На Закарпатті Віктор Ющенко говорив про вибори, політику, екологію і власного сина

Лідер «Нашої України» побував в Ужгороді в рамках передвиборчого туру. Під час прес-конференції він кілька разів наголошував журналістам, що змінити життя на краще в країні можна, віддавши свій голос за «Нашу Україну», яка у виборчому списку – під №14.

На Закарпатті Віктор Ющенко говорив про вибори, політику, екологію і власного сина

«Для Закарпаття – чотирнадцятий номер. У вас іншого вибору немає, якщо ви хочете відповідати за своє життя, і життя своїх дітей», – заявив колишній президент. Крім того, Ющенко наголосив, що вважає себе найкращим президентом, а економічна ситуація в Україні сьогодні перебуває у набагато гіршому стані, аніж за його правління. Кандидат у народні депутати Віктор Ющенко зазначив, що «сьогодні в мільйонів людей додалося тривоги, нам стало жити менш комфортно. Більше з’явилося речей, які нас різнять, які дестабілізують внутрішню національну ситуацію. Є відчуття, що ми слабшаємо в нашій інтеграції внутрішньо. Ми живемо і звикаємо до того, що називається політичною ізоляцією. Світ існує десь поза нами. Планка свободи і демократії падає». Змінити цю ситуацію, на думку політика, може новий курс, який необхідно взяти країні. У такому випадку можна досягнути «тих соціальних умов, заради яких кожен з нас працює».

Закцентував Віктор Андрійович на політичній ситуації в країні, пов’язаній із майбутніми виборами. На його переконання, Партія регіонів і Об’єднана опозиція приведуть Україну до війни. «У нас вперше може скластися, що дві політичні секти – Партія регіонів і так звана Об’єднана опозиція приведуть до того, що у нас буде при владі дві політичні сили, які з 2008 року прагнули ширки, зміни Конституції, поділити усе на двох. Якщо в українському парламенті не буде істинно демократичної патріотичної сили, я думаю, що нас чекають дуже сумні 15 років українського життя», – сказав він.

Відповідаючи на питання з приводу вирубки карпатських лісів, лідер «Нашої України» зазначив: «Для цього краю не вироблена на національному рівні політика, яка б формувала перш за все національні, а потім регіональні пріоритети ставлення до лісу, до природи, до довкілля». На думку колишнього президента, Карпати – додаткові легені. «Те, що ми маємо в Карпатах, повірте, неповторно для 80% націй світу. Але у нас нема відчуття цього багатства. Але якщо ми знаходимо одне суспільне порозуміння, що для нас ліс цікавий і набагато ефективніший, коли він стоїть, а не коли там пеньки і нам обіцяють, що через півтора покоління щось подібне почне відроджуватися, то для цього території треба дати розвиток. В першу чергу, соціальний. Бо що б не казали про красу ялиці, якщо батько не знає, як нагодувати сім’ю вранці, в обід чи увечері, то у нього рука буде підніматися до Дружби-2.  Чому цього не робить швейцарець, австріяк, чех, поляк, словак?. Ми Бога не перевершимо. От як він зробив той край, ті полонини, розсадив ті смереки, нам треба зберегти їх. Треба провести європейську екологічну політику, а ще – інтегруватися навколо карпатської політики із сусідами» – сказав він.

Наприкінці Віктор Ющенко розповів про свого восьмирічного сина, юного пластуна, котрого виховує в патріотичному дусі і котрий не влягається спати, допоки не прийде батько.

Шановні читачі!
До вашої уваги – аудіоматеріали з прес-конференції, яких нема у друкованому варіанті.

Прес-центр "Закарпаття", Закарпаття онлайн.Спецпроєкти
14 вересня 2012р.

Теги: Ющенко, Наша Україна, вибори, кандидат, екологія, ліси

Коментарі

Слов'янин 2012-09-25 / 19:44:16
Мені дивно, що пан Фединишинець - автор гарних інтервю з русинами та українцями - полюбляє ворога (враховуючи його справжніх господарів) словянського народу Ющенка.

