Варцабі

Не апелюю до погонів генерала Варцаби. І не апелюю до його совісті. Я просто звертаюся до Василя Варцаби. Практично – як у повітря.

Варцабі

27 вересня ваші «орли» з Ужгородського міськвідділу міліції хапали на площі Народній в Ужгороді журналістів, громадських активістів, митців і просто небайдужих ужгородців, які прийшли захистити від вандалів з «Золотої гори» частину Ужгорода, що має охоронний статус пам’ятки. Та Бог з ним, статусом. Вони захищали від грубої незворотності частинку душі міста, у якому живуть. По інший бік тієї ситуації були працівники сумнівної фірми, яка фігурувала в кримінальних скандалах і аферистичний керівник якої вже кілька разів змінював прізвище, аби не потрапити за ґрати.

За наслідками тих подій міліція пробує пришити кримінал гарним, чесним і світлим людям, ставши на бік відвертого криміналітету.

Через день у приміщенні Ужгородської міськради ваші кремезні підлеглі знову стали пліч-о-пліч уже з відвертими бандитами з банди Адилова, аби відгородити практично вже напівкримінального очільника міста від маленької правди, що її намагалася донести до нього маленька студентка. І нині смикають у міськвідділ не відморозка Юрія Богаша, який у присутності міліції застосовував до мене фізичну силу і погрожував вбити, не інших «адиловців», що перекрили нам доступ на відкрите «міське віче» в міськраді, а звичайних громадян, які люблять своє місто і бажають йому добра.

Сьогодні в інтернетній палаті полудурка від журналістики Старости, що користується безкарністю через родинні зв’язки з владою, з’явилися фото мого редакційного посвідчення. Усе б нічого, якби тільки ці фото не були зроблені міліціонерами міліцейським фотоапаратом в рамках, начебто, розслідування справи щодо перешкоджань журналістській діяльності саме за спільної участі бандитів Адилова і міліціонерів Варцаби.

І це не єдина злочинна дія, що вийшла з надр керованого вами «правоохоронного» відомства.

Якби не міліцейська форма, останнім часом ужгородці не мали б можливості відрізнити міліціонерів від бандитів. Принаймні тих з ваших підлеглих, що були в цивільному спочатку на плоші Народній, а потім – у міськраді, за примітивністю дій і мови я спершу точно сприйняв за бандитів. І ті і другі діють однаковими силовими і незаконними методами. Діють разом і узгоджено.

Мені не страшно. Я проходив усе це за своє життя не раз: починаючи зі студентських років і до пам’ятного вам 2004-го.

Тепер все це повернулося на Закарпаття разом з вами. І разом з вами, Погорєловим і Ледидою піде.

Повторюю, мені не страшно. Мені шкода вас...

Вас знову зроблять ціпом-відбувайлом ті, на чиї барикади ви вийшли самі і кидаєте своїх «орлів» з підрізаними крилами. Ці люди не захистять вас від того людського гніву, що незабаром може знову заповнити цю землю. Або навіть просто від Закону, який неминуче прийде сюди з наближенням України до ЄС. Вони не мають порядності і рятуватимуть власну шкуру.

Це, виходячи з досвіду минулого і сьогодення, розумів інший генерал – Русин. І тому його поміняли на вас. Бо ви, ймовірно, цього не розумієте.

Прислуга Подебрія зможе зробити для вас видимість спокою і благополуччя. Але вона не відмінить ані останнє місце Закарпаття в рейтингу Кабміну за показником боротьби з криміналом, ані п’ятий знизу підсумок «губернаторства» Ледиди, заради котрого ви зараз пресуєте ужгородців бандитськими методами і за сприяння криміналітету.

Ми – не злочинці, Василю Миколайовичу. Злочинці – по той бік.

І якщо ви цього не зрозумієте навіть після мого звернення, то іскра, від якої загориться Межигір’я, може викресатися в тихому Ужгороді.

А цього вам уже точно не пробачать...

