Присяговідступники...

Цей пост я написала у підтримку протесту, висловленого народним депутатом України Юрієм Гнаткевичем «Присяговідступники, або Плюю на таку Феміду» .

Присяговідступники...

Цей пост я написала у підтримку протесту,  висловленого народним депутатом України Юрієм Гнаткевичем «Присяговідступники, або Плюю на таку Феміду».

Нещодавно в українських ЗМІ була надрукована стаття «Суддя Оксана Боднар незаконно займає свою посаду?», в якій йшлося  про  службовий підлог, здійснений особою, котра завдяки шахрайству, підробці документів (Боднар Оксана внесла  в свою трудову книжку підроблений запис про роботу на  ніколи неіснувавшій  посаді  юриста-ревізора управління освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації з листопада 1988 року по грудень 1993 року, додавши незаконно собі 6 років службового стажу)  отримала посаду судді.

Чомусь на думку прийшла згадка про президентів Німеччини та Угорщини, які не так давно змушені були подати у відставку, оскільки один отримав пільговий кредит, а другий у 80-х роках захистив дисертацію, скомпілювавши її у інших авторів. Моральний осуд суспільства для представників влади у демократичних країнах став визначальним чинником щодо подальшої  долі їх кар’єр. У нашій же державі немає кому відреагувати на відвертий кримінал судової гілки влади. Людина, яка повинна відповісти перед законом України за вчинений нею злочин, сама тримає в руках караючий меч Феміди та вершить долі наших громадян.

А ось на Ваш розсуд справа, пов’язана із «справедливими» рішенями  судді апеляційного суду Закарпатської області Оксани Боднар, у котрій йдеться про претензії Карпатського біосферного заповідника на земельну ділянку за межами с.Богдан  Рахівського району, де місцевий бізнесмен уже завершував будівництво ресторанно-готельного комплексу, вклавши у справу свого життя  власні мрії, здоров’я, чималі кошти та скориставшись банківською позикою.

Приватний підприємець представив суду державний акт на право власності на земельну ділянку, погоджений проект на будівництво, дозвіл на початок будівельних робіт та іншу документацію. Офіційний лист із держкомзему підтверджував,  що даний участок землі не відноситься до території заповідника. Проте суддя  Боднар О.В., не зважаючи на  переконливі документи-докази, виносить рішення від 24.02.2012р  за позовом прокурора Рахівського району ніби-то в інтерасах Карпатського біосферного заповідника про визнання акту на право власності недійсним та усунення перешкод у користуванні землею (знесення ресторанно-готельного комплексу).  Ні для кого з місцевих мешканців не є секретом, що насправді, під виглядом захисту  державних інтересів вирішувались приватні зазіхання однієї дуже впливової, небідної і відомої закарпатцям людини.

В цій оборудці  в одній  упряжці не зовсім безкорисно були задіяні як  прокурор, так і їхня «честь» судді?

Ще раніше вищезгадана «фахівець» судівської справи  відзначилась також прикриванням сумнозвісного Грушівського сільського голови  Миколи Мельника, який «прославився» на всюУкраїну  під час президентських виборів 2004-го року, коли в с.Грушеві були жорстоко побиті народні депутати Юрій Оробець та Степан Хмара, котрі намагались завадити фальсифікації виборчого процесу.

До речі, пан Мельник  у приватних розмовах називав суддю Боднар О.В. «подругою»  і теж засвітився фальшивим записом у трудову книжку про фіктивний колгоспний стаж. Не дарма ж у народі говорять: «Скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти».

Судівські рішення за підписом Боднар О.В.  досить часто є беспрецендентним проявом відсутності  будь-якої логіки та побудови висновків на незрозумілих людській свідомості чинниках, в них присутні посилання  на  неправомірні  «документи» та заангажоване  трактування фактів. 

Хто ж судитиме суддів?

12 червня 2012р.

Теги: суддя, присяговідступник, Оксана Боднар, сліпа Феміда

Коментарі

теж знаючий 2012-06-20 / 22:24:23

Хамство. Коментар видалено. Адмін

Знаючий 2012-06-19 / 13:17:28
Повірте мені, що крові не буде. Спецслужбами США, Ізраїлю та європейських країн створена група, яка займається виявленням рахунків українських високопосадовців. Вони про це добре знають і почали переводити гроші у азіатські банки. Але це їм не допоможе бо світова фінансова система це єдиний організм і керується з одного місця. Отже скоро наша "еліта" лишиться без грошей.
Далі за домовленістю з Росією режим Януковича буде усунуто у
добровільно-примусовому порядку.
Потім за грузинським сценарієм звільнять усю дрібну судівсько-прокурорську-ментовську шушеру і проведуть люстрацію. Колишніх правоохоронців позбавлять звань, пенсій, відберуть нажите нечесним шляхом майно. У результаті у держави появляться колосальні кошти для соціальних програми.
Єдиним ефективним інструментом проти зовнішнього втручання є боєздатна армія, яку режим благополучно добив.
Все буде добре. Не парьтеся.

