Нардеп ВО «Свобода», в якого стріляли, сьогодні дасть прес-конференцію в Ужгороді

Депутат Верховної Ради України від «Свободи» Валерій Черняков, котрий є куратором від Закарпаття, перебуває сьогодні у нашому краї. О 15:00 він зустрінеться із журналістами.

Нардеп ВО «Свобода», в якого стріляли, сьогодні дасть прес-конференцію в Ужгороді

В першу чергу, Валерій Черняков висвітлить позицію ВО «Свобода» з приводу теперішньої роботи ВР України, а також розповість про участь кандидатів від «Свободи» у проміжних виборах до обласної ради, у якій ця політична сила приймає участь вперше. Також депутат розкаже про випадок, який стався з ним після того, як він вперше побував на Закарпатті. Нагадаємо, тоді, у Луцьку, у Валерія Чернякова стріляли невідомі.

Прохання до закарпатців! Оскільки Валерій Черняков є представником Закарпаття у Верховній раді, прохання формувати свої питання або ж пропозиції до нього і надсилати на адресу press-centr@zakarpattya.net.ua або залишати в коментарях до відповідного повідомлення на сайті «Закарпаття онлайн».
    
Учасники прес-конференції:
    Валерій Черняков –  депутат Верховної Ради від партії "Свобода", куратор Закарпаття від цієї політичної сили;
    Олег Куцин – голова Закарпатської обласної організації ВО «Свобода».

Прес-конференція відбудеться:
у середу, 13 лютого, о 15:00
за адресою: м.Ужгород, вул. Другетів, 60
Прес-центр "Закарпаття"

Прес-центр "Закарпаття", Закарпаття онлайн.Спецпроєкти
13 лютого 2013р.

Теги: Свобода, Куцин, Черняков, Закарпаття, Верховна рада

Коментарі

Василь 2013-04-04 / 13:21:36
Ще в радянські часи в автобусі можна було почути "На Закарпатье жить хорошо, только много местных". Питання - хто на Закарпатті нацменьшини? Тут віками жили в дружбі і мирі росіяни, українці, венгри, словаки, румини, німці, цигани і т.д. і гордилися тим, що живемо у мирі. Чомусь лише зараз постало питання національності. Кому це потрібно, кому це вигідно?

виборець 2013-02-13 / 16:48:05
До жалю, мене - не запрошено на прес-конференцію, а то б запитав поважного представника ВО "Свобода": чи дійсно остання - переконана, що повернення (в ХХІ столітті) графи "національність" в українські паспорти... врятує Україну?
І ще цікаво: чи дійсно повернення статусу Криму з Автономної Республіки до рядової області, "приведе" до національно-політичного спокою на півострові, як і до виведення бази російського Чорноморського флоту, або бодай - до його (півострова)... українізації?
А наостанок, приєднуюсь до стурбованості "Тараса з Рахова" щодо "сміття нема вже куди вивозити, падає в Тису - буде екологічна катастрофа!"... Цікаво, чи буде ВО "Свобода", між лупцюванням "тушок", пилянням парламентської огорожі та блокуванням трибуни ВР, взагалі займатись... екологією Рахова? І коли?

Повстанець 2013-02-13 / 13:41:51
В Одесі, в Києві, Харкові громади штурмують місцеві органи влади, щоби ті почали рахуватися з думкою мешканців. Коли вже повстануть закарпатці? Скільки можна терпіти це мадярське й російське свавілля?

Настя Верецька 2013-02-13 / 13:25:52
Коли буде вирішене питання з незаконно встановленим пам'ятником на верецькому перевалі?

Рахів 2013-02-13 / 13:22:31
Пане Валерію, громада Рахова просить вас втрутитися у ситуацію з міським сміттєзвалищем. У нас скору тут буде катастрофа, сміття нема вже куди вивозити, падає в Тису - буде екологічна катастрофа!
І ще якшо можна зробити якись запит у прокуратуру, чи ще кудись, щоб перевірили чим займається наш міський голова Думин, бо дороги практично нема - яма на ямі, сніг не прибирають таке враження шо живемо в середньовіччі.

Тарас з Рахова 2013-02-13 / 13:03:21
І ще у продовження до попереднього коментаря-запитання.
пане Валерію відкривайте побільше приймалень на Закарпатті, щоб ми мали куди скаржитися на потурання наших прав, бо виходить що ми тут знущаємося над нац. меншинами, але насправді все навпаки.
Якось був на Яблунецькому перевалі на місці розстрілу Січовиків Карпатської України. Так там на хрест якась нахаба привязала мадярський прапор, то що з цим робити, куди скаржитися, і коли нарешті цьому знущанню покладуть край?

До Зденика 2013-02-13 / 12:51:27
Чоловіче, де ти бачив конфлікт, чи якусь його ескалацію між українцями та нац. меншинами на Закарпатті? Окрім всяких даунів які виписують всяку фігню в неті, та недолугих недополітиків ніяких конфліктів нема!
Тож треба переформулювати запитання: пане Валерію, що робити з недолугими провокаторами, які дійсно намагаються збурити та поширити ворожнечу між людьми (якої на цей момент не існує)?

