Микола Жолтані збудує в Ужгороді сміттєпереробний завод (ФОТО)

Щоправда, у тому випадку, якщо 28 жовтня стане народним депутатом України. Як відомо, підприємець висунутий по 68-му виборчому округу від Партії Наталії Королевської «Україна — Вперед!».

 Микола Жолтані збудує в Ужгороді сміттєпереробний завод (ФОТО)

Про це кандидат у депутати повідомив у прес-центрі «Закарпаття», де відбулося його представлення та презентація «Народної програми». «Маємо цікаві пропозиції від науковців з приводу створення сміттєпереробного заводу. Ми потерпаємо у смітті, адже цілі галузі продукують його, і нема жодного сміттєпереробного заводу», – сказав Микола Жолтані. Підприємець переконаний, що завод «потрібен всім і кожному», а тому обов’язково відстоюватиме його будівництво у разі проходження до Верховної Ради.

Представляючи Жолтані, перший заступник голови Партії Наталії Королевської «Україна — Вперед!» Євген Суслов зазначив, що для партії дуже важливий кожен з кандидатів, яких підбираютьза певними якостями. «Ми виставили 109 кандидатів по Україні. Не було необхідності виставляти 225, бо для нас важлива якість, а не кількість. Мкола Іванович якраз та людина, яка чудова знає, що таке робоче місце, що таке одна зароблена гривня. Він яскравий представник середнього бізнесу в Україні», – наголосив він.

Та на шляху до депутатства, за словами Миколи Жолтані, він уже зараз зустрічається із рядом перепон. То політичні банери з його зображенням псують, то рекламні агенства Ужгорода відмовляються від розміщення політичної агітації. «Чотири рекламні агентства мають  відмовилися розміщати агітаційні плакати, зіславшись на вказівку однієї політичної сили розміщати тільки її бігборди. У разі невиконання цих умов вони будуть позбавлені можливості займатися рекламною діяльністю. Це говорить про те, що суспільство потребує нових лідерів, оновлення влади. Декому вже час на політичну пенсію. Вони це розуміють і всіма силами намагаються утриматися бодай кумедними методами. Ми будемо доносити до людей програму, а також те, що все в державі залежить від нас. Будемо йти далі і повідомляти, що зміни відбудуться і найближчим часом, як би хто нам не заважав. А те, що зміни необхідні, розуміють всі: і ті, хто розуміються на виборах і ті, хто ходять на базар купувати овочі. Ми це (відмову — ред.) переживемо. Ми розуміємо, що зараз найважливіше — живе спілкування з людьми, чим зараз і займаємося. Треба розуміти, що жодна виборча кампанія не виграється за рахунок бордів».

З приводу інциденту, коли двоє осіб, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знищили банер, розірвавши його навпіл, Микола Жолтані сказав: «Правоохоронні органи з’ясовують, чи це просто хуліганські дії чи чиєсь політичне замовлення. Але жодними такими кумедними методами неможливо зупинити розвиток суспільства. Щоб це не було, надає нам більше сил, впевненості, що ми все робимо вірно, що йдемо до перемоги, і цей процес неможливо зупинити».

Більше того, Микола Жолтані переконаний, що це – тільки початок. На його думку, варто чекати різнопланових провокацій від представників окружної виборчої комісії. «Ні для кого не є секретом кількісний і якісний склад ОВК. Тому розумієте самі, яка політична сила має важелі впливу. Звичайно, будуть певні спроби провокацій, але це буде надихати мене, даючи сили і переконання, що ми на вірному шляху», – наголосив кандидат. За його словами, потреба в зміні та оновленні влади сьогодні постає надзвичайно гостро: «Якщо 500 тисяч гривень в Україні іде на лікування одного депутата, то це значить, що у нас хворі депутати. Їх треба міняти, а брати молодих. Ми ж держава молода, то у нас немає грошей на їх лікування. Ми уже обирали за обіцянки. За гречку і «бабки» - також. Може, настав час обирати за іншими показниками? Якщо ми будемо підходити до вибору, як ми підходимо до вибору дружини чи друга чи працівника, у нас одразу почнуться зміни».