Андрій 2012-09-21 / 20:28:40
ПАТРІОТ 2012-09-18 / 15:39:51
ДЛЯ АНДРІЯ. А ДЕ ВСЕ Ж ТАКИ ЛІКАРНЯ, ЯКЩО ТАК БАГАТО ЗРОБЛЕНО. І ЗБУДОВАНА ВОНА ПОВИННА БУЛА БУТИ ЗА ТОЇ Ж ТАКИ ВЛАДИ ЮЩЕНКА. ТАМ КОНКРЕТНІ ТЕРМІНИ СТОЯЛИ - ВРОДІ 2009 РІК ЯКЩО НЕ ПОМИЛЯЮСЬ. А ТИ ДЕРЖАВУ ЗВИНУВАЮЧЕЄШ. ЗВИНУЧАВАТИ ТРЕБА ВЛАДУ, ЯКА В ТОЙ ЧАС КЕРУВАЛА ДЕРЖАВОЮ.............

По перше на той час 2009 рік Ющенко не мав більшості в парламенті і в Уряді підтримки від шизофренічки не було яка вже включилася у президентську виборчу компанію. Ще тобі нагадаю, що повноважень тоді вже Ющенко не мав. От тобі й будь ласка! Робилося усе щоб затримати те будівництво, аби Ющенко додаткових балів не мав.

гуцул 2012-09-20 / 21:30:29
Фединишинець такий самий постозвон як і той кого захищає

111111 2012-09-20 / 21:26:56
для Михайло Фединишинець. Ти щось можеш заперчити проти аргументів наведених патріотом? Пустозвон ти....

крук 2012-09-20 / 20:36:14
ющенко-дизертир! А у нас йде справжня війна за Україну то по законам військового часу..................................................................................................

Михайло Фединишинець - Усім 2012-09-19 / 17:10:57
Від нічогоділя прочитав бігло коменти. Перше, що завжди мене дивує, - це те, що навіть про Ющенка всі так звані патріоти пишуть під ніками. Жодного вундеркінда і жодної філософки під власними ім"ям та прізвищем. Особливо задовбав сміливець Патріот, який гавкає і гавкає, наводячи напівідіотські й примітивні аргументи. Не маю терпіння (та й не хочу,бо це - що бісер метати перед свиньми)розтікатися мислями по древу - одне лише скажу: Ющенко наробив багато помилок, але він дав потужний поштовх Свободі Слова, усвідомлюючи, що лише через демократію можна побудувати цивілізоване суспільство. Словом, це був єдиний (!), розумний, інтелектуальний Президент. До речі, абсолютно хибна думка, ніби Ющ м"який...

ПАТРІОТ 2012-09-18 / 15:39:51
ДЛЯ АНДРІЯ. А ДЕ ВСЕ Ж ТАКИ ЛІКАРНЯ, ЯКЩО ТАК БАГАТО ЗРОБЛЕНО. І ЗБУДОВАНА ВОНА ПОВИННА БУЛА БУТИ ЗА ТОЇ Ж ТАКИ ВЛАДИ ЮЩЕНКА. ТАМ КОНКРЕТНІ ТЕРМІНИ СТОЯЛИ - ВРОДІ 2009 РІК ЯКЩО НЕ ПОМИЛЯЮСЬ. А ТИ ДЕРЖАВУ ЗВИНУВАЮЧЕЄШ. ЗВИНУЧАВАТИ ТРЕБА ВЛАДУ, ЯКА В ТОЙ ЧАС КЕРУВАЛА ДЕРЖАВОЮ. А ТИ СКІЛЬКИ ВУЛИЦЬ В КОНЧА ЗАСПІ ПІДМІВ???? ВМІЄШ ВЯКАТИ. Я ЯК ПЕРЕСІЧНИЙ ГРОМАДЯНИ І ПАРІОТ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ МАЮ ПРАВО ЗАДАТИ ЗАПИТАННЯ, ЧОМУ МЕНІ ЗБРЕХАЛИ І ЧОМУ МЕНЕ ОБМАНУЛИ, АДЖЕ Я ЗА ЦЮ ЛЮДИНУ ГОЛОСУВАВ. А ПІД НІКОМ "АНДРІЙ" ВСІ ЦІ ІСТЕРИЧНІ СЛОВА ПИШЕШ ЛЮДИНА, ВИХОДЯЧИ ІЗ ВЛАСНОЇ ВИГОДИ. А Caps Lock ЦЕ ЩОБ ВИ КРАЩЕ БАЧИЛИ. НЕХАЙ ПРАДА ОЧІ ПОРІЖЕ ТРОХИ...

