У Мукачеві внаслідок зіткнення двох "Фольксваґенів" один перекинувся, інший врізався в огорожу (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)

У суботу зранку, на вулиці Івана Франка в Мукачеві, поблизу обласної дитячої лікарні трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі двох іномарок. У результаті одна з них перекинулася, інша влетіла в огорожу. На щастя ніхто серйозно не постраждав.

У Мукачеві внаслідок зіткнення двох "Фольксваґенів" один перекинувся, інший врізався в огорожу (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)

Близько 9-ої години ранку, неподалік обласної дитячої лікарні, зіштовхнулися дві іномарки "Фольксваґен", які рухалися на зустріч. Водій позашляховика втратив керування і його автівку кинуло на смугу зустрічного руху прямісінько на «Golf», в якому, крім водія, були ще й дружина з маленькою дитиною.

На щастя, в ДТП ніхто серйозних травм не отримав. За попередньою інформацією, жінку доправили в лікарню для обстеження верхніх кінцівок. Дитині діагностували струс мозку. Чоловік зазнав забоїв голови. Коментувати будь-що відмовився. Щодо водія позашляховика, у нього пошкоджена рука. Він і розповів як все було.

Співробітники міліції, що прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди, одразу відкинули перевищення швидкості, а неподалік місця аварії знайшли деталь ходової.

Рух на ділянці дороги, де трапилась ДТП, був паралізований 5 годин. Щоб перевернути двотонний позашляховик, довелося викликати кран. Водій автівки, що перекинулася, визнав свою вину в ДТП і готовий компенсувати матеріальні збитки.

06 липня 2014р.

Теги: ДТП, Фольксваген

НОВИНИ: Блоги