На запитання, за якими ж показниками закарпатці мають обирати його, Миколу Жолтані, кандидат відповів: «Під час кризи, коли всі закривалися і лишали роботу, я створив найбільше робочих місць. Без дотації держави, лише з божою поміччю і силами закарпатців. Мені 35 років, я маю 5 дітей і я залишаюсь жити тут. Я не маю нерухомості за кордоном, все, що я маю, є в Україні. Я жив за кордоном, але повернувся, бо хочу жити тут. Бо я вірю в наших людей, наш генотип, наш потенціал. Ми — розумні, освічені. Єдине, що у нас нема, – громадянського суспільства».

 

Прес-центр "Закарпаття", Закарпаття онлайн.Спецпроєкти
12 вересня 2012р.

Теги: Суслов, Жолтані, кандидат, партія, Україна - Вперед!

Коментарі

ЗаКолю 2012-10-18 / 18:26:02
Ви всі, хто пише такі коменти - придурки і лузери. Покажіться хто з вас чого вартий крім того що поливати брудом інших? Людина яка побудувала сітку Зін заслуговує на повагу хоча би тому, що працює і має досягнення у сфері якою займається..а ви.. рукоблуди хренові, замість того щоб писати таке гімно повчіться в нього і займіться роботою..

Виборець 2012-10-08 / 19:47:33
Завод не збудує, депутатом не стане. Нащо стільки писанини? Шо не ясно?

елен 2012-09-19 / 16:57:17
сьогоднi йдучи на вулицi заньковецька портретом жолтанi з допомогою степлера попаскудили майже всi дерева коло дороги я з дiтьми повiдривала майже все та вiдесла до зiни кинула пiд портрет фотошоп жолтанi-шевченко в чому виннi дерева ?

9844 2012-09-18 / 09:34:06
Будь людиною перестань продавати пиво і горілку у Зінах - це набагато краще ніж сміттєпереробний завод. Тим більше що це тільки погіршить і без того загазоване повітря. Тим більше у нас немає роздільного збору сміття. Та ви кандидати тільки то перед виборами і вмієте шо пижитися які ви будете герої після. Де ти був всі ці роки? Чому нічого не збудував крім бидлозін?

Андрій 2012-09-16 / 10:08:58
Не перший ти і не останній. всі хочуть одні сміття вивозити, інші дороги ремонтувати, інші аквапарки будувати. Популізм став нормою. Я назву це брехачками перед виборами

квадрату 2012-09-14 / 13:14:28
Рата хотів збудувати сміттєпереробний завод іще на початку каденції. Іще хотів, не вкладаючи копійки, на 50% в долю.
Ясно, що ні один інвестор на це не пішов

Lesja 2012-09-14 / 10:28:09
та він жадний))) Ви мене виберіь і я зроблю....правду кажуть...пане Жолтані Ви щось спочатку перед виборами зробіть а тобі може ми Вас виберемо.....думав шо на місцевих виборах людей кульочками купить, не вийшло.....а чи після місцевих виборів хоть комусь допоміг чимось????? сомнівуюся...після виборів у кього грошей небуло нікому допомагати

оксанка 2012-09-13 / 11:14:51
а я ему верю. Вот.

Діно 2012-09-12 / 21:24:24
Повністю погоджуюся з Мариною!

ужгородець 2012-09-12 / 21:00:18
Питання будівництва сміттєпереробного заводу на території м. Ужгорода ,це абсолютна брехння -тому що-ніхто неможе витримати санітарні норми , потрібно 350-500 метрів санітарно-захистної смуги ,хто погодить - це буде криміналом.Cміттєпереробний завод-це магзини "ЗІНА"

квадрат 2012-09-12 / 19:58:03
То всьо передвиборна фантазія!А під кінець своєї каденції, Рата хотів побудувати такий завод, просто не встиг! Якби ви, люди, голосовали правильно, на виборах міського голови, то вже би давно був вам завод , а не пусті обіцянки!!!!!!!!

Марина 2012-09-12 / 17:15:19
А чого ви напалися на людину? Моя знайома в нього працює і дуже задоволена. Каже: порядний і хороший. Я особисто його не знаю, але багато з чим погоджуюсь із тим, що сказано у тексті.

Лоци 2012-09-12 / 16:51:34
Власник зін нам обіцює,
Що сміття він ліквідує.
Зіновласнику, спіши,
Ане фурт лише бреши

Патріот 2012-09-12 / 14:12:03
Ну да знову ультиматум, якщо ви мене виберете депутатом, а ти зроби щось для міста без якщо а просто так як справжній ужгородець за якого себе видаєш, окрім грязних "Зін" нічого нема, один популізм і велике бажання добратися до державного корита.

