Клоун не він

Клоун не він

Чесно кажучи, новорічне звернення Володимира Зеленського замість звичного звернення Президента мене не обурило. Так, сама ідея такого «вибрику» мені не сподобалася, але критикувати її я не збираюся. Бо йдеться про приватний канал, який на власний розсуд може формувати свою телепрограму. Зрештою, у багатьох розвинених західних країнах взагалі не транслюють звернення керівників держави у новорічну ніч, а приватні канали – і поготів. Тому, повторюся, сам факт звернення мене не обурив.

Як і бекґраунд Зеленського – те, що він актор комедійного жанру, чи, як дехто висловлюється, «клоун», для мене не є проблемою. Клоун – древня і шляхетна професія, яка вимагає таланту, доброго знання психології (без цього розсмішити людей не вдасться) і навіть дрібки емпатії. Крім того, за останні роки Зеленський завдяки своїй праці створив і реалізував кілька справді успішних проектів, заробив мільйони гривень (з яких, сподіваюся, сплатив податки), тобто насміхатися з цієї людини точно не варто – він має акторські і організаційні здібності, це під усіма поглядами успішна людина.

Але що мене в цій ситуації справді обурює і що я таки вважаю проблемою – це те, що клоунів намагаються зробити з нас, українців. Бо Зеленський не клоун – це цинічний і хитрий бізнесмен, який заради досягнення своїх і своїх покровителів цілей готовий дослівно на все. А клоунами за таких обставин стаємо ми – громадяни України. Це нам намагаються згодувати примітивний телесеріал під виглядом політичного проекту, який має вплинути на майбутнє держави.

І це справді велика проблема, бо наша держава не в тій ситуації, коли можна собі дозволити реготати й ні про що серйозне не думати. Триває війна з Росією, в якій «проекти» на кшталт Зеленського є тільки елементами гібридного наступу. Адже Кремлю вигідно підривати довіру українців до української влади, бо якщо не довіряєш своїй владі, якщо не поважаєш її, легковажиш нею – то ти вже психологічно готовий отримати владу чужу. Нам потрібне змагання візій розвитку країни, битва за незмінність прозахідного курсу, а не конкурс жартів.

Які, до того ж, у Зеленського завжди низькопробні. Не кажу несмішні, бо вони дотепні, та гумор команди «Кварталу» в усі часи був ницим і образливим. Це коміки, що можуть сміятися з фізичних вад людей, а політично завжди тримають ніс за вітром. Згадайте, як у часи Януковича Зеленський і Ко з влади жартували тільки в позитивному ключі, зате сьогодні у своїй агресії не знають стриму, бач які сміливі стали!

Крім того, промовистим є той факт, що Зеленський зі своєю командою зневажають українську мову; зверніть увагу, що україномовні герої скетчів у них завжди більш тупі й сільські. А все тому, що для цих людей Україна й українська мова – чужі. Це люди російсько-совєтської культури, тож і гумор їхній відповідний. Сам новопроголошений кандидат у президенти чимось схожий на британського коміка Пола Олдфілда, який став відомий завдяки тому, що вальс Штрауса «На прекрасному блакитному Дунаї» виконав завдяки метеоризму, кишковими газами. Мільйони людей з цього сміялися, але в підсумку соромно і за ці мільйони, і за самого коміка.

У новорічній промові президент згадував про політв’язнів Кремля і поранених українських моряків, що потерпають нині у російських тюрмах. Тоді як Зеленський гиготів і розповідав про власні амбіції. Як то кажуть, відчуйте різницю.

Хай собі буде клоуном. Але не треба робити клоунів з нас/

День

06 січня 2019р.

