В Ужгороді провели соціологічне дослідження з резонансного питання забудови площі Народної

В Ужгороді провели професійне та повномасштабне соціологічне опитування з питань благоустрою і, зокрема, щодо резонансного питання забудови пам'ятки місцевого значення – площі Народної.

В Ужгороді провели соціологічне дослідження з резонансного питання забудови площі Народної

Під час засідання в прес-центрі «Закарпаття» автор дослідження – керівник Закарпатського інституту  політичних досліджень, соціолог Віктор Пащенко представить анкети, розповість про всі деталі проведення опитування, повідомить його результати і проаналізує їх в розрізі віку, статі, освіченості, політичних вподобань ужгородців та інших суттєвих чинників.

Крім того, прес-центр "Закарпаття" запросив до участі в засіданні проректора УжНУ Федора Шандора, який обіцяв представити журналістам і громадськості результати та анкети проведеного ним опитування.

Презентація дослідження відбудеться:

у вівторок, 15 жовтня, об 11:30
за адресою: Ужгород, вул. Другетів, 60
Прес-центр "Закарпаття"

 P.S. Всі, у кого виникнуть питання до гостей прес-центру "Закарпаття", але хто в силу обставин не матиме змоги взяти участь у зустрічі, зможуть надсилати нам їх на електронну пошту press-centr@zakarpattya.net.ua, або розміщати у коментарях до відповідних анонсів події на сайті Закарпаття онлайн.

Прес-центр "Закарпаття", Закарпаття онлайн.Спецпроєкти
14 жовтня 2013р.

Теги: опитування, Народна, Пащенко, Шандор

Коментарі

Степан Крук 2013-10-14 / 22:01:36
Цікаво знати, чи має фермерське господарство "Перепілка" ліцензію на такий вид діяльності, як будівництво? Чи є цей вид діяльності в установчих документах "Перепілки"?

До Адміна від Андрія для запитання 2013-10-14 / 21:20:19
А у Ледиди треба запитати чи хтось хоч краплинкою зачіпав питання економічної доцільності чи повернуться ті кошти? Коли ми будуємо Лікарню, парк, санаторій щось для відпочинку ми маємо знати, що від цього буде користь у вигляді оздоровлення, лікування і тд. Коли ми реставруємо старе місто ми знаємо що приїде більше туристів, а це надходження і тд. А тут коли ми спотворюємо площу, нищимо історію яка від того користь, яка доцільність???

Андрій 2013-10-14 / 21:13:39
Ну що спитай у голодного студента який ні сном ні духом не чув і не знає про Народну, чи треба будувати парк??? Так треба це ж добре і тд. тп. Тут має бути фаховий підхід. Складна анкета спершу треба дізнатись у респондентів чи знають вони щось про історію краю, про теперішню владу, про проблеми сьогодення, а вдже потім запитати чи вважають вони за доцільне витрачати 3 млн. народних грошей на реконструкцію... тобто закопування, або краще розкрадання коштів під вивіскою реконструкцію площі народної?

Андрій 2013-10-14 / 21:07:02
сім"я пенсіонерів 2013-10-14 / 19:45:23
Cерце болить, коли бачиш як повним ходом внаглу ідуть будівельні роботи,нехтуючи невдоволенням нехай і малої кількості громадських активістів.Влада вкотре демонструє свавілля, самоуправство,залякування і доводить, що думка громади та відомих авторитетних особистостей краю їй до одного місця, людей влада має ні за що! До яких пір ми, громадяни будемо терпіти неповагу та приниження нас? Коли вже той терпець увірветься небайдужим?
----------
100% Такі самі відчуття. Коли в місті купа різних проблем: дороги, люки, освітлення, відсутність цілодобового водопосточання, ліфти і купа інших дрібних і не дуже елементів "покращення" які псують всю Європеську картину міста... будують на площі "парк" в кращих радянських традиціях не вистачає тільки бюсту сталіна на тій ганьбі поставити. Виглядає на пір во время чуми... А царює на ньому ледида зі своею бандидською братією

сім"я пенсіонерів 2013-10-14 / 19:45:23
Cерце болить, коли бачиш як повним ходом внаглу ідуть будівельні роботи,нехтуючи невдоволенням нехай і малої кількості громадських активістів.Влада вкотре демонструє свавілля, самоуправство,залякування і доводить, що думка громади та відомих авторитетних особистостей краю їй до одного місця, людей влада має ні за що! До яких пір ми, громадяни будемо терпіти неповагу та приниження нас? Коли вже той терпець увірветься небайдужим?

Неймар 2013-10-14 / 18:58:24
Шандор елементарний брехун.так яу і все керівництво УжНУ.проводив якесь опитування серед студентів на рахунок народноі.де ті анкети?є анкети.але йе приватна власність, яке тільки він має оголошувати.це цирк дешевий як і він сам.Пащенко хотя старший науковець.не вор і жулік.

