Інформація для усвідомлення: «Хто володарює в Україні»

Днями отримав електронною поштою лист з інформацією «Хто володарює в Україні» від колеги – голови Товариства української мови у Чикаго професора, п. Віри Боднарук, яка підтримує зв'язок із всіма обласними об'єднаннями Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка.

Наразі, вирішив подати цю інформацію на розгляд загалу читачів. З метою: «Усвідомлення та розмірковування!». Або, навпаки: «Розмірковування та усвідомлення!» – як кому подобається.

Гадаю інформація варта для «розвитку ерудиції» та прийняття відповідних висновків.

Володимир Піпаш, Закарпаття онлайн.Блоги
28 квітня 2013р.

Теги:

Коментарі

Arta 2016-03-03 / 23:30:06
Высказывания Джорджа Вашингтона о евреях

"Они (евреи) действуют более эффективно против нас, чем вражеские армии. Они в сто раз более опасны для наших свобод и тех важных дел, которыми мы занимаемся. Можно только сокрушаться, что каждый штат не истребил их давным-давно как вредителей общества и серьёзнейших врагов для благополучия Америки.
Максимум Джорджа Вашингтона, Эплтон и Ко.

Предупреждения Бенджамина Франклина о евреях

Американские колонии восстали в борьбе против политического давления, оказанного при попытке еврейских банковских домов в Европе объединить свои влияния в Новом Свете и среди отцов-основателей американского государства не было человека более встревоженного происками международного сионизма, чем один из умнейших и старейших политических деятелей американской революции Бенджамин Франклин.
Возможно, наиболее обличающие обвинения еврейства содержались в его знаменитом выступлении на Конституционном Собрании в 1787 году в Филадельфии. В одном, из наиболее анти-еврейском отрывке своей речи он произнёс:
"Я полностью согласен с генералом Вашингтоном в том, что мы должны защитить эту молодую нацию от коварного влияния. Эта угроза, джентльмены, - евреи.
В какой бы стране евреи не оседали бы в значительном количестве, они всегда понижали моральный уровень, обесценивали коммерческие связи, отделялись и не ассимилировались, глумились и пытались разрушить религию, на которой была основана нация, не исполняя правил; они строили государство в государстве и противодействуя, пытались задушить страну в финансовом отношении, как было в случае Испании и Португалии. Более 1700 столетий евреи оплакивают свою печальную долю потому что они были изгнаны с их родины, как они называют Палестину. Но, джентльмены, отдайте им её и они сразу же найдут причину чтобы не возвращаться. Почему? Да потому что они вампиры, а вампиры не живут с вампирами. Они не могут жить только среди самих себя. Они должны кормиться за счёт христиан и других людей не своей расы.
Если не исключить их из Соединенных Штатов по конституции, менее чем за 200 лет они будут кишеть здесь в таком количестве, что поглотят нашу землю и изменят наше правительство, за которых мы Американцы проливали кровь, отдавали свои жизни и рисковали своей свободой.
Если вы не исключите их, менее чем за 200 лет наши потомки будут работать на полях, чтобы преумножить им состояния, в то время как они будут потирать руки в своих конторах. Я предостерегаю вас, джентльмены, если вы не исключите евреев навсегда, ваши дети проклянут вас на ваших могилах.
Евреи - это азиаты, и где бы они не родились, и как бы много поколений не жило бы вдалеке от Азии, они никогда не изменятся. Их идеи не соответствуют американским, и никогда не будут, даже если они проживут десять поколений среди нас. Леопард не может изменить пятна на своей шкуре. Евреи - азиаты и угроза этой стране, если их впустить, и Конституционному Собранию следует исключить их".

Замечания Франклина были записаны в части "Записки дружеских бесед за круглым столом во время перерывов", дневника Чарльза Коутсворта Пинкни представителя Южной Каролины. Pickney (1746-1825) присутствовал на Собрании как делегат и он собрал особенно выдающиеся отрывки речей и докладов, которые позднее опубликовал в своём дневнике.
Возможно, лучшее доказательство пророчества Франклина, как любого пророчества, - в его исполнении. То, что Бенджамин Франклин предвидел как зловещую угрозу в 1787 году, сегодня, немногим более 200 лет, стало вызывающей боль реальностью.

Сергій 2016-02-28 / 23:38:58
Я живу в містечку, де 100 років тому українські повстанці вирізали 90% євреїв за один день. Як прибічників більшовиків. Тому наше містечко і його жителів ненавидять навіть в Ізраїлі. В деяких навчальних закладах Києва до цього часу не можуть невчатись наші діти. Їм мстять.Українці - закликаю об'єднатись сильніше, ніж об'єднуються євреї всього світу. Ви можете повірити в те, що євреї в правлячій еліті України і в правлячій еліті Росії посварились і воюють між собою на сході України. Ні. Цього немає. Вони знищують нас, українців і росіян, нашими руками. І Путін - жидівський запроданець. Він нищить Росію. А наш кролик та зайчик нищать Україну. Їх ціль - знищити православ'я. Пізніше доберуться до Білорусії. Ось що твориться.

