Виноградів: Народ і «слуги», або Всі ми «цигани»

Ви бачили «Білий дім» у Виноградові? Ні, ви в середині були? Ото ж бо! Килимочки, мебельки, євроремонти, рожевий колір сесійної зали… Вміють люди жити. А перед «Білим домом», бачили? Європа!!! Травичка рівно вищипана, кущики підстрижені, Ангел стоїть… Рай.

Виноградів: Народ і «слуги», або Всі ми «цигани»

А тепер увага!!! За кілька метрів від "раю" у людей нема води. Так, у XXІ столітті  три сім'ї старих хворих людей потерпають поряд з "раєм". І не те, щоб зовсім вже її не було. Три роки тому була, навіть труба залишилася, ну та, яку вони на фото в руках тримають.  Кажуть, що з "Білим домом" ту воду ділили. Пан Євген Марушка з ВУЖКГ нам це підтвердив. Але потім води не стало. Воду перенаправили кудись у бік хати ексмера Поповича.

Звичайно, ці люди (Муржа, Болог, Роштош) не живуть у Юлівцях і не є членами Партії регіонів. Вони навіть не є родичами когось із теперішньої партійної верхівки. Ці люди - цигани.  Однак, вони люди. А Україна, як відомо, для людей. Але зате вони – улюблений електорат теперішнього мера Бочкая. Усі у Виноградові знають, що "режим" Степана Золтановича тримається на угорцях, підприємцях і циганах. Чим він завоював таку любов  цих трьох категорій – великий секрет виборчої технології Степана Золтановича. Тому у нас є велика надія, що справа не закінчиться відпискою з ВУЖКГ (заява була направлена у міськраду) і Степан Золтанович знайде ЗАРАЗ таку можливість допомогти нещасним.

Бо, якщо одна з категорій підтримки раптом відпаде, Степан Золтанович може цього і не пережити.

Володимир Мочарник, Закарпаття онлайн.Блоги
09 вересня 2010р.

Теги: Виноградів, Бочкай, цигани, вода

Коментарі

ember 2010-09-10 / 09:31:00
Afftor putaet gorodskuju i rajonnuju vlastj. Dumaju, ne sluchajno!

Микола Староста (Жалива) 2010-09-09 / 22:07:00
Причому тут Юлівці і Партія Регіонів, тим більше ексмер Попович, до неї (партії) відношення ніякого не має.
пан Мочарник зовсім не володіє інформацією, ходячи кожний день по в.Пушкіна, він не знає, що вона теж не має центрального водопостачання.

Знову "БІЛІБЕРДА".

Виноградівець 2010-09-09 / 21:00:00
Точно Мочарник писав. Його стиль.
Тільки не пише шо цигани за воду платити не хочуть.