Видатна жінка рідного Закарпаття

Звичайно, це – найгарніша, найвідоміша, найелегантніша, найкультурніша, найосвіченіша, найбільш високошановна Велика Донька Закарпаття – пані Клара Балоґ! Це – Міс Закарпаття всіх часів!

Видатна жінка рідного Закарпаття

Щиро і дуже сердечно вітаємо Вас, пані Кларіко, зі славним ювілеєм і бажаємо Вам у доброму здоров’ї багато-багато щасливих і творчих років!

Kedves Klarika, csokolunk es gratulalunk! Ми, група київських закарпатців. щиро і від всієї душі вітаємо Вас і горді з того, що живемо в епоху Клари Балоґ. Ми пишаємось Вами і завжди з теплотою згадуємо ті досить рідкісні часи, коли Ви буваєте в Києві і Бог дає нам таку щасливу нагоду зустрітись і поговорити з Вами, подивитись на Вас і надовго набратися від Вас могутньої енергетики добра і віри у все гарне і людське. Ви – зразок Людини, зразок Доброти. Навколо Вас – аура благодаті і любові!...                                                          

Шановна пані Кларо, ще і ще раз бажаємо Вам здоров’я і щастя, багато щасливих і світлих днів і років! Будьте, Будьте завжди!                                                      

Почесний Президент київських закарпатців Микола Бідзіля

17 липня 2013р.

Теги: Клара Балоґ

Коментарі

Микола Б. 2013-07-20 / 10:31:54
Здається, в цій же школі працював учителем малювання і жив відомий у майбутньому Альберт Ерделі, який "носив на руках" маленьку Кларіку, а пізніше Вона позувала йому при написанні відомої Його картини (?? - типа "Дівчина в національному"...??)

istvami 2013-07-20 / 10:16:15
Девичья фамилия Керечанин, её родители вырастили 7 детей, многие годы жили в здании ужгородской СШ N1, где отец работал завхозом /pedellus/.

Микола Б. 2013-07-18 / 06:20:11
Пане Корятович, наскільки мені відомо, пані Клара в дитинстві певний час (?) росла і виховувалась у славній, патріотичній родині Бращайків в Ужгороді...

Корятович 2013-07-17 / 18:55:47
Йой! Така видатна людина, аж хочеться трошки більше про неї знати??....