Берегівський водоканал відключає боржників і сподівається на гранти і допомогу з Угорщини

Злісним боржника обмежують подачу води. Саме так борються у Берегові з тими, хто не платить за послуги водоканалу. Працівники підприємства кажуть, населення боргує понад 300 тис. грн. це при тому, що проблем на підприємстві і без цього вистачає. Труби мережі вже давно час міняти на нові, а на це потрібні немалі кошти. Модернізувати час і очисні споруди, в цьому розраховують на підтримку сусідньої Угорщини.

Берегівський водоканал відключає боржників і сподівається на гранти і допомогу з Угорщини

Користуєшся послугами – вчасно розраховуйся – не припиняє нагадувати своїм абонентам Берегівський водоканал. Злісних боржників тут вистачає. Щоб не працювати собі у збиток, підприємство вимушене іти на надзвичайні заходи. Директор підприємства каже: малозабезпеченим родинам у водоканалі готові піти на поступки. Реструктуризацію боргу ніхто не відміняв.

Уже найближчим часом населенню потрібно бути готовими і до зміни тарифів.

32 кілометри водопостачання і 28  – водовідведення – така загальна протяжність мереж по місту. Більшість труб уже давно час міняти на нові. Через відсутність коштів, роблять це лише у випадку проривів.

Модернізувати час і очисні споруди, зробити це у Берегові  так само як ще у двох містах Закарпаття Ужгороді і Мукачеві планують завдяки підтримці  сусідньої Угорщини. Закарпатські  учасники проекту вже займаються виготовленням документації. Провести реконструкцію очисних споруд планують частково за допомогою кредитів, частково за рахунок ґрантових коштів.

19 травня 2015р.

Теги: водоканал, Берегово

НОВИНИ: Блоги