Андрій 2012-09-17 / 23:32:32
ПАТРІОТ 2012-09-15 / 20:18:01
---------
Справжні патріоти так не переживають за долю Ющенка!? Вони переживають за долю України. Тому направте свої зусилля в інше русло! Підметіть вулицю, помийте підїзд, зберіть сміття. І виключіть Caps Lock!!!!

Андрій 2012-09-17 / 23:28:08
ПАТРІОТ ДЛЯ "ОксанИ" 2012-09-17 / 18:48:36
НЕЗБУДОВАНА "ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ МАЙБУТНЬОГО" І ЗІБРАНІ НА НЕЇ НАРОДНІ МІЛЬЙОНИ - ЦЕ НАКЛЕП?
--------------Наклеп!!!!
Якщо б ти був у курсі всього що відбувалося і що відбулося ти б зрозумів як готувалися документи для дитячої лікарні куди витрачалися гроші і що зроблено! А зроблено не мало!!!!! Зокрема закуплено обладнання воно працює в різних клініках по всій Україні! Є повний звіт по витратам коштів куди і на що пішла кожна копійка. Жодної копійки не вкрадено!!!!!!!!!!!
Якщо вірите такому виданню як Українська Правда можете прочитати дещо про лікарню. а якщо хочете чистої правди звертайтесь у фонд і Катерини Ющенко і отримаєте копії усіх звітів. З боку Ющенка виконано все навіть не на 100% а на 300% !!!!!!!!!!!!!! З боку держави (Ти зауваж, що це спільний проект!!!) не виконано й 5% зобовязань..........!!!!!!
Дещо прочитаєте тут:http://life.pravda.com.ua/society/2012/07/30/108064/