виборцю 2013-10-14 / 18:03:34
а хто в нас на закарпатті є кращим за пащенка "класичним науковцем в галузі соціології". був десь поряд пелін, але і той скомпроментувався копійчаними підробітками у регіоналів

Олег Диба 2013-10-14 / 17:58:48


Ніколи нічого не пізно. Забирали навіть "Криворіжсталь" у Ахметова. А тут незаконні роботи на газоні. Як розкопали, так і можуть закопати.


Микола 2013-10-14 / 17:50:38
А який толк хлопці з того соц. дослідження, обговорення, пікетів "Свободівців" ??? Адмінресурс "конюха" зробив "своє діло", протестуючих забрали "памперсівці", зараз їх "тягають добєсні судді", а реконструкція йде повним ходом. сьогодні проїзжав біля ОДА, так площу вже перекопали всю, повністю. Пізно вже навіть щось робити, а не досліджувати.

Оленка 2013-10-14 / 16:19:24
Обоє рябоє(((

до виборця 2013-10-14 / 16:17:11
А "Інститут полінгових досліджень" Шандора має щось спільне з класичним інститутом в уяві пересічного обивателя? )))

виборець 2013-10-14 / 14:21:06

Справа, якою зараз займається В.Пащенко дійсно корисна та суспільно значуща. Але заради об’єктивності.

Повна назва «установи», якою керує історик та філософ за освітою В.Пащенко, - Громадська організація «Закарпатський інститут політичних досліджень» (зареєстрована на приватній квартирі), що немає нічого спільного з класичним інститутом в уяві пересічного обивателя. Як і немає такої посади, як «керівник інституту». Є посада «директор» чи «президент».

Не дивлячись на такі очевидні «прогалини» у класичній освіті в області соціології чи політології в автора дослідження, вірю, що багаторічний досвід «польової» науки у цій сфері В.Пащенка дасть йому право достойно представляти та захищати результати власного дослідження. Без емоцій, кваліфіковано та фахове.

Щиро бажаю автору соціологічного дослідження підтвердити свій професійний рівень не тільки перед журналістами, громадськими активістами, але й серед класичних науковців в галузі соціології та політології. Які, без сумніву, прискіпливо та на фаховому науковому рівні розберуть підсумки «польової» роботи В.Пащенка.

Новий генплан Ужгорода, що голосуватиме сесія у п'ятницю, – біда і катастрофа для міста – експерти
В Ужгороді відбудеться неформальна розмова з активістами Ініціативної групи за збереження парку "Перемога"
/ 1У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція головного медика Закарпаття
В Ужгороді "Щасливі діти" розкажуть, як переселенці з дітьми адаптовувалися в закарпатську спільноту
/ 11Народний Рух України готовий сформувати уряд народної довіри та формує молоду команду на місцеві вибори в Ужгороді
/ 2У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція лідерів Народного Руху України
У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть, як дітям зі Сходу позбутися страхів і стресу
/ 3Професорові УжНУ Сергію Федаці вручено диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу “Книга року-2014”
/ 1Професору УжНУ Сергієві Федаці вручать диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу "Книжка року — 2014"
В Ужгороді відбудеться виставка-конкурс мініатюрних акваріумів
Ужгородка вдруге стала переможцем конкурсу мініатюрних акваріумів у Львові
/ 3У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть про перемогу ужгородки в конкурсі мікроакваріумів у Львові та проведення аналогічного заходу в Ужгороді
В Ужгороді презентували видання про трагедію насильницької колективізації на Закарпатті
/ 1У прес-центрі "Закарпаття" презентують фундаментальний збірник документів і матеріалів про колективізацію на Закарпатті
/ 5У разі відсутності реакції на спотворення унікальної церкви у Кострині, Закарпаття проситиме втручання Генпрокуратури
/ 6У прес-центрі «Закарпаття» розкажуть про злочинне знищення унікальної дерев’яної церкви в селі Кострино
/ 11Визначальним фактором результату голосування по ужгородському округу будуть гроші — політологи
/ 2У прес-центрі "Закарпаття" проаналізують перебіг виборчої кампанії
“АтмАсфера” в Ужгороді допомагатиме сповнитись внутрішньою силою, спокоєм та гармонією
У прес-центрі "Закарпаття" "АтмАсферно" говоритимуть про мир в Україні та презентують проект "Мантра-дайвінг"
Василь Куйбіда в Ужгороді: після президентських необхідні вибори парламентські і модель країн "старої демократії"
У прес-центрі «Закарпаття» кандидат у Президенти України Василь Куйбіда презентує свою передвиборчу програму
/ 7У прес-центрі «Закарпаття» презентовано соціальну ініціативу: громадські соціологічні дослідження (ІНФОГРАФІКА)
У прес-центрі «Закарпаття» презентують зріз суспільно-політичних настроїв ужгородців
/ 3"Березневі коти-2014" в Ужгороді: три дні художнього, літературного та музичного мистецтва
» Всі записи