Сьогодні плачуть книги

Зранку 26 січня відійшов на вічний спочинок Великий Майстер книжкової справи Леонід Дмитрович Годований...

 

 

26 січня 2016р.

Теги: Леонід Годований, книжка

Коментарі

від імені ЛД 2016-01-29 / 20:40:48
Сьогодні ми провели в останню земну путь Леоніда Дмитровича Годованого (19.11.1936-26.01.2016). Але й він сьогодні вперше навіки ПРОЩАЄТЬСЯ:
від дружини Марії Миронівни, від сина Юрія та його родини, друзів та близьких, від внука Артема та його приятелів, Фелікса Кривіна та його родини, від Олени Скунць та її родини, від Миколи Демʼяна та його родини, від Наталії Яремчук і її родини, від Надії Пономаренко та її родини, від Бориса Гвардіонова та його родини, від Михайлини Черкашиної і її родини, від Петра Часта та його родини, від Дмитра Федаки та його родини, від Тамари Лісун та її родини, від Тібора Гасича та його родини, від Олексія Попова та його родини, від Віктора Браславця та його родини, від Бориса Кушніра та його родини, від Людмили Кудрявської та її родини, від Марти Шандор та її родини, від Ірини Родомисельської та її родини, від Валентини Митровцій та її родини, від Любові Гаврилюк та її родини, від Василя Густі та його родини, від Олександра Торохтіна та його родини, від Тамари Дулінової та її донечок, від Вікторії Вишневської та Людмили Середи, від Оксани Грабовської та Лідії Вароді, від Єви Павлик та Габріели Тирканич, від Наталки Цомпель та Наталки Шамборовської, від Марії Мельник та її родини, від родини Рубасів, від Івана Ребрика і його родини, від Михайла Приймича та його родини, від Андрія Світлинця та його родини, від Петра Мідянки та Василя Горвата, від Марʼяни Нейметі та Вікторії Андрусів, від Василя Кухти та його родини, від Омеляна Коляджина та його родини, від родин Данканича, Сливки, Гриценка, Ладижця, Феєша, Гашпаровича, Олексієнко, Томашевського, Ялча, Тимофієвої, від односельців з Віньківців на Хмельниччині та сусідів-ужгородців, від однокурсників-журналістів з Київського державного університету, від колективів видавництв «Карпати», «Ґражда», «Знання», «Ліра», «Спектраль», «Олександри Гаркуші», від колег журналістів і книговидавців, від колег з колишніх регіональних редакцій видавництва «Карпати» в Івано-Франківську та Чернівцях, від колишніх колег з «Молоді Закарпаття», «Прапора перемоги», від редакцій ужгородський газет, радіо і телебачення, від друкарок-машиністок і друкарів-поліграфістів, від громад туристів і краєзнавців, народних майстрів, подвижників народного мистецтва Карпатського регіону, від авторів ‒ письменників, художників та науковців, з якими працював не над однією книгою, від самовідданих працівників Товариства Червоного Хреста, яким вдячний за велику підтримку в тяжкі хвилини, від лікарів і медпрацівників, з якими звела недуга і яку вони прагнули подолати, від воїнів українського війська та волонтерів, що платять життям за Незалежну Україну,від власть імущих і від влади залежних, від усіх, з ким зводила доля на житейських шляхах, часом надто вибоїстих, але пораз і світлих...

Тамара Дулінова 2016-01-27 / 22:35:29
Не хочеться в це вірити. Леонід Дмитрович - найсвітліший із світлих.... І зараз чую його голос, бачу посмішку і добрі очі... Завжди при зустрічі питав про дітей... про справи... про настрій.. про життя...
Пощастило запросити Леоніда Дмитровича Годованого до студії ЗОДТРК.Почула багато цікавого - про його студентське життя, про шлях у журналістику і книговидання... Веселий, з гумором завжди - такий і залишиться у моїй пам"яті і пам"яті моїх дівчаток (він їх так називав...)

Ребрик 2016-01-27 / 13:34:30
Прощання з Леонідом Дмитровичем Годованим відбудеться у п'ятницю о 2 год. в ритуальному домі на Кальварії.

Кришеник 2016-01-27 / 11:29:28
Вічна пам'ять хорошій людині та справжньому професіоналу книжкової справи.

Оксана І. 2016-01-27 / 06:50:50
Мала щастя трохи працювати і спілкуватися з паном Леонідом і щиро шкодую, що такі гарні люди відходять з цього світу. Хай з Богом спочиває.

Мар’яна 2016-01-26 / 19:44:56
Світла, справжня людина. Де і коли буде прощання?

Василь Горват 2016-01-26 / 19:02:24
Нас покинув прекрасний чоловік, який поважав людей і книги. У вдячній памяті він залишиться справжньою Людиною.

Олександра 2016-01-26 / 17:31:58
Співчуття близьким та рідним. Був дуже справедливою людиною, відданий своїй професії. Маестро Книги.

О.Д. 2016-01-26 / 16:37:03
Вічная пам'ять Подвижнику і просто хорошій людині


Іван Ребрик
Публікації:
Найпотужніше в українському світі слово на вшанування Володимира Гнатюка
Зарваниця. Пам’ять єдиної неподіленої Церкви першого тисячоліття
Відкрита Енциклопедія Миколи Мушинки. XIV. Володимир Гнатюк
/ 1Відкрита Енциклопедія Миколи Мушинки.XIII
Відкрита Енциклопедія Миколи Мушинки. ХІІ
Україна вітає Миколу Мушинку
Відкрита Енциклопедія Миколи Мушинки. ХІ
Відкрита Енциклопедія Миколи Мушинки. X. Сторіччя Українського Вільного Університету
Відкрита Енциклопедія Миколи Мушинки. IX. Іван Іванець
Відкрита Енциклопедія Миколи Мушинки. VIII. Іван Панькевич
/ 6Возз’єднати...
/ 2Інакші. Дмитро Федака
Звернення учасників Революції Гідності
/ 2Володимир Задорожний: Василь Кукольник
Відкрита енциклопедія Миколи Мушинки. VII. Зореслав
/ 1Дві непроминальні дати нашої історії: Йоанникій Базилович та Михайло Лучкай
/ 5Світ прийшов до Курова
/ 1Чергове число "Екзилю"
/ 1Отчий поріг Миколи Мушинки
/ 3Володимир Кришеник: Гальмівні сліди на перегонах ліквідаторів України
Чверть століття "Ґражди"
/ 9Війна і Мир на сторінках "Новин Закарпаття"
Аркадій Шиншинов і його зелене чудовисько
/ 3Літературна сенсація
/ 3Відкрита енциклопедія Миколи Мушинки. VI. Федір Ґоч
» Всі записи