Грубих порушень "червонозонних" обмежень в кафе та магазинах Ужгорода не виявили (ФОТО, ВІДЕО)

1 протокол про порушення карантину склали нині патрульні поліцейські на власника кафе в Ужгороді. Про це сказав інспектор Максим Чиженко. У п'ятницюі вони проводили перевірки в закладах харчування та магазинах міста. Тривав рейд понад дві години. Перевірили поліцейські 10 закладів.

Грубих порушень "червонозонних" обмежень в кафе та магазинах Ужгорода не виявили (ФОТО, ВІДЕО)

Патрульний поліцейський Максим Чиженко склав протокол за порушення карантинних вимог в одному з кафе міста. Каже: було виявлено двох відвідувачів закладу, що є порушенням кабінету міністрів.

"На адміністратора закладу було складено протокол у сфері громадської безпеки. Дані матеріали будуть передані до Ужгородського міськрайонного суду до розгляду справи. Штраф на розгляд суду, до 17 тисяч гривень", — сказав він.

У магазині спецодягу на Швабській, куди зайшли патрульні, власниця Беата Дудочкіна показала документи та пояснила: їм дозволили працювати.

"Але люди зараз не ходять. Тому я відправляю речі онлайн. Я тут знаходжуся, щоб посилки одержувати і відправляти", — сказала жінка.

Перевірили поліцейські і магазин одягу на вулиці Минайській. Продавчиня Наталія Афілова пояснила: магазин зачинений, вона прийшла, щоб отримати товар.

"У п’ятницю й суботу в нас завіз товару і машину ніхто не відміняв, бо це тільки в Закарпатті у нас карантин. А нам везуть товар з областей, де немає карантину", — сказала продавчиня.

12 березня перевірили 10 закладів, каже патрульна поліцейська Вікторія Худан.

"Ми перевірили кафе, спортзали, магазини, які продають одяг. Загалом усі дотримуються карантинних вимог: грубих порушень нема, тільки окремі випадки трапляються. Це кафе, які працюють на винос, але тримають відвідувачів у середині приміщення", — сказала патрульна.

Тривав рейд понад дві години. За словами прессекретарки Нацполіції області Інеси Манзулич-Іванової, на Закарпатті за час дії "червоної" зони, з 8 березня, зафіксували 456 порушень карантину.

13 березня 2021р.

Теги: коронавірус, COVID-19, карантин

НОВИНИ: Блоги