Інструментальні твори ужгородця Сергія Андріюка зареєстровані Державним департаментом інтелектуальної власності

Кілька років тому деякі місцеві телеканали постійно крутили чудову інструментальну композицію «Ти і я» композитора й піаніста Сергія Андріюка. Тоді його твори часто-густо займали призові місця в різноманітних рейтингах.

Інструментальні твори ужгородця Сергія Андріюка зареєстровані Державним департаментом інтелектуальної власності

"Талант, їй-Богу, талант!" – ходив я під враженням. Причім опісля намагався стежити за творчістю неординарного митця. До речі, й нині мелодіями ужгородця звикли урізноманітнювати, підсилювати радіо- й телепередачі. Нещодавно ж мені випала нагода поспілкуватися з членом Національної ліги композиторів України, лауреатом багатьох фестивалів-конкурсів, до речі, працівником приватного юридичного видавничо-торговельного підприємства, але, що прикметно, – на посаді... композитора. 
   
Доробок – понад 70 композицій

Народився Сергій Андріюк в Ужгороді 1974 року. Перший твір, пригадує, написав у третьому класі музичної школи, тобто 10-річним. Згодом закінчив Київський національний університет культури й мистецтв. Співпрацюючи з одним приватним телеканалом, записав свій перший відеокліп на інструментальну композицію "Пульс життя". Твір став популярним серед молоді й любителів естради. І відтоді маховик визнання почав набирати обертів: Сергія ледь не засипали замовленнями з інших приватних і державних радіо- й телекомпаній. Тож цей період він підсумовує першим альбомом "Пульс життя", на ключові композиції якого створює нові відеокліпи, приміром, "Таємниці галактики", "Щасливої дороги!", "Ти і я". Праця вкотре принесла плід – успіх.
Діапазон  обдарованості Сергія Андріюка дивує, адже композитор є і майстерним піаністом, і диригентом, й аранжувальником, і звукорежисером, одне слово, професіоналом своєї справи. Нині його доробок – понад 70 інструментальних і вокальних творів у різних жанрах. Чимало композицій Сергія – релігійного характеру, зокрема "Христос рождається", "Христос воскрес".
Свого часу американська продюсерська музична фірма "Listen Vision" пропонувала Сергію Андріюку випустити компакт-диск. Аналогічні переговори велися й зі швейцарцями. На жаль, з різних причин не склалося ні з тими, ні з тими. Сергія хотіли бачити й чути в Брюсселі – на щорічному конкурсі піаністів Королеви Єлизавети. Щоправда, просили оплатити поїздку зі свого гаманця. Не ризикнув. Творами ужгородця цікавилася й Тетяна Недєльська – дружина Яна Табачника. Сергій опинився навіть у полі зору популярного французького піаніста, композитора Річарда Клайдермана, а також професора Львівської консерваторії, композитора Віктора Камінського. Обидва чудово відгукнулися про роботу колеги.

Живучи з бажанням залишити добрий слід на землі

– Я прагну подарувати світу фантастичні звуки музики, що передають мою зачарованість дивовижною красою природи, мої найзаповітніші мрії, – наголошує співбесідник. – При написанні творів використовую синтезатор і сучасні комп"ютерні технології. Електронна музика – головний напрям моєї творчої діяльності. Її стимулом є події, які відбуваються у політичному й культурному житті планети, науково-технічні досягнення людства. У композиціях читається стан моєї душі, адже музика – це моя перша любов, якою наповнене серце, це сенс мого життя. Я завжди в роботі, якої, дякувати Богу, вистачає. Це нові композиції для радіо, телебачення, театру, короткометражних фільмів, естрадних виконавців. Готую новий відеокліп, планую незабаром  випустити компакт-диск. Надихає мене муза – кохана. Приємно, що нещодавно і Державний департамент інтелектуальної власності ухвалив рішення про реєстрацію авторського права на мою збірку "Пульс життя", до якої увійшла 21 композиція. 

Михайло Фединишинець

21 липня 2010р.

Теги: музика, інструментальний

«П’ятиповерхівки ще нема, а квартири обіцяні і Погорелову, і Ратушняку»
/ 8Закарпатці організувалися у партизанський загін
/ 4Батьки дитини, яка померла в пологовому будинку Ужгорода, вважають, що немовля підмінили
/ 1Архієпископ Феодор: «Ми готові духовно підтримати наших військових у Криму»
/ 6Закарпатський інтерн оперував поранених на Майдані
/ 3З церкви в Мукачеві вкрали мощі святих, яким дві тисячі років
/ 3Чеські медики досі не наважуються вийняти з тіла уродженця Ужгорода картеч, "отриману" на Майдані
Подорожі чоловіка-мізинчика Сабоніса
«Виношу дитину за 30 тисяч доларів»
Заробітчанські поневіряння ужгородки
На Закарпатті послуги детектива поки що не надто популярні
/ 14На Закарпатті болісно відреагували на погрози "регіоналів" закрити УГКЦ
/ 3В Ужгороді прокуратура досі не знає, чи законно влада продала аптеки
/ 1Від новорічного похмілля допоможуть швидкий секс і контрастний душ
/ 1Люди захистили від дерибану футбольне поле у Горянах
Одержимий кухнею
/ 3Новий Рік в Ужгороді, або Стриптиз Снігуроньки – від 600 гривень
/ 1Розлучені, геї, ігромани – «клієнти» закарпатських психотерапевтів
Ужгород: Замість туалетів – заіржавілі дірки
/ 15Повернулася лікарка, яка продавала дітей
Скульптурний трудоголік. Роботи ужгородця Юрія Максимовича купують попи і прокурори
У Мукачеві Будинок офіцерів руйнується, бо казначейство не дає грошей
Презервативи, Ленін і цуцик за 10 «штук»
/ 2В Ужгороді "забули" відновити покриття пішохідної частини транспортного мосту
Отрутою і ґумовими кулями. Доґгантери в Ужгороді вбивають щомісяця 5–10 собак
» Всі записи