Безкоштовного сиру не буває Фірми, що пропонують дешеве житло чи автомобілі, не збираються працювати собі на збиток

Роки чотири тому з проханням допомогти до мене звернувся один знайомий. Хлопчина запідозрив, що його хочуть "кинути" на придбанні квартири. Мова йшла про так звану "Українську фінансову групу", яка дислокувалася біля універмагу "Україна". А нещодавно я й сам трохи не потрапив на гачок до подібної конторки, котра майже ідентично в Ужгороді займається збутом автомобілів.

 

Кому квартиру за конкурсом?

                      Що ж до першого випадку, то "Українська фінансова група" заманювала клієнтів низькими відсотковими ставками, потім просила перший внесок, відтак - щомісячні платежі після яких люди мали ставати в конкурс за житлом. Хто більше щомісяця заплатить, той упритул наблизиться до омріяного ордеру на квартиру. На жаль, я не встиг допомогти знайомому: під час мого першого спілкування з модними дівулями-представницями цієї групи, мені не показали ні свідоцтва про реєстрацію, ні жодних установчих документів. Отож, я попередив, що їхній клієнт вже завтра подає заяву у міліцію та прокуратуру. Мені запропонували цього не робити, тоді, мовляв, мого товариша трохи підсунуть у конкурсі. Конкурс уже нікого не цікавив - ми хотіли просто повернути гроші. Знову ж таки на жаль, не судилося: вже наступного дня ця контора згорнулася і зникла. Проте, найсумнішим виявилося те, що на цю маячню повелося близько 100 ужгородців. Саме таку купу заяв на цю фірму мені пізніше показали у міськвідділі міліції. Я згодом з'ясував, що центральний офіс цього лохотрону був зареєстрований у Вінниці. Крім нього діяло ще близько 15 ніби регіональних представництв. Закарпаття обрали, як область, де живуть напрочуд довірливі люди. Як пізніше з'ясувалося - не прогадали. Щоправда самим ошуканим від цього не тепліше, бо донині слідів цих фінансових шахраїв не знайдено.

Автомобіль - майже за так..?

                   А от і мій випадок. Нещодавно в Інтернеті наштовхнувся на доволі цікаву пропозицію отримання авто в кредит. Ідеться про фірму "Авто-так". Так ось, через Інтернет знаходжу закарпатське представництво цього "авто за так". Знаходиться воно в Ужгороді в супермаркеті "Барва". Сидить тут дівчинка з янгольським виразом обличчя і розповідає, що, до прикладу, ви, пред'являючи лише паспорт, сплачуючи перший внесок ( 3% це -від 2500 до 5000 грн. залежно від марки авто), у кінці місяця отримаєте своє авто в кредит на 10 років під 4,6% річних. Я зупинився на "Ланосі". За його базову модель тут виходило щомісяця близько 700 гривень. За деякий "фарш" - 940. До речі, "Шевроле-авео" тут обійдеться у 1100 грн. на місяць. Коли менеджер побачила, що мої очі загорілися, то почала дивувати ще більше. Витягує бланк автоцивілки і каже: "У нас до завтра акція: робите перший внесок, підписуєте договір і отримуєте безкоштовно на рік автоцивілку. Це просто знахідка, спершу подумав я. Чесно кажучи, вже наступного дня, хотів брати той перший внесок і просто летіти у цей "Авто-так". Але потім таки замислився. По-перше, такі мізерні відсотки це - щось нереальне у наш час, по-друге - відсутність довідки про доходи- варіант, який ми вже десь проходили, по-третє - "шарова" автоцивілка. Де ж тоді інтерес фірми?