І ще, відстоюйте краще інтереси українців, бо в мене складається враження, що у цій державі відстоюють інтереси всіх, окрім власне українців!

З повагою Тарас з Рахова!

виборець 2013-02-13 / 12:45:20
Пане Валерію,

Прокоментуйте, будь-ласка, взаємовідносини ВО «Свобода» з ЄЦ-ом взагалі, і у Закарпатській обласній раді зокрема станом на сьогодні.

Щось змінилося у ставленні «свободівців» до ЄЦ-у, у зв’язку з подіями щодо суперечливого позбавлення депутатського мандату П.Балоги?

Чи є домовленості з ЄЦ-ом щодо підтримки їх кандидатів у довиборах у Закарпатську обласну раду, які відбудуться 03.03.13 р.?

Чи є домовленості з ЄЦ-ом щодо спільних голосувань після довиборів у цій обласній раді?

Зденек 2013-02-13 / 12:39:03
Пане Валерію . Що Ви збираєтесь зробити в мультикультурному та національному регіоні для зменшення екскалації ( тобто зменшення нагнітання ) нетерпимості по відношенню до нац.меншин? Як Ви хочете відстоювати їхні національні, культурні та економічні інтереси? З повагою Зденек.

Іван 2013-02-13 / 12:30:04
Скажіть яке ваше ставлення до ситуації у обласній раді тобто спільне голосування за проекти рішень "опозиційних" сил та провладних?

Гуцул 2013-02-13 / 11:46:09
Пане Велерiю,ваше ставлення до масовоi роздачi паспортiв Угорською стороною,як ви це бачите i як це вплине на нашу область!?

Рахів 2013-02-13 / 11:17:35
пане Валерію, як ви вважаєте, коли нарешті закінчиться визиск українців регіональною бандою?
І чи місцеві князьки (зокрема на Рахівщині), які сьогодні є в прислузі Януковича понесуть відповідальність за грабунок гуцулів та й загалом українців?

І останнє, дивився відео з вашим виступом на сесії Закарпатської облради. Ви не зважайте на дику реакцію депутатів-плебеїв, бо насправді вони не представляють волю громади з активною громадською позицією. Гуцули з Рахівщини повністю підтримують позицію щодо недопущення запровадження в нашому краї регіональних мов, бо тоді ми (українці) на своїй власній землі станемо чужими. В разі необхідності силової підтримки від гуцулів - чекаємо на заклик. Тримайтеся!

Андрій 2013-02-13 / 11:11:27
Як самопочуття після обстрілу? Вже знайшли винних?

Новий генплан Ужгорода, що голосуватиме сесія у п'ятницю, – біда і катастрофа для міста – експерти
В Ужгороді відбудеться неформальна розмова з активістами Ініціативної групи за збереження парку "Перемога"
/ 1У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція головного медика Закарпаття
В Ужгороді "Щасливі діти" розкажуть, як переселенці з дітьми адаптовувалися в закарпатську спільноту
/ 11Народний Рух України готовий сформувати уряд народної довіри та формує молоду команду на місцеві вибори в Ужгороді
/ 2У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція лідерів Народного Руху України
У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть, як дітям зі Сходу позбутися страхів і стресу
/ 3Професорові УжНУ Сергію Федаці вручено диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу “Книга року-2014”
/ 1Професору УжНУ Сергієві Федаці вручать диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу "Книжка року — 2014"
В Ужгороді відбудеться виставка-конкурс мініатюрних акваріумів
Ужгородка вдруге стала переможцем конкурсу мініатюрних акваріумів у Львові
/ 3У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть про перемогу ужгородки в конкурсі мікроакваріумів у Львові та проведення аналогічного заходу в Ужгороді
В Ужгороді презентували видання про трагедію насильницької колективізації на Закарпатті
/ 1У прес-центрі "Закарпаття" презентують фундаментальний збірник документів і матеріалів про колективізацію на Закарпатті
/ 5У разі відсутності реакції на спотворення унікальної церкви у Кострині, Закарпаття проситиме втручання Генпрокуратури
/ 6У прес-центрі «Закарпаття» розкажуть про злочинне знищення унікальної дерев’яної церкви в селі Кострино
/ 11Визначальним фактором результату голосування по ужгородському округу будуть гроші — політологи
/ 2У прес-центрі "Закарпаття" проаналізують перебіг виборчої кампанії
“АтмАсфера” в Ужгороді допомагатиме сповнитись внутрішньою силою, спокоєм та гармонією
У прес-центрі "Закарпаття" "АтмАсферно" говоритимуть про мир в Україні та презентують проект "Мантра-дайвінг"
Василь Куйбіда в Ужгороді: після президентських необхідні вибори парламентські і модель країн "старої демократії"
У прес-центрі «Закарпаття» кандидат у Президенти України Василь Куйбіда презентує свою передвиборчу програму
/ 7У прес-центрі «Закарпаття» презентовано соціальну ініціативу: громадські соціологічні дослідження (ІНФОГРАФІКА)
У прес-центрі «Закарпаття» презентують зріз суспільно-політичних настроїв ужгородців
/ 3"Березневі коти-2014" в Ужгороді: три дні художнього, літературного та музичного мистецтва
» Всі записи