СТАНІСЛАВУ - ВЖЕ 50!

А так і не скажеш, дивлячись на нього і знаючи його енергійність, зайнятість, стурбованість різними справами - політика, земляцтво, фінанси-банки, партія, родина-діти-дружина, українське козацтво, і, звичайно, література і Колочава!..

СТАНІСЛАВУ - ВЖЕ 50!

Мова не про Івано-Франківськ з його старою назвою Станіславів, а про Станіслава Михайловича Аржевітіна, якому сьогодні, 14 червня, стукнуло 50! Ми, "київські закарпатці" вітаємо його з цим ювілеєм не тільки як Голову "Товариства "Закарпатці у м. Києві", але і як дуже добру і порядну людину, справжнього патріота України і, звичайно, великого патріота Закарпаття!

Гадаю, що не кожний економіст-фінансист-депутат візьметься писати історію свого села, та ще й в 8-10 томах, три з яких уже побачили світ білий. А Станіслав це вже зробив зі своєю Колочавою. Скільки енергії і любові до  свого порогу, до свого краю треба мати, щоби за якихось 4-  років зробити з простого верховинського села вже широко відомий Музей під відкритим небом, майбутню, гадаю, Мекку туризму Закарпаття... Один лиш останній бронзовий "руснак-заробітчанин" з сумною дружиною і здивованою дитиною на руках (не рахуючи майбутню) чого вартий! Скільки ж бо наших і взагалі українських людей поневіряються по різних закордонах?! І, гадаю, це перший і майже єдиний пам''ятник такому Українцю. І "породив " його наш Станіслав...     

Багато чого доброго і цікавого можно сказати про ювіляра - доктора наук, полковника Української армії, члена Спілки письменників України, народного депутата... Зараз я хочу тільки побажати йому доброго, міцного здоров''я, натхнення, великої працездатності, впевненості у своїх справах і задумах, вірити в те, що наступні дві третини його життя будуть ще яскравішими, повноцінними і радісними, а Україна і Закарпаття будуть по-справжньому  процвітаючими і найбільш комфортними для життя людини! Станіславе - будьте!

м. Київ, 14 червня 2011 р.

14 червня 2011р.

Теги: Аржевітін, Колочава

Коментарі

Лідія Петрівна 2011-06-14 / 17:52:00
Вітаємо славного земляка Станіслава Михайловича з полуднем віку. З роси і води Вам, наш колочавсько-київський козаче! Нехай Ваш щирий паптріотизм процвітає в рідному краї такими ж добрими справами, як, зокрема, всеукраїнська премія Зореслава, табори для креативних школярів, бібліотечні поповнення, музеї.