Сергій 2016-02-28 / 23:25:36
Весь великий та середній бізнес контролюють евреї, хтось із них іудеї, хтось із них православні, хтось атеїсти. Але всі вони євреї. І в будь-який момент вони будуть разом проти України, Білорусії, Росії, Угорщини, Польщі та інших держав. Бо вони евреї. Читайтк, що вони пишуть на своїх доларах. І все зрозумієте. Жид він і в Африці жид. 2000 років історії це довели.

ГРУНЬ 2013-05-05 / 18:15:18
Жи-ди завжди будують громадянське денаціоналізоване суспільство в будь-якій державі свого перебування. Тобто всім націям розказують, забудьте своє коріння, але своє ніколи не забувають і свою державу відновили аж через 2000 років. При мадярах давні люди розказували, що справжніх мадярів в кожному селі було мало, а підтримували їх інші нації, бо останнім було вигідно підтримувати пануючі імперсько-урядницькі мови і культури, ослаблювати автохтонів і заробляти додаткові преференції від сильнішого на даний момент. Думаю, Мадярщиною, насправді вже керують жи-ди, а місцеві закарпатські мадяри не на тому зосереджені, або вони насправді не мадяри. а таж прозаїчна п'ята колона. Шановні коментатори, читайте "Божий народ" Г.П. Климова, можливо менше буде пустих посилів.

Слов’янин 2013-05-03 / 00:29:12
Двадцять з лишком років потому нам, тоді наївним, Рух здавався рятівною соломинкою. Потім виявилось, що це суто сіонський проект, який на повну катушку проексплуатував святі патріотичні почуття українців. З висоти років чітко видно, що частина керівників організації була ненайрозумнішими романтиками, інша - ЦРУшниками. Якщо окремі колишні симпатики Руху порозумнішали, то окремі їх активісти - ні. Держдеп США використав організацію для розсварювання людей і забув про українців. А тепер ветерани Руху, що розбіглися по різним партіям, пускають смоляву сльозу: "Хіба ми таку Україну хотіли збудувати?". Особисто не маю нічого проти Володимира Піпаша, але і досі в понятійному апараті начебто патріотичних партій відсутні такі поняття як незалежність фінансово-економічної системи України від ФРС США. Нікому з них в голову не прийде проста, але важлива думка : чому Національний банк України не є власністю УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ? Лише після цього можна аналізувати національний склад тих, хто тримає Україну в ярмі. А на побутовому рівні існують хороші люди і погані.

istvami 2013-05-02 / 19:35:00
Опубликованная статистика США: в когрессе доля евреев всего 5-10%...
Между прочим еврейский вопрос лучше других изучил и описал A.Солженицын в книге Двести лет вместе \2оо1\...

Петращук 2013-05-02 / 17:52:25


Слава Богу, рівень наших дискусій дещо кращий, ніж українофобські матюки на уніан-новинах. Ще трохи,хлопці, і ми зліземо з дерева та знайдемо душевну рівновагу в ЄС.


Zoltán 2013-04-30 / 17:29:55
1. Я имею всего два еврея-знакомых, с которыми иногда встречаюсь, общаюсь. Один живет в Ужгороде, другой в Израеле. Люди, как люди, ничем не лучше, но и не хуже меня. Я их уважаю. Они от меня ничего не отобрали, моему "бизнесу" не вредят.
2. Повторяю: я не верю этим данным. Дайте список всех 450 депутатов, и письма, где они сами признают, какие по национальности.
3. Пипаш и сорри потвердили мои слова: мой еврей – хороший еврей, твой еврей – поганый. Если он еврей, но в моей бригаде, он патриот (Пипаш), он не еврей, но не в моей бригаде, значит может быть еврей (сорри).
4. Кто-то напоминал раньше: было бы не менее интересно прочитать список т.н. патриотов, и посмотреть, сколько из них "проснулись" в 1991-м году. Ну а до того были верными коммунистами, или как минимум, верными секретарями комсомола.