Віталій 2012-06-19 / 12:19:44
Уведіть у Гуглі Віталій Запорожець і вам стане ясно, як потрібно захищати свої права

такнутому 2012-06-17 / 22:25:03
Хай дає. По ній є що копати і оприлюднювати.

Інна до просто 2012-06-17 / 10:02:44
Твій коментар я видалила. І надалі буду усі твої коментарі видаляти. Демонструй свою неврівноваженність, хамство і брехливість в кабінеті у Петруні.



До просто 2012-06-17 / 09:07:08
Тобі уже ввижаються заклики? Що так страшно? Хохоришся в коментах.
Зірви но з тебе погончики і ти на вулицу боятимешся вийти. Ти навіть уявити не можеш, який кайф отримуєш, коли каблуком декілька раз заїдеш по башні якомусь прокурорському мурлу. А потім бачиш, як це мурло з розідраним оком і гулями, бігає по лікарні і робить експертизи.

Тобі цікаво чим мене та інших зацепила "правоохоронна" система? Тим, що шахраї носять судівські мантії і за гроші калічать людські душі, тим, що п*яні прокурори Зузаки вбивають людей і залишаються безкарними, тим, що виноградівский мент Довганич вбив 21-літню дитину, а мурло в мантії його покрило,тим, що усякі там Петруні вбивають людей, а потім стають областними прокурами і наїзжають на бізнес у пошуках грошового живлення.
Тим, що такими інформаційними матеріалами, як ця стаття уже нікого не здивуєш. Це мурло в мантіях і погонах так обнагліло, що усі ці історії стали буденністю.

Приклад Придністровської держави є занадто красномовним. Людському терпіню прийде рано чи пізно край. Історія циклічна. І тоді голови усяких мурло (це слово тобі таке близьке - саме тому ти його так часто вживаєш) в мантіях і погонах валятимуться на вулицях.

просто 2012-06-17 / 07:55:29
Та що там цепануло, вразив твій героїзм і відвага.
Мені цікаво чим тебе так зацепила правоохоронна система, що ти почав виступати від імені народу та закликати до самосуду.
І при цьому ти вважаєш, що твої високопарні заклики про вила і сокири не є плоскими? Як же тебе після цього мурлом не назвати - вождь ти наш народний.

Ворошилівський стрілок 2012-06-16 / 20:29:44
он воно що! Що ж ти таке сміливе "немурло":) сидиш за компом, стучиш по клаві, строчиш плоскі коментарі (на прямі образи переходять, коли аргументів немає) під цією статею? Що тебе, такого "хороброго":) так цепануло та не відпускає?

просто 2012-06-16 / 19:49:29
Ох і перелякав,прямо дрожу від страху.
Такі Ворошиловські стрілки лише язиком теліпають, та сидячи у тепленькому місці за клавіатурою войнушки ведуть, грізними словесами повітря стрясають.
А самім ділі мурло мурлом, яке ні вила ні сокиру в руках ніколи не тримало.

Ворошилівський стрілок 2012-06-16 / 19:32:41
Народ судитиме! З вилами і сокирами у руках. Тільки самосуд дієвий ! Колись терпіння людське сягне краю.↲ Іншого суду не має апріорі: "Хіба ворон ворону око виклює? "

Мент Суддя Прокурорович 2012-06-16 / 18:41:44
Хто ж судитиме суддів?
Сила питання. Повірте, що це буде на Закарпаття онлайн, не Конар Інна і не Федака Павло.

666 2012-06-16 / 09:48:11
Ледве не щодня з'являється інформація про чергові злочини представників судово-правозахистної системи. Прецендентів настільки багато, що уже нічому не дивуєшся. Суд, прокуратра перетворились на притулок для шахраїв, вбивць, корупціонерів, хабарників, злодіів. Уся ця нечість перетворила цей притулок для злочинців-"правоохоронців" у таку собі зону недоторканісті і вседозволеності.

не просто 2012-06-16 / 08:11:38

Коментар видалено. Адмін

просто альтернативній 2012-06-15 / 22:37:13
Краще одразу на сайт президента України :) або в Генеральну асамблею ООН і папі Римському одночастно :)

просто 2012-06-15 / 22:11:14
Ну що ж шановний сайт, не хочете чути альтернативної думки, прийдеться опублікувовувати коментарі щодо пані Конар на інших сайтах, ну наприклад ОРД, Репортер та інші.
Гласність так гласність.