Теги: Зеленський, клоун

Коментарі

Вуву до 12345 2019-01-11 / 23:50:33
О. Так. Якщо в президента нема нціонального самоусвідомлення і національнойійі самоіндентифікаційі ... То проблеми не за горами.
Приклади шукай сам ...
Бо такі крайіни є приречені на зникнення ... Йійі розірвуть і розшматують внутрішні сепаратисти а сусідні крайіни свідомо чи під впливом певних обставин цим скористаються і поглинуть ... Все що можливо
Так що не треба писати ВСЯКУ ДУРНЮ.
Навіть в ізрайілі (наскільки він демократичний) ви не зможете ... ОФІЦІЙНО ... знайти працю якщо ви не знаєте івріт.
І так само в інших (демократичних) крайінах.
Чому ???
Та тому що національна ідея ... Це є основа ... Це Є фундамент ... на якому опирається весь державний устрій .
Вся національна політика ... Національних інтересів.
Якщо ти цього НЕ РОЗУМІЄШ ... то можеш голосувати за "зеленого".

Вуву 2019-01-11 / 22:26:07
Найгірше те ... Що вибирати нема кого.
Як кажуть ... "Увас є вибір без вибору".
Якщо виберуть петю ...то друга половина електорату вийде на протести.
Виберуть люлю ... Можливо те саме.
Грищ в другий тур не витягне .
Зеленський ... Який вже заявляє що мова (в даному контексті укр. державна) це не головне .
Вже виказує свій курс на росію путіна і "русскій мір".
Зелєнь це як кажуть три в одному .
Жид ... Але по жидівськи не говорить (незнає). Значить жидівський гой... бо синагогу не ходить.
Народився в украйіні (по паспорту громадянин украйіни) укр. Мовою не володіє.
Говорить по русскі але не маскаль...
бо народився тут... Але вперто тримається маскальского язика як рідного .
Ви хочете такого президента. ???
То в такому разі відразу голосуйте за каломойського . В чім проблема.?
Ps.
А оце його ... Напишіть ... Напишіть мені 5 проблем яеі вас хвилюють.
Уявіть собі що таких дурнів по всій украйігі знайдеться аби 10.000 і вони йому напишуть.
Як ви гадаєте він буде сидіти і "все це" читати ??? Чи викине в сміття ?
Кого дуриш клоун ?
Чи він настільки ... дурак... що сам незнає про всі ті проблеми які є ... Які нас оточують ?
Ну раз не знає то який в такому разі з цього перевертня може бути президент.
Правильно ... Лишень "ШУТ ГОРОХОВИЙ" ... Який і так вже нагло сміється з гашого народу.

Степан Крук 2019-01-11 / 22:17:05
Маю, сподіваюся, достовірну інформацію з Києва - Вакарчук йде в президенти! Через декілька днів він офіційно про це повідомить. Нема сумнівів, що навколо нього будуть тільки порядні люди: до виборів, під час виборів і в час його президенства. Якщо це так, то для мене всі ті клоуни, заднєприводні із вилами, косаті, вусаті, бородаті - до одного місця! Вакарчук буде гарним президентом, в його команді уродів не буде. Вперед,Славко!

12343 2019-01-11 / 21:27:44
Президента треба вибирати по його ставленню до громадян і інших жителів країни, а не по його націоналізму

Олег, Берегово 2019-01-11 / 19:27:07
Посіпаці: Оці мантри про 40 років по пустелі лишить - по-перше, це казка, по-друге, ніяких ознак руху в правильному напрямку нема.

Навколо Порошенка згуртувалися - Ахметов, Медведчук, Кернес, Труханов, Тетяна Засуха та інша наволоч з минулого. Ви думаєте, з ними ми потрапимо в нормальне майбутнє?

Нагадаю вам слова Петра Олексійовича Порошенка: "Реформи робляться або швидко, або ніколи". Ну й про відрубані руки трьох друзів на додачу.

кажуть посіпака 2019-01-11 / 18:51:11
Олеже: Тій "шоблі посіпак", як ви тут вишукано висловились, можливо не менш болить сама країна та її майбутнє, аніж деяких залитих жовчею і ненавистю осіб, що б готові і втопити її, лиш би все відбулося по-їхньому, по-скорому, одразу та в білих одежах, щоб в один кліп ока стала країна ідеальною.