сорри 2013-04-30 / 16:46:37
Тібор, це вам би трішки внрикнути в тему. Бо, до вашого відома, у Британії вже офіційно заборонили носити натільні хрестики, та вживати поняття батько і мама, використовуючи, натомість, від повідник російського "родитель№1" та "родитель№2". Вбиваються традиційні цінності, а натомість толерується збоченство. Замисліться, з якою саме метою.
Те, що ви - угорськомовний єврей, вже зрозуміло. Однак маєте зрозуміти, що дана тема не загрожує простим євреям. Йдеться про маніпулюючу верхівку світового єврейства, яка маніпулює не тільки ггоями, але й простими євреями, тримаючи їх мобілізованими для маніпулювання через страх Голокосту.
Але це довга історія. Двома словами її не передаш. Для початку прочитайте хоча б книжку "Міжнародне єврейство" Генрі Форда(того, що винайшов конвеєр і зробив однойменний автомобіль. http://poiskpravdy.com/wpfiles/wp-content/uploads/2012/06/mezhdunarodnoe_evreystvo.pdf), а в контексті України - ще радянських часів книжку "Євреї на Україні" (http://exlibris.org.ua/szestopal/). Далі поговоримо.

Tibor 2013-04-30 / 16:24:54
АВТу

Яка дискримінація титульного народу???? Стільки нісенітниці в Вашій статті та постах, що здається це навіть думки не двадцятого, а вісімнадцятого сторіччя. Ви пропнуєте ввести закон Нумерус Клаузус? Це вже було в Угорщині, і нічим, окрім великої біди для всієї Угорщини і угорського народу це незакінчилось. Рекомендую почитати історію Великої Британії від кельтів до Тетчера. Просто тоді може й трошки зникне у Вас відчуття меншовартості, тому що антисемітизм є тільки там, де є глибоке відчуття меншовартості.

Авт. 2013-04-30 / 15:12:56
І ще одне!
Погодьтеся, що якщо євреїв мешкає в Україні 0,2 %, а серед депутатів - 43%: (росіян - 34%, хоча мешкає менше), в Кабміні - 62%, а українців, відповідно - 22% та 15% - це є недобре, неправильно, свідчить про дискримінацію титульного народу, окупаційний характер складу влади.

Авт. 2013-04-30 / 14:59:35
Пане Золтане - Кличко є патріотом України. Однак те, що єврейську "кров" має - є загальновідомим, що не несе ніякої неповаги. Про це була низка і газетних публікацій. І це дуже зворушлева історія. Коротко, зміст наступний. Українська сімя Кличків, що мешкала в українському селі, здається, якщо не помиляюся, - на Київщині врятувала під час німецької окупації маленьке єврейське дитинча - маленьку дівчинку (її батьків, всіх родичів фашисти знищили). Дитина виховувалася як і інші діти сімї. І вийшла заміж за т. м. зведеного, чи як сказати, - "брата". Ця дівчинка є бабкою братів-Кличків. Що не несе на собі жодного якогось поганого (навпаки - є дуже зворушливим)значення.
П. С. Питання не у відношенні до України, українців. Зокрема один із засновників єврейського національного руху В.Жаботинський був і українофілом, українським патріотом. Чимало провідних діячів УНР (приміром В. Винниченко), навіть ОУН (Сціборський, Капустянський тощо)були одружені на єврейках.
Наступник І. Мазепи, гетман України П. Орлик був одружений на доньці Полтавського полковника Війська Запорожського Павла Герцика (їх син Григорій - граф і генера-лейтенант Французького королівства), який був сином єврея-вихреста Самуїла (став - Семеном) Герцика.
На жаль у хАзарова та ін. його одноплемінної "кампаннії" патріотичного "синівського" (та й звідки у нього, якщо і народжений поза межами України, не здатний одное речення вивчити мовою її корінного народу) відношення до України - нема. Відносяться вони до неї як окупанти, до завойованої території, чи як колонізатори до колонії.

Tibor 2013-04-30 / 14:24:58
Золтан має рацію, дійсно краще навчатися позитивного, працювати, аніж роздувати ксенофобію. Мені наприклад дуже дивно, як люди, котрі займаються інтелектуальною працею (піпаші, сорри та інші.) можуть мати сильний антисемітизм. Я їм раджу побувати на Святій Землі (в Ізраїлі та Палестині) де можуть пересвідчитись про відсутність "єврейського заколоту" проти всіх. Чого тільки варто подивитися Єрусалим, Мертве море, Галілею, Віфлеєм, Ейлат. Бажаю Вам всім там побувати в культурно-історичному сенсі.

Zoltán 2013-04-30 / 13:15:59
Это немножко странно, но и грустно что последний контраргумент В Украине у некоторых: он (ты) еврей! Еврей Азаров, еврей Тимошенко, еврей Яценюк, еврей Луценко, даже Кличко (нос у него похожий ведь, и никого не интересует, что это может быть от бокса). Но даже если это было бы все правда (в чем повторяю: я не верю!), не завидовать надо а учиться от них нам всем. Как подняться, как поддеррживать друг друга, как власть приобрести. В парламенте, судья по графику, всего 22 процента украинцев. А сколько процентов относятся к оппозиции? Думаю, больше, значит и у них полно евреев и русских. Конечно мой еврей (русский, венгр, румун...) хороший,. твой уже плохой, предатель родины. Не пора было бы уже кончать этим мушлением, и начать наконец-то работать. Между прочем: я никогда не был социалистом, мои корни просто этого не позволяют. Я скорее националлиберал: чужое не требую, свое не отдам!