02 жовтня 2013р.

Теги: Варцаба

Коментарі

Горянка 2013-10-08 / 22:35:35
ВИТЧЯГ з "Проекту автономії" Марка Бараболі§
5. ПРАВЛІННЯ: На чолі Тутешняцької губернії стоїть, зглядно сидить губерна­тор. Він має слідуючі права:
а) брати кожномісячну платню;
б) уживати свої губерна­торські палати вдень і вночі;
в) ходити по корзі;
г) уживати спорту, ходити на лови;
д) до інших справ не мішатися.
§ 6. ОБОВ'ЯЗКИ ГРОМАДЯН: Грома­дяни мусять:
а) слухати начальство;
б) на­чальство слухати;
в) запам'ятати собі гасло: «Скачи, враже, як пан каже».
§ 7. ПРАВА ГРОМАДЯН: Громадяни мають право:
а) курити і плювати на землю;
б) думати про страшний суд і пекельні муки;

Уйко 2013-10-04 / 19:55:45
Пане Олеже Ви друже даремно сподіваєтесь що в цього Мусоровоза Головного Закарпаття до якого ви звернулися є хоч трохи совість ! Він немав і не має совісті давно уже це вірний холуй

виборець 2013-10-04 / 02:16:25


Ніколи не брав участь у «дискусіях», у яких основна аргументація - не зрозумілий перехід на особистості. Але все колись треба робити вперше, маючи власну думку, заради об’єктивності та елементарної порядності.

Почну з того, що це не я під ніком «виборець» писав про кокс. Хоча розумію, що далеко не всі мені в цьому повірять. Але, не називаючи ніки…

Ну, якщо комусь здалось, що О.Диба безпідставно образив у цьому пості О.Богаша, Р.Кіршенбаума, братів Адилових, О.Подебрія чи В.Варцабу, так захистіть їх нормальною мовою!

Це ж «за кілометр» видно, хто і за що, тупо і примітивно його «мочить». Ви ж цим самим показуєте рівень «захисту» перерахованих мною людей. Вони саме про це вас просили? – Не думаю, з огляду на перемогу «європейського вектору» у ПР і не тільки.

Можливо, я помиляюсь. І ви незалежні від цього «списку», і у вас є власні причини такого ставлення до О.Диби. - Так вкажіть на це, починаючи зі слів, що «мені по барабану, про кого там написав цей …, я не з ними. Просто О.…». І далі по тексту, як Вам заманеться, випробуючи терпіння Адміну.

А так зараз виходить, що на захист осіб, яких негативно згадав автор, встали, м’яко кажучи, «аматори» у коментуванні, але «характерної зовнішності».

Чи саме це ви і хотіли підкреслити «відірваними» коментарями під різними ніками ???


Віктор Пащенко 2013-10-04 / 00:51:01
Правильно Олег! Й не видаляй, бо коментарі найкращий інструмент для "Дабы дурь каждого была видна".)))

О.Д. 2013-10-04 / 00:00:12
8417, ви, мабуть, внутрішньо сподівалися, що я видалю ваш коментар? Ні. ))

виборець 2013-10-03 / 23:49:08
Вибачаюсь. Кокс накрив наглухо. Тепер вже розумію, «автор» це не нік, а фамілія. Дякую за допомогу.

8417 2013-10-03 / 22:10:09
2виборець - я думаю, что ungvar под автором понимает Олега Д, автора этого истерического опуса под названием Варцабі. И я с ним согласен на все 100%, более гнусного товарища, чем этот галичанин я еще не видал.

виборець 2013-10-03 / 21:15:58

Може я щось пропустив, але у коментарях не знайшов ніка «автор».

Може хтось знає про що писав «автор», якого згадує «ungvar 2013-10-03 / 16:01:12»?
А то виходить якійсь повністю відірваний коментар від тексту чи коментарів.

