Нардеп Едуард Леонов вчергове відвідує Закарпаття

Народний депутат України Едуард Леонов, уповноважений парламентської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в Закарпатській області провів низку зустрічей з жителями краю, отримав близько п’ятдесяти звернень.

Нардеп Едуард Леонов вчергове відвідує Закарпаття

Перша зустріч відбулась у приміщенні селищної ради с. Лозещина на Рахівщині. "Після Майдану народ навчився контролювати свою владу. Починаючи від селищного голови і закінчуючи найвищими ешелонами влади у Києві потрібно змусити всіх політиків орієнтуватися на народ. Як депутат буду особисто курувати звернення громадян і робити все можливе для якнайшвидшого їх опрацювання та допомоги", – зазначив депутат-свободівець. Він також доповів про хід розгляду звернень, які йому передали раніше. Громада підняла питання сільського переїзду через колію, яку працівники залізниці так і не відновили; йшлося про збільшення території села Лазещина, прозвучала пропозиція ініціювати на законодавчому рівні зміни до законодавства щодо гірської місцевости, яка дозволяла би гірським селам за спрощеною процедурою повертати свою територію; згадали й проблему місцевого сміттєзвалища, яке створює дискомфорт для жителів села, та попросили направити звернення до екологічної інспекції, а найважливіше питання – проблема сільської дороги.

Наступні зустрічі відбулись в місті Рахові та селі Косівська Поляна. Депутат Верховної Ради України разом з рахівчанами обговорив земельні питання, невиплати бюджетних коштів близько 400 тис.грн., допомоги багатодітним матерям, а також звернення працівників Карпатського біосферного заповідника з проханням допомогти в контролі виконання рішення зборів працівників заповідника, а саме призначення нового керівника. «Потрібно перевірити доцільність спорудження ГЕС, так як область по нижчому тарифу продає надлишкову електроенергію за кордон, зокрема, в Угорщину. Це буде стосуватися і місцевих чиновників, які блокують призначені на ремонт дороги кошти», - прокоментував ситуацію Едуард Леонов. В Тячеві депутат отримав прохання розібратись із нелегальними «казино» та незаконною вирубкою лісу, що спостерігається по всій області. 

10 липня 2014 р відбувся ряд зустрічей Едуарда Леонова із жителями Іршави та Ужгорода. На зустрічі присутні багато людей. В Іршаві піднімались питання конфлікту в с. Кушниця, де триває кількарічне протистояння між односельцями в питанні легітимності виконувача обов’язків голови. Багато питань стосувалось Довжанського Лісомисливського господарства нашого району та нарікань на роботу прокуратури, що не виконує своїх прямих функцій. В Ужгороді мешканці звертались із конкретними проблемами й скаржилися на соціяльні та инші служби, які погано виконують свої функції.

 
 
 
 
 Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода»

 

 
11 липня 2014р.

Теги: Леонов, нардеп

НОВИНИ: Блоги