор, я вважаю Музиченка, образно кажучи, "сепаром" і "диверсантом". І я ще подумаю, чи не зняти мені лапки з цих слів.

І можете мститися тепер мені.

11 березня 2022р.

Теги: Музиченко, Грегор

Коментарі

Антей 2023-05-14 / 19:47:49
Вже не вперше чути за цю сволоту Музиченка,падло ніяк не нажреться))Чекай чучело, прийде ротація будеш сам за річку плисти)

Владимир Форсюк 2022-10-09 / 15:20:19


Мой лечащий врач говорит, что болезнь прогрессирует. По сути я уже безвозвратно идиот, вот только осознать это для меня проблематично :(


О.Д. 2022-04-11 / 02:17:56


до "Комендант_"

Спершу ти підеш, паскудотний, чорнодуший і чорноротий аноніме, курсом русского воєнного корабля )


Комендант_ 2022-04-10 / 20:18:18
Ой ,
Вкурвило його ...

Скоро Ти пійдеш на фронт воєнкором.
Готуйся !!

іван 2022-04-05 / 14:35:20


Хамство і перехід на особистості. Добирайте слів, тут не помийниця. Коментар видалено. Адмін


іван 2022-03-15 / 11:18:42


Перехід на особистості. Добирайте слів і коментуйте по суті публікації. Коментар видалено. Адмін


Срібряний 2022-03-13 / 04:23:41
Щюрі-піхотної каптьорки!
Чи як земельний щур, об'єднаний мародер, тупорилий марчищак двічі засуджений рветься до влади!
Отже,Ви самі це ''чмо'' про PR-ли з 2015 року, а зараз Ви робите вигляд що це Не ви Закарпаття онлайн!
Він жодного разу не приймав участь у навчаннях в ЗС України на території Закарпаття-бо він кончиний сцикун по своїй натурі.
Має підроблену довідку про участь у складі сил Ато підписано пивоваренко якого на той час вже небуло! Довідку йому допоміг оформили старий потасканий комуністичний пес Марко він же сірко якій теж в одній обіймі мародерів МММ Альтернатива!
На цих ''блядей'' є багато матеріалу віл мокрухи до марадерства мармурового бетону ! І вони перші перейдуть на бік ворогові чи у полон як це в свій час зробив марчищак МММ.
Шкода що дійсно хворі люди як МС ''Грегор'' призивають,а здорові як марчищак далі МММ і його друг і соратник розмовне гніздо із КС відсиджуються.
Соромно! Але Ви самі в цьому вині!також не скуліть!

Таня 2022-03-13 / 02:24:23
Шок неймовірний почитавши пост Візантії Аллс, що відправили на війну чоловіка з діагнозом лейкоз!!!
Ви справді йобнулися, там зовсім . Чи як?
Бугаї блять ходять по області і свої і куча переселенців
А ви блять ОНКО ХВОРИМ повістку в зуби .
Чи у вас там теж проблеми з очима у військоматі.
Для чого накалюєте обстановку

"Русскій корабель" 2022-03-12 / 23:25:33
Гаспадін Музіченко: "добро пажаловать у нашу кампанію!"

В. Піпаш 2022-03-12 / 23:20:23
Йдеться про Олега Дибу.

В. Піпаш 2022-03-12 / 23:19:15
Цитую "Українську Правду": "У Каховці, що на Херсонщині, у суботу ввечері зник місцевий журналіст Олег Батурин." Окупанти вирішили заткати йому рота.
Тепер, після цієї публікації, щодо Грегора, Олег нині отримав повістку до армії - тобто, посібник окупантів - воєнком Музиченко, вирішив закрити сайт "Закарпаття онлайн!"

ІВАН 2022-03-12 / 23:09:18
"СЕЛФІКАТОРИ"- УЖГОРОДСЬКІ "ТЕРОБОРОНІВЦІ" - ТО НЕ ГЕРОЇ, А "ХЕРОЇ" ( ВІД СЛОВА "хер". шАНДОР ТА кУЦОВ - АНУ ЧКУРТЬ ПІД МАРІУПОЛЬ ТА ХЕРСОН. Визволяти та деблоковувати.

ярослав орос 2022-03-12 / 23:04:12
Отож я про закарпатські військомати та митарів "ріднесеньких". Прохання звернути увагу "щиросердних" закарпато-українським патрійотів на Буштино. Там у т.зв. районній теробороні зоорганізованій Музиченком і хабарниками твориться страшенний безлад. Ось би звідси й описати що й до чого!
Чекаю писарів з Ужгорода та Мукачова...

В. Піпаш 2022-03-12 / 20:57:17
Здорові бугаї записалися для проформи в ужгородську тероборону з метою:
- робити масу селфі в одностроях, які показують у різних ракурсах у фейсбуці: подивіться, який я герой;
- аби не мобілізували в армію;
- аби байдикувати.
А ще, для чого?
Тернопільська тероборона, з"ясувавщи, що у Тернополі вона не є потрібною, практичеО. вся поїхала до Києва.
А ці наші ужгородські, вибачайте. сцікуни? Ану марш захищати Україну, а не "селфікуватися"!

Візанті Аллс 2022-03-12 / 19:39:25
Чесно не дивуюсь що таке можливо,бо мій чоловік з оейкозом крові який постійно проймає ліки (Іматиніб хімія)пішов сам на воєнкомат,так йому видали повістку так як його хвлроби нема в їхніх протоколах,при тому що йому не можна ні на сонце,ні переохолоджувати організм , бо появляються судоми при яких він навіть курок не зможе натиснути,це виходить спецом хворих треба відправити ,а здорові бугаї вїзжають.

Василь 2022-03-12 / 14:29:18


Анонімний перехід на особистості і спроба залякування. Майте мужність підписувати свої "пуджалки" власними іменем-прізвищем. Коментар видалено. Адмін


Іван 2022-03-12 / 13:20:48
Сто процентів погоджуюсь з паном Олегом. Там у військоматі давно незрозуміла історія відбувається. Принаймі питання до них є. І не одне.

Наталка Майстренко 2022-03-12 / 07:21:14
Ну, якщо цим "волшебним" пєндєлєм його вороги акселерувати розвиток кар'єри Грегора, то Бог вам в поміч, Грегор буде наступним президентом. Амінь!

Василь 2022-03-12 / 06:08:50
А може цю ситуацію слід розглядати як тиск на війскомат, щоб віддавати Грегора?

О.Д. 2022-03-11 / 23:50:08
Ну, Володю, він тут точно не сам так розперезався. У нього за спиною - ціле владне ОЗУ )