ПАТРІОТ ДЛЯ "ОксанИ" 2012-09-17 / 18:48:36
НЕЗБУДОВАНА "ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ МАЙБУТНЬОГО" І ЗІБРАНІ НА НЕЇ НАРОДНІ МІЛЬЙОНИ - ЦЕ НАКЛЕП?
ЗАКЛИК ДО СВОЇХ ВИБОРЦІВ (ПОТЕНЦІЙНИХ ВИБОРЦІВ КОЛИШНЬОЇ СОЮЗНИЦІ ТИМОШЕНКО) У ДРУГОМУ ТУРІ ПРЕЗИДЕНТСКИХ ВИБОРІВ 2010 Р. "НЕ ПІДТРИМУЙТЕ НІКОГО" - ЦЕ НАКЛЕП?
ЕКОНОМІЧНЕ ДИВО СААКАШВІЛІ У ГРУЗІЇ І ЕКОНМІЧНИЙ ПРОВАЛ "ВЕЛИКОГО ЕКОНОМІСТА-БАНКІРА" В УКРАЇНІ - ЦЕ НАКЛЕП?
ЗРАДА ТА НЕ ВИКОНАННЯ ГАСЕЛ, ІДЕАЛІВ ТА ОБІЦЯНОК МАЙДАНУ, ХОЧА Б ТАКОГО: "БАНДИТИ СИДІТИМУТЬ В ТЮРМАХ" - ЦЕ НАКЛЕП?
НАРОДНА ЗНЕВІРА І ПОВНА АПАТІЯ, СПРИЧИНЕНА БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ ТА НЕДОЛУГОЮ ПОЛІТИКОЮ ЮЩЕНКА - ЦЕ НАКЛЕП?
ДЕРЖАВНА ДАЧА, НА ЯКІЙ "СВЯТИЙ" ЮЩЕНКО ДО ТЕПЕР ПРОЖИВАЄ - ЦЕ НАКЛЕП?
ДОЛАР ПРИ ЮЩЕНКОВІ, ЯКИЙ СТРИБНУВ З 5 ДО 10 ГРИВЕНЬ І РОЗОРИВ МІЛІОНИ ПРОСТИХ УКРАЇНЦІВ - І ЗБАГАТИВ ПОПЛІЧНИКІВ БАНКІВРІВ - ЦЕ НАКЛЕП? І Т.Д.
ЗВІСНО ВСІ ЗВИНУВАЮЧУЮТЬ ОТОЧЕННЯ, А ЮЩЕНКО "СВЯТИЙ". БУДЬ-ЯКЕ ОТОЧЕННЯ МОЖНА ПОСТАВИТИ НА МІСЦЕ. ПОТРІБНО ТІЛЬКИ БАЖАННЯ. ЩО МІШАЛО ЗРОБИТИ ЦЕ ЮЩЕНКОВІ ОКРІМ ВЛАСНОГО САМОЛЮБУВАННЯ І ВЗЯТОЇ НА СЕБЕ РОЛІ "МЕСІЇ"? ЩО МІШАЛО ВИВЕСТИ З КРИЗИ ЕКОНОМІКУ???.....
ТА БІЛШЕ ВСЬОГО ПРИСКОРБНО, ЩО Я ГОЛСУВАВ ЗА ЦЮ ЛЮДИНУ І ВІРИВ В НЕЇ. НЕХАЙ ПАМЯТАЄ КОЖЕН ПОЛІТИК - ОБМАНУТІ ВИБОРЦІ - НАЙГІРШІ ПРОТИВНИКИ...

Петро 2012-09-17 / 17:45:11
для Оксани
Пані Оксано, невже ви не зрозуміли, що завдання ющенка були зовсім інші, вибачаюсь набагато глибші, глобальніші. Він повинен був закріпити безповоротність україноцентричного розвитку, унеможливлення приходу до влади антиукраїнськи та антисоціально налаштованих політиків, провести, хай і мягку, але люстрацію, консолідувати навколо себе всіх позитивно думаючих політиків іт.д. А що зробив - прямо протилежне. Гундос він та й все. Скажу по правді - Ви не мислете великим форматом. І тому ющенко здається Вам ідилією.
В історії України вже був такий патріот - Грушевський, великий історик, але як політик нікудишній, привів Україну до біди.

Оксана 2012-09-17 / 13:41:00
Люди які Ви не розумні......Краще Ющенка не було нікого...хіба Янукович гарний Президент....Ви напевно ще не зрозуміли скільки для України Ющенко зробив, пройдуть роки і тільки тоді Ви всі збагнете, що Ющенко найкращий!!!!
Шановний пане ПАТРІОТЕ писати і говорите легко як потрібно країно правити....а на Ющенка нема чого наклепи писати....ВІН ПАТРІОТ своєї КРАЇНИ - УКРАЇНИ!!! ЮЩЕНКО ТАК!!!!!

ОСЬ ТАК 2012-09-15 / 20:33:49
ЮЩЕНКО ПОВИНЕН САМ ХОЧ КОЛИСЬ ЗМІ ТА ІНТЕРНЕТ ЧИТАТИ, А НЕ ВІАННІКОВУ СЛУХАТИ. ТОДІ МОЖЕ БУДЕ ЗНАТИ РЕАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ НАРОДУ ДО НЬОГО.

