Велика перерва…

Днями наше «Закарпаття», що вкінці листопада - напочатку грудня минулого року розмістилось в центрі Києва, пішло на велику перерву. Ми демонтували наш намет на Євромайдані, у якому з початку Революції гідності перебувала не одна сотня наших земляків-закарпатців та їх гостей з різних регіонів України та з закордону.

Велика перерва…

Скільки триватиме ця перерва, покаже час – політичні, соціальні, економічні і міжнародні події як в Україні, так і поза її межами…                    

Перший, «малий» намет ми демонтували десь в кінці лютого,  він не витримав тривалої інтенсивної експлуатації, бо в холодні ночі на 4-х «стандартних» спальних місцях втискувались на відпочинок по 8 – 10 чоловік. Та і всякі змійки-ціпзари не витримали цілодобової роботи, а ще і людей приїжджало все більше й більше. На його місце з дозволу сусідів-афґанців нам вдалось розмістити великий, просторий намет, а зовнішній «антураж» - мапа області з районами і містами, герб Закарпаття, різні прапори, плакати, фото, гасла-заклики…– залишився «наш, закарпатський».

Демонтовані намети збережені. Малий для нашої земляцької в Києві історії – музею (якщо такий колись буде…), а великий – щоби знову поставити його в центрі Києва після закінчення великої перерви….                                                  

P.S. Згадаймо, як це було:

14 червня 2014р.

Теги: майдан, намет, закарпатці

Коментарі

Бідзіля М. 2014-06-25 / 14:38:29
Пане istvami, мова йде про перерву на Майдані.Туди в будь-який час можно повернутись при першій необхідності. За півдня ми відновимо наш намет. А зараз - патріоти, не передову і в народ. І немає чого забруднювати центр Києва і заповнювати біотуалети, коли є більш термінові справи у порядних людей...

istvami 2014-06-22 / 21:50:07
О каком перерыве идет речь? Теперь счёт пошел жертвам закарпатцев, их уже четыре... Не перерыв, а прекращения огня требуется.