Ключі в конверті, авто - у мріях

                   Відтак у тому ж Інтернеті вже на чатах знаходжу купу негативної інформації від колишніх ошуканих клієнтів "авто-таку". До того, "пробиваю" інформацію про цю структуру у компетентних органах. Виявляється, ця фірма - продовження сумнозвісної фірми "Автоплан", яка "кинула" по Україні не одну тисячу довірливих автолюбителів. У них навіть телефони офісів схожі. Що ж до "Авто-так", то милі менеджери просто забувають розповідати клієнтам, що насправді, авто вони отримують у певних групах і лише тоді, коли до них дійде черга, а не у кінці місяця, як мені нашіптували. Крім того, ті ж менеджери забороняють виносити договір для ознайомлення за межі офісу чи копіювати його для себе, що вже є порушенням прав покупця. Люди пишуть, що фірма доходить до того, що навіть ключі від авто у конвертах надсилає. А коли клієнт приходить за власне автомобілем, йому кажуть, що, мовляв, вибачайте, тут якраз перед вами заплатили більше і забрали ваше авто. Розповідають також, як чекають автівки по три роки, і як їх донині годують завтрами чи кінцями місяців. І, що дуже недобре, при умові розірвання договору, перший внесок і всі проплачені гроші повернути над важко. Для цього в договорі записали хитрий пункт: "повернення першого внеску можливе лише у випадку розірвання договору і надсилання у центральний офіс протягом 7 днів листа". А всі решта виплачених грошей можна повернути лише після того, як проплатить уся група, тобто десь через 7 років! Словом, цікава така пастка. А небезпечна яка. При чому і у першому і в другому випадках, ці шахрайські дії кришують серйозні люди зі столичної влади. Бо ж міліція та прокуратура по цим установам працює вже постфактум. П. Б.

Павло Білецький, Закарпаття онлайн.Блоги
17 квітня 2010р.

Теги:

Коментарі

АнтиАвтоТак 2011-10-11 / 00:00:00
Почитайте отзывы о системах Автотак ( Автоплан ) на форумах, и станет понятно, что Автотак ( Автоплан ) и другие покупки в групах это « развод » и « лохотрон ». Из договора Десятка от Автотак ( Авто Просто ) видно, что Автотак ( Авто Просто ) не лучшая альтернатива кредиту, а « кидалово ». Такая деятельность - незаконна.
Если Вы хотите вернуть деньги оплаченные в Автотак ( Авто Просто ), то мы Вам подготовим качественное заявление в суд и контролирующие органы на возврат всех денег, оплаченных в Автотак или Автоплан ( Авто Просто или Аисе Украина ). Ссылки на нужные законодательные акты, которые содержит наше заявление, уже проверены на практике. Ехать в Киев не нужно, Вы все сможете сделать по месту своей прописки.
Аналогичным образом поможем вернуть деньги с такими организаций, как: Автоклуб, Альянс, Атлант, Б.а.н.к. юэй, Благо инвест, ВНТ Форум, ВТД Украина, Гарант финанс, Гсу, громадська спилка Украины, Добробут, Жилищный Альянс, Евро-гарант, Евро-Капитал (Капитал), ЕвроФинанс, Инвест финанс, Интер Кредит Б. а. н. к., Капитолий, Кредит Групп, Лидер плюс, Народная программа социальной помощи, Платинум Б.а.н.к., Приват Инвест, Приват Плюс, Украинская группа Капитал, Программа Капитал, Усп – Украина, Усп Групп, Программа Украинская социальная программа, Рикси, Социальная программа Едина Родина, Филдес Украина, Кар Кредит, CarCredit, Финанс-центр Паритет, Центр финансовой помощи Експерт, Экспресс – Кредит, Скарбниця Громады, Родине гнездо, Vip – Финанс.
Пишите на antiavtotak.net@ukr.net или заходите на наш Киевский сайт « Анти АвтоТак » http://antiavtotak.net.
Цена услуги компенсирует только потраченное время и должна Вас приятно удивить.


Павло Білецький
Публікації:
/ 62«Скандал» про великоберезнянського депутата-педофіла – вигадка
Сесія облради під диктовку трьох «Б»
/ 9Старий почерк нової міської влади
/ 21Це нормально, коли соціолог балотується від лідера його опитувань?!!
/ 10Директор Великолазівського радгосп-заводу займається хабарництвом?
/ 7"Вітаємо! Ви виграли автомобіль."
/ 14"Не сміти, скотино!".
/ 4На Закарпатті - церковний скандал: священики Мукачівської і Ужгородської єпархії вважають що в обласному центрі діє псевдо духовний виш із псевдо ректором
/ 22Гола правда
/ 23На пл. Театральній в Ужгороді незаконно знищили старовинну будівлю
/ 39Кому цікаво "гнобити" Ужгород?
/ 4На Закарпатті відкрито "Європейський медіа-центр"
/ 1Чому ми хворіємо?
/ 2Ніхто не закриватиме ужгородську бактеріологічну лабораторію
/ 8Журналісти взялися за лопати.
/ 2У нас чистіше й повітря наше смачніше
/ 5Жити стало цікавіше, але легше від того не стало
/ 24Краще їм не потрапляти до рук...
/ 5Закарпатське радіоолів'є. Що слухати?
/ 17Що ж нас стосується найбільше?
» Всі записи