Viktor 2012-09-12 / 13:28:17
Slabo

Ужгородка 2012-09-12 / 13:25:44
Маленькая ремарка.
Я была весной в Париже, накануне выборов президента (последнюю неделю перед выборами), мне бросилось в глаза (точнее я не увидила почти ничего) отсутствие рекламных щитов и прочей агитации в центральной части города. Только 6 небольших (1,0 х 1,2 м) плакатов с портретами и подписаные фамилиями и то они были прикреплены на боковую сторону каменного ограждения набережной Сены, к тому же только в одном месте. Зато на площади перед Домом Инвалидов (исторический памятник) монтировали сцену для митинга и концерта в поддержку Саркози.
Вот так в цивилизованом мире проводиться предвыборная компания. Там кандидаты работаю много лет на свой имидж, доказывая ДЕЛАМИ свою ценность, а у нас ЗАСИРАЮТ (сори) город билбордами, да еще обижаються, что им мало места.
Какая гадость.

Ужгородець 2012-09-12 / 12:38:26
А чого не домовиться із керівництвом партії, яку він представляє і не розмістить свою рекламу на тих білбордах де розміщена реклама Королевської?Так, справді в Ужгороді є розпорядження не вішати білборди ніяких партій і їх представників крім "Партії Регіонів", але інші ж якось вишли із цього положення. Насправді проблема в іншому - нема вільних площин під рекламу, а все інше - гра на виборців.

erik 2012-09-12 / 12:35:28

Хамство. Вчіться спілкуватись цивілізовано. Коментар видалено. Адмін

Alex 2012-09-12 / 11:13:31
Ja do polityky nelizu ,ale xto iz politykiv ne kloun i nebrexac.

Гость 2012-09-12 / 11:06:09
Точно шо клоун.

Новий генплан Ужгорода, що голосуватиме сесія у п'ятницю, – біда і катастрофа для міста – експерти
В Ужгороді відбудеться неформальна розмова з активістами Ініціативної групи за збереження парку "Перемога"
/ 1У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція головного медика Закарпаття
В Ужгороді "Щасливі діти" розкажуть, як переселенці з дітьми адаптовувалися в закарпатську спільноту
/ 11Народний Рух України готовий сформувати уряд народної довіри та формує молоду команду на місцеві вибори в Ужгороді
/ 2У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція лідерів Народного Руху України
У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть, як дітям зі Сходу позбутися страхів і стресу
/ 3Професорові УжНУ Сергію Федаці вручено диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу “Книга року-2014”
/ 1Професору УжНУ Сергієві Федаці вручать диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу "Книжка року — 2014"
В Ужгороді відбудеться виставка-конкурс мініатюрних акваріумів
Ужгородка вдруге стала переможцем конкурсу мініатюрних акваріумів у Львові
/ 3У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть про перемогу ужгородки в конкурсі мікроакваріумів у Львові та проведення аналогічного заходу в Ужгороді
В Ужгороді презентували видання про трагедію насильницької колективізації на Закарпатті
/ 1У прес-центрі "Закарпаття" презентують фундаментальний збірник документів і матеріалів про колективізацію на Закарпатті
/ 5У разі відсутності реакції на спотворення унікальної церкви у Кострині, Закарпаття проситиме втручання Генпрокуратури
/ 6У прес-центрі «Закарпаття» розкажуть про злочинне знищення унікальної дерев’яної церкви в селі Кострино
/ 11Визначальним фактором результату голосування по ужгородському округу будуть гроші — політологи
/ 2У прес-центрі "Закарпаття" проаналізують перебіг виборчої кампанії
“АтмАсфера” в Ужгороді допомагатиме сповнитись внутрішньою силою, спокоєм та гармонією
У прес-центрі "Закарпаття" "АтмАсферно" говоритимуть про мир в Україні та презентують проект "Мантра-дайвінг"
Василь Куйбіда в Ужгороді: після президентських необхідні вибори парламентські і модель країн "старої демократії"
У прес-центрі «Закарпаття» кандидат у Президенти України Василь Куйбіда презентує свою передвиборчу програму
/ 7У прес-центрі «Закарпаття» презентовано соціальну ініціативу: громадські соціологічні дослідження (ІНФОГРАФІКА)
У прес-центрі «Закарпаття» презентують зріз суспільно-політичних настроїв ужгородців
/ 3"Березневі коти-2014" в Ужгороді: три дні художнього, літературного та музичного мистецтва
» Всі записи