Микола 2012-06-15 / 12:31:34
Якби шановні не було цього сайту ви б розпоясалися не на жарт. А так трясетеся за свої посади на яких дерете з людей гроші то й мусите дотримуватися хоч мінімальних правил пристойності

просто 2012-06-15 / 07:56:39
Адмін., а чого це ви видаляєте коментар?
Тобто, коли видають висмоктану з пальця інформакцію про плату за карєрний ріст у суді та прокуратурі, то це нормально, а коли вам вказуєш на замовні статті та ще за великі гроші, що є достовірним, вам це не любиться.
Скажу ще більше ваш сайт є замовним і в основному публікує критичні та недостовірні статті проти правоохоронних органів.

просто 2012-06-14 / 21:13:38

Коментар видалено. Адмін

теж просто 2012-06-14 / 20:34:29
Це добре, що такі злочини висвітлюються. Кожен повен знати - цей суддя є аферист, цей прокурор є вбивця. Те що президент не реагує, свої захищають злочини так званих "правозахисників" винні звичайно ми самі.

Яка країна, такі і люди. Нещодавно один прокурор філософствував: а де порядні люди є? В школі взятки не беруть (порівняв прокурські взятки і вчительські чайові)? Чи може лікарі за зарплату виконують свій посадовий обов*язок? А може журналісти не пишуть заказні і не завжди об*єктивні матеріали?

Навколо повно в тій чи іншій мірі злочинців, а Ви чогось вчепились до нечастних суддів і прокурорів. Он бідний суддя має перед собою 2-і сторони і кожна доказує свою правоту. Хто переконливий, то й і в плюсі.

От тільки забув заступник прокурора обласного (а саме таку посаду обіймає людина яка так філософствує), що досить часто для так званого плюса найкращим аргументом є саме ХАБАР! І коли аферист стає судею та вирішує людські долі за хабарі- це не зовсім те, коли вчитель бере гроші за додаткові заняття з учнем. Останній намагається вижити, а перший наживається на людському горі і займає місце, яке могла б посісти людина із відповідною освітою, стажем службовим, але без взятки у 100 000 дол (вартість посади судді), або у 20 000 дол (вартість кар*єрного росту в обласній прокуратурі).

просто 2012-06-14 / 18:39:08
Цікава річ Інтернет, особливо цей сайт. Тут кого хочеш можеш покласти на місце, кого хочеш покритикуєш, кого хочеш відмочиш. Правда все це віртуально, ну так як в Японії, відлупцював чучело начальника, і ходиш часливий - відвів душу.
Таким чином Гонта і Молдаван забивають до смерті то суддів, то прокурорів, то міліціонерів. І так декілька днів, а потів задоволені будуть розказувати знайомим, як вони громили ненависну правоохоронну систему. Але собака лає, а караван іде.
Правда є провокатори, які закидують в Інтернет певні теми, а самі втіхаються, як незнайомі один одному люди гризуться між собою.


Інна Конар
Публікації:
/ 5Лумшорська містерія на Івана Купала
/ 5У пошуках «землі обітованої»
/ 22Полювання на «щастя»
/ 9Теорія змови, або безперспективні бої з вітряками
/ 19Чи знімуть фільм про українського Джеймса Бонда?
/ 52Експерти радять не поспішати з покупкою нерухомості
/ 4Інна Конар: «Тільки той, хто чогось прагне у цьому житті, ладен перетворити сірі будні на яскраві свята»
/ 4Скарбничка літніх вражень
/ 5Прийшов Спас - пішло літо від нас
/ 9Каламутні води української феміди
/ 124Міліціонери – не "олов’яні солдатики"
/ 4Про життя
/ 25Про щастя
/ 4ДВА ТИЖНІ В РАЮ (IIIчастина -"Паломництво в святилище Афродіти")
/ 13ДВА ТИЖНІ В РАЮ (IIчастина)
/ 17ДВА ТИЖНІ В РАЮ (I)
/ 37Візит журналіста викликав переполох у Закарпатській обласній прокуратурі
/ 4Заплету віночок на щастя, на долю, на чорнії брови…
/ 10На Івана, на Купала…
/ 2ПРОФЕСОР
Інна Конар: Криза навчила людей не витрачати усе, що заробляють
/ 25Українська калина, чи японська сакура
/ 11Візерунки дитинства
/ 5Про популярність, марнославство, дуалізм та гумор
/ 24Варіації на тему Кохання (до Дня Святого Валентина)
» Всі записи