ПАТРІОТ 2012-09-15 / 20:18:01
ЮЩЕНКА ПОТРІБНО ВІДПРАВИТИ НА КУРСИ ДО СВОГО ТОВАРИША І КУМА СААКАШВІЛІ, ЩОБ НАВЧИВ ЙОГО ЯК КРАЇНОЮ ПРАВИЛЬНО УПАРВЛЯТИ. ХОЧА, НАВРЯД ЧИ ХТОСЬ ЩЕ РАЗ ПОВІРИТЬ ЮЩЕНКУ. ТОЖ ТРЕБА БУЛО ТАК УМІТИ: ПРИЙТИ ДО ВЛАДИ В БАГАТІЙ КРАЇНІ НА ХВИЛІ НАРОДНОЇ ПІДТРИМКИ І ВСЕ "ПРОСВИСТАТИ". НАТОМІСТЬ САСКАШВІЛІ, ЯКИЙ ОТРИМАВ ГРУЗІЮ, ДЕ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ТІЛЬКИ НА 3 ГОДИНИ НА ДОБУ ВМИКАЛИ, ТОЖ ПЕРЕТВОИРИВ ЇЇ НА ЦІИВІЛІЗОВАНЙ ЄВРОПЕЙСЬКУ.
ШКОДА ВІД ЮЩЕНКА УКРАЇНІ НЕСПІВМІРОНО ВЕЛИКА І БУДЕ МАТИ СВОЄ ВІДЛУННЯ ЩЕ З ДЕСЯТОК РОКІВ. ОСНОВНА ШКОДА ЮЩЕНКА ПОЛЯГАЄ В ТОМУ, ЩО ВІН ВБИВ ВІРУ НАРОДУ В МОЖЛИВІСТЬ СПРАВЖНІХ РЕАЛЬНИХ ЗМІН НА КРАЩЕ, ДОСЯГТИ УКРАЇНОЮ ЦИВІЛІЗОВАНОГО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СТАТУСУ ДЛЯ НЕЇ ТА ЇЇ ГРОМАДЯН. СВОЄ СПРАВЖНЄ ОБЛИЧЧЯ ВІН ПОКАЗАВ НА ОСТАННІХ ППРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ, КОЛИ ПІШОВ НА ЗМОВУ З РЕГІОНАЛАМИ ЗА ДЛЯ ПОРЯТУНКУ ВЛАСНОЇ ШКУРИ. ТУТ ВИНИКАЄ ЗАПИТАННЯ І ПО КОШТАХ НА "ДИТЯЧУ ЛІКАРНЮ МАЙБУТНЬОГО", ЯКІ НАРОД ЗБИРАВ ВСІМ ГУРТОМ. ВИНИКАЄ ПИТАННЯ І ДО ТОГО, ЧОМУ ДО ТЕПЕР ЦЕЙ "МОРАЛЬНИЙ АВТОРИТЕТ" (ПРАВДИВІШЕ БУДЕ СКАЗАТИ АМОРАЛЬНИЙ) НЕ ЗВІЛЬНЯЄ ДЕРЖАВНУ ДАЧУ. А КОЛИСЬ Я ЗА ЦЮ ЛЮДИНУ ЯК І МІЛІОНИ ІНШИХ ГОЛОСУВАВ. АЛЕ ВІН ЗРАДИВ МОЮ ВІРУ І ТІ ВИСОКІ ІДЕЇ, ПІД ЯКИМИ ВІН ЙШОВ У 2004 РОЦІ.

Петро 2012-09-15 / 14:33:42
ющенко - дуже егоїстична людина, до того ж з явними ознаками нарцисизму. Головне, він власну фобію до Тимошенко поставив вище інтересів країни, а ще нам балачки розказує про національну ідею. Може він як пересічний українець і патріотично налаштолваний, але як політик, а тим більше президент він нікчемний. Мені здається, що з 2010 року він просто мстить народові і відверто, свідомо підіграє донецьким.