... 2013-10-03 / 16:14:48
ungvar(у) Прочитв текст, потім коментарі, зрівняв з вашим коментарем... Ви у якій реальності існуєте? Бо це ж навіть не хвороба, це просто аномалія.

ungvar 2013-10-03 / 16:01:12
Автору - мені, як ужгородцю, соромно, що в моєму рідному місті живуть такі істоти, як ви. Хотів би порадити вам лікувати голову, але напевно вже нічого не допоможе.

Баран 2013-10-03 / 15:49:08
Пан генерал уже тікав з України. Дасть Бог, прийде час, і знову буде тікати та ховатися від укаїнського народу. Не буде йому місця на українській землі.

ЗНАЮЧИЙ 2013-10-03 / 15:44:30
До ЗЛОЧИНЦІ ПО ТОЙ БІК
А чи можуть журналістами називати себе ті особи, котрі мають від Воробця з Кошутою посвідчення журналістів, але востаннє свою творчість оприлюднювали на заборі?

журналістка 2013-10-03 / 13:48:23
Юрій Беляков: "Дорогі колеги. Вітаю вас з професійним святом - Днем журналістики (насправді це День журналіста. Я теж маю відношення до журналістики, бо у мене є посвідчення члена спілки журналістів".
І таких белякових, які не написали жодної кореспондеції, але мають посвідчення і вважають себе журналістами, повно.
Варто щось коментувати?!

Requiem 2013-10-03 / 11:32:57
Не по темі (можливо), ніхто досі не озвучив, з якої причини директора лінгвістичної гімназії М. Мегеша усунено з посади?

Ужгород 2013-10-03 / 08:23:25
Повністю підтримую автора! Ледида з Ваоцабою навіть не усвідомлюють, що своїми діями опустили вже свій авторитет нижче плінтуса.

О.Д. 2013-10-02 / 23:18:28
На думку нашої міліції бандити - то добропорядні громадяни, а добропорядні громадяни - злочинці. Тому я не дуже зважаю на цю дурню. Сьогодні нам на наші запити нарешті ЗМУШЕНИЙ був відповісти УжНУ в особі Федора Ващука, який, пригадуємо, також вважав, що ми не журналісти. У міліціонерів у цьому плані все "спереду"... ))

Злочинці – по той бік 2013-10-02 / 20:21:29
фото мого редакційного посвідчення. Олег, ти про що? Посвідчення? Цю тему краще не чіпати, бо можуть спитати, з якою метою було виготовлене те .. нема підходящого слова.
На думку міліції, журналістами можуть вважатися лише співробітники офіційно зареєстрованих ЗМІ та ті, кому журналістська діяльність приносить більше 50% основних доходів.

ІВАН 2013-10-02 / 19:19:53
Хоча звернення адресоване Варцабі, насправді його воно вірогідніше за все стосуватися не буде. Адже для того, щоб його зрозуміти, необхідно мати,принаймні, дві чесноти, дві риси:
1. Інтелект;
2. Сумління.
Однак у адресата, п. Варцаби, здається, відсутні обоє... Та звернення не "у повітря". Воно актуальне для тих людей, хто володіє і інтелектом, і має сумління. Тобто - до громадськості, до громадянського суспільства. Не всі ж у нас погоджуються бути бидлом, чи щоб їх вважали бидлом (худобою,маргою, "казламі" тощо)

свідок 2013-10-02 / 17:41:26
"Сьогодні в інтернетній палаті полудурка від журналістики Старости, що користується безкарністю через родинні зв’язки з владою..." На хворого Жаливу гріх сердитися, але його безкарності вже немає меж! Прикривається своїм братом по матері - нардепом Бушком і роботою в ОДА радником Ледиди, "жбурляючи" через свій недолугий сайт у нормальних людей базарними замовленнями. Молодець, Олеже, так тримати! Істина завжди перемагає. Варцаба не дурень, на пенсії буде соромитися вийти в місто, бо ніхто не привітається, ніхто не пожме руки...

виборець 2013-10-02 / 17:02:26
Зрозумів. Буду знати на майбутнє.