ІВАН 2013-04-30 / 13:14:07
Тіборові, Іштванові та ін. мадярам (а чи мадярам?), а також і співвітчизникам також. Те, що єврейське "лобі" в Україні є надзвичайно потужним (і у багатостократ перевищує відображення 0,2% населення України) - є безсумнівним, є аксіомою. Його "вплив" на владу є домінуючим. До того ж єврейство в Україні, за деякими винятками, а такі таки є, є не українофільським, а проросійським та українофобським. Воно є явним союзником найзапекліших російських шовіністів. (Навіть не тільки про В. Медвечука йдеться). Жодне рішення влади за всі роки існування України, а тим паче зараз, коли воно в апогеї своєї впливовості на владу (вірніше нині воно при владі)не приймалося без запобігливого огляду на його вказівки.

сорри 2013-04-30 / 11:17:22
Я б навів вам навскидку десятки прізвищ нинішніх нардепів, які є євреями, але для чого?Ви є прихильником угорських соціалістів, чия партія також була єврейською і яка довела Угорщину до ручки, тому я вам навряд чи переконаю.
В сенсі превалювання євреїв в українському парламенті (у процентному відношенні), то тут сумніву немає. Як і в тому, що "депутати-ґої не кращі за євреїв, з тою різницею, що євреї ще менш привязані до країни ментально", про що написав Це я. Але останнє є дуже суттєвим: коли ти не прив'язаний до цієї землі і не взагалі не обтяжений якимись моральними "комплексами", розграбування відбувається особливо цинічно і нещадно. Тому я завжди прихильніший до патріотів. З ними, принаймні, у нас є шанс...

сорри 2013-04-30 / 10:47:02
Zoltán, Азаров - єврей. Раніше мав прізвище Пахло, але змінив його на прізвище дружини (х)Азаров. Те, що мати його жила в Естонії, ще не означає, що вона естонка. Євреєм є і Шуфрич, це загальновідомо. Балоги і Петьовка, ясно, ні. Як і Пинзеник. Чи є євреями Гайдош, Ковач, Бушко, Пацкан, Лунченко - не знаю.

Zoltán 2013-04-30 / 10:32:43
Дурню не дурню, я задал конкретный вопрос. Конкретного ответа нема. Балога, Балога, Петьовка, Лунченко, Пацкан, Бушко, Ковач, Пинзеник, Шуфрич, Гайдош тд., кто из них еврей?Но даже если припустим, что информация правильная (повторяю: я в эт не верю) и посмотреть на процентнмые отношения разных партий в ВР (ПР, Батькив., Фронт., Ком. УДАР, и даже Свобода), выходит как и еврейи, так и русские одиннакого присутствуют во всех. В чем тогда проблема?! Кстати: у Януковича польские, а у Азарова эстонсксие (мать эстонка) корни.

Це я 2013-04-30 / 10:00:41
Думаю, це так і є. Але хто привів їх до влади?
Депутати-ґої не кращі за євреїв, з тою різницею, що євреї ще менш привязані до країни ментально.

Петро 2013-04-29 / 23:15:55
Золтан ы Тібор однозначно "вмикають дурня"


Володимир Піпаш
Публікації:
/ 1Домашній інжир та наукова конференція у Перемишлі
/ 6Українці та українки, захисники та захисниці, члени та членкині, медики та медикині
/ 5"Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями…"
/ 7Михайло Джанда знову у строю!
/ 8Закарпатські румуни – хто вони є?
/ 25Тризуб на Верецькому перевалі
/ 5Гуцульський Лицар України
/ 11Абсурд, провокація, чи... дебілізм?
/ 3Подвижникам "четвертої гілки влади" присвячується
/ 16Мирослав!
/ 9"Жоден танк не повинен виїхати з казарми"
/ 2Пам’яті Шандора Фодо – палкого угорського патріота та доброго друга України
/ 4Різдвяна відповідь Путіну
/ 1Дарунок до ювілею
/ 2Здобуття Незалежності. Закарпаття
/ 32Про події на Верецькому перевалі у другій половині березня 1939 р.
/ 46Звернення громадськості Закарпаття до Папи Римського
/ 7Націонал-комунізм та національно орієнтовані комуністи в Україні
/ 2З історії взаємостосунків людини та природи на Закарпатті
/ 19До 100-річчя Народного єпископа
/ 3З Днем Гідності та Свободи!
/ 4Андрій Грицак та його побратими
/ 19Через десятиліття пречудове урочище Кізій відкрило свою жахливу таємницю…
/ 3Іn memoriam Лицаря Гуцульщини
Три десятиліття тому був створений український Народний фронт
» Всі записи