Саша Ужгород 2012-09-15 / 14:05:10
Краще Ющенка не було і найблищим часом не буде

Слов'янин 2012-09-15 / 10:10:40
Остапу 2012-09-14 / 21:07:56
"Ющенко не демократ а "дерьмократ". просрав шанс(свідомо) який йому народ дав."
Ющенко і не думав "використовувати шанс", бо не є сам собі хазяїном і самодостатньою фігурою. Його справжні хазяї в днрждепі США, які підставили йому п. Катерину.

СВОБОДУ НАРОДУ 2012-09-15 / 00:35:47
Цікаво, чому зустіч у ПРОСВІТІ "пана" Ющенка з громадською інтелігенцією Вароша не відбулась? (натомість на дверях висіла скромне оголошення про відміну зустрічі і прохання про вибачення) З яких причин? чи то пан вже людей боїться, цурається, немає їм що сказати? Чи він із своєю компанією вже наперед знав, що зал буде напівпорожній? То хоча би посиділи по душам поговорили, а то так надієвся побачити його)))ВСТРІТИВ СТАРОГО ЦІМБОРА)))ГАНЬБА!

Остап 2012-09-14 / 21:07:56
Ющенко не демократ а "дерьмократ". просрав шанс(свідомо) який йому народ дав.

Ужгородка 2012-09-14 / 19:03:46
"Плохому танцору ...", ну вы знаете ...

Новий генплан Ужгорода, що голосуватиме сесія у п'ятницю, – біда і катастрофа для міста – експерти
В Ужгороді відбудеться неформальна розмова з активістами Ініціативної групи за збереження парку "Перемога"
/ 1У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція головного медика Закарпаття
В Ужгороді "Щасливі діти" розкажуть, як переселенці з дітьми адаптовувалися в закарпатську спільноту
/ 11Народний Рух України готовий сформувати уряд народної довіри та формує молоду команду на місцеві вибори в Ужгороді
/ 2У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція лідерів Народного Руху України
У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть, як дітям зі Сходу позбутися страхів і стресу
/ 3Професорові УжНУ Сергію Федаці вручено диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу “Книга року-2014”
/ 1Професору УжНУ Сергієві Федаці вручать диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу "Книжка року — 2014"
В Ужгороді відбудеться виставка-конкурс мініатюрних акваріумів
Ужгородка вдруге стала переможцем конкурсу мініатюрних акваріумів у Львові
/ 3У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть про перемогу ужгородки в конкурсі мікроакваріумів у Львові та проведення аналогічного заходу в Ужгороді
В Ужгороді презентували видання про трагедію насильницької колективізації на Закарпатті
/ 1У прес-центрі "Закарпаття" презентують фундаментальний збірник документів і матеріалів про колективізацію на Закарпатті
/ 5У разі відсутності реакції на спотворення унікальної церкви у Кострині, Закарпаття проситиме втручання Генпрокуратури
/ 6У прес-центрі «Закарпаття» розкажуть про злочинне знищення унікальної дерев’яної церкви в селі Кострино
/ 11Визначальним фактором результату голосування по ужгородському округу будуть гроші — політологи
/ 2У прес-центрі "Закарпаття" проаналізують перебіг виборчої кампанії
“АтмАсфера” в Ужгороді допомагатиме сповнитись внутрішньою силою, спокоєм та гармонією
У прес-центрі "Закарпаття" "АтмАсферно" говоритимуть про мир в Україні та презентують проект "Мантра-дайвінг"
Василь Куйбіда в Ужгороді: після президентських необхідні вибори парламентські і модель країн "старої демократії"
У прес-центрі «Закарпаття» кандидат у Президенти України Василь Куйбіда презентує свою передвиборчу програму
/ 7У прес-центрі «Закарпаття» презентовано соціальну ініціативу: громадські соціологічні дослідження (ІНФОГРАФІКА)
У прес-центрі «Закарпаття» презентують зріз суспільно-політичних настроїв ужгородців
/ 3"Березневі коти-2014" в Ужгороді: три дні художнього, літературного та музичного мистецтва
» Всі записи