Олег, Берегово 2019-01-11 / 16:41:47
Андрію Любці:
Зеленський, насамперед, це результат 5-річної інформполітики порошенківських посіпак, серед яких є й твої товариші. Котрі топлять в лайні кожного, хто не Порошенко.
Гриценко ("розікрав армію" - ага, один він, і 6 боєскладів теж він взірав у нас на очах), Мішель Терещенко ("слабак, не витримав тиску, куди йому в президенти?"), Садовий ("сміттєвий король") - всі паскуди, всі негідні, хто якщо не ПОП?

ПОПу готові пробачити все - і непокараних за Небесну Сотню, і Ахметова з Медведчуком в шоколаді (виявляється, вони "допомагають Україні", тільки дуже таємно), відвертий кримінал біля влади (Іванющенко, який начебто вбивав Тетяну Чорновол, за яку ми так вболівали взимку 2014, тепер он Нарік) - все, все йому треба пробачити, бо хто як не він?

Вже забули, як звалася Революція Гідності - яка там Гідність? Чхати на Гідність, постимо краще звіти про "повний Ашан на 31 грудня, ги-ги-ги, от так зубожіння!". І на виході маємо Зеленського в лідерах глядацьких симпатій.

А висунеться Вакарчук - вся ця шобла волохів, доніків, монових і винничуків так само заливатиме його гівном, все пригадають - і голос пісклявий, і що в АТО не воював...

Вуву 2019-01-11 / 12:45:43
Надя читаю твій "крик душі" ... І ...
Важко не погодитись. Але.
Раджу тобі повернутись до першого президента (на жаргоні "презіка")
КРАВчука.
Ми всі як один вірили йому і тим всім хто був під ним і з ним ... Що він і вони ... Поведуть всіх нас в райське життя.
А те що є сьогодні то наслідки.
Кравчук тоді накрав ... І навіть зараз ... Він тобі скаже нахабно брешучи в очі що він патріот.
А ти йому повіриш ?
Повіриш кучмі ?
Повірих ху.ющенкові ?
І всім тим решта які патріоти .
Он гордон в програмі з каломойським так і сказав що він герой.
Гі більше ні менге .
Мабуть тому що обікрав всіх гас на мільярди а в тюрмі і по сьогодні не сидить.
А гаціоналістичні настройі ... Про яеі ти пишеш вже давно під контролем авакяна який ними вміло магіпулює.
Дивись на ю тубі про це є багато матеріалу.

изя 2019-01-11 / 11:16:47
абрам браво

nadiya 2019-01-11 / 10:59:37
Люди зупиніться і перестаньте ображати друг друга. Хто дав Вам право рішати за всіх українців і ділити людей на патріотів і непатріотів. Кожна людина, яка живе в Україні любить свою країну по своєму. Щоб бути патріотом своєї країни, треба зробити для неї хоть щось. Деякі "патріоти" нічогісінько не зробивши для своєї країни, а навпаки рушать старе, яке побудували наші батьки, діди - це найбільші вороги своєї країни. Навязуючи свої націоналістичні настрої уже вигнали з України Крим, Донбас і 10 млн. працездатного населення.

Степан Крук -Вуву 2019-01-09 / 18:29:52
Я нижче вже писав про тріаду Коломойського "КоЗел". Політтехнологія оліарха дуже проста: О.Шевченко (буковельський) клеїть до себе проукраїнський, патріотично налаштований електорат. Зелений - навпаки, ловить у свої сітки проросійський східний електорат. На наступному етапі всі ці плоди поступають в "закрома" Юльки Канстітуції, яка "зуміла обєднати націю і є обранкою всієї України, не допустила розколу держави та започаткувала злагоду в суспільстві". Тому, Зеленський буде відверто афішувати проросійські (Схід) настрої, а Шевченко -бендеровські (Західні). Біда в тому, що бидло поведеться на це, бо бидло, на жаль - це переважна більшість електоральної групи. Після "перемоги зубожілого народу" О. Шевченко отримає Драгобрат з рук "інвестора" Коломойського, а Зеленський буде в ролі використаного клоуна. Тобіш, призерватива... Жаль, що така гарна партія, як УКРОП також використовується в цій брудній грі Коломойського

Вуву 2019-01-09 / 15:57:07
Он зовсім недавно ... Зелений ... Випустив відеоролик із верненням (є на ю тубі) ... Де так і завляє ... "І нє важно на каком язіке ти гаваріш" ... Пошлі со мной.
Так от ...
Мені хочеться ... на єго рускам язіке єму сказать ... Пошйол ти на х.*й.
Нам с табой нє па путі.

Вуву 2019-01-09 / 15:49:09
95 квррррвр ... В основному виступають в палаці "украйіна" ... Який знаходиться у підпорядкуванні "ДУС(і)" тбт. АП.
Вразі якщо "зелений" стане президентом ... Вони за аренду того палацу не заплатять ані шеляга.
... Але зароблятимуть тведе бабло.
Вже тільки це робить для зеленого таку вигоду ... Що він ... ВЖЕ ГОТОВИЙ "іти у бій" за президенське крісло.
А якщо враховувати той факт ... Що всі люди каломойського на свойіх місцях і бізнеси далі приносять йому прибутки ...(попри рішення лондонського суду про арешт ВСІХ ЙОГО АКТИВІВ)
То нема жодного сумніву в тому що кал. Пхатие на вибори не одного "свого" кандидата а декількох ... А "зелений" один із них.

Степан Крук -Скептику 2019-01-09 / 12:16:25
Що Зеленський зробив поганого для України? Ви що з дуба впали??? Він відверто, публічно принижує все українське, він принижує релігійні почуття українців, називає томос Термосом ( бо іудей), він відверто знущається над українською мовою заявляючи: " Я русскоговорящий еврей. На каком языке хочу, на том говорю!" Це нормально для президента??? Цей урод паплюжить саму національну укранську ідею, а щирі українці відвідують його концерти та ще й регочуть з його недолугих жартів. Гнати в шию цього гниду!

Степан Крук 2019-01-09 / 12:06:01
Зрозумійте, що відбувається! Коломойський в бігах, але свою гру продовжує грати. Випасає трьох кандидатів: Зеленого, Сашу Буковеля та Юльку Канстітуцію. Кожному із них оліарх відвів чітку роль. Зеленському - тупо паплюжити Порошенка та інших кандидатів, збивати їхні рейтинги. Саша Буковель- суто технічний кандидат з прицілом на парламентські вибори. Юлька Канстітуція - це реальний кандидат, саме на її рахунок Коломойський запише всі здобутки Буковеля та Зеленського, а останні будуть скеровувати свої електоральні групи на підтримку Юльки. Щодо Зеленського, то він як був клоуном, так ним і залишиться. Але його касовий збір дуже зубожіє...

6839 2019-01-09 / 11:48:22
скептику: Те, що фірми-засновники Зеленського, які отримують доходи від діяльності Студії "Квартал-95" усі зареєстровані в кіпрських офшорах ("Art fox studios limited", "Mindon holdihgs limited" тощо) і не сплачують жодної копійки в український бюджет, вас не хвилює. Не платить нічого в той бюджет, звідки отримають виплати базові й потенційні виборці все того ж Зеленського.

скептик 2019-01-09 / 11:31:43
что зеленский сделал плохого для украины и украинцев? нечего сказать так заткнитесь

До С.К. 2019-01-08 / 21:26:36
Єврейське абрам то вірменське АРАм.

Степан Крук -Абраму 2019-01-08 / 19:34:40
Урод, котрий називає Україну повією, а томос термосом заслуговує на табуретку біля параші, а не на президентське крісло!!! І ще, Абрам, я не єврей, май це на увазі...

Абрам 2019-01-08 / 19:08:37
Хай Зеленский буде,бо цi тварюки вже докерувались до лембека iклоун не Зеленский,а тi хто керуе краiною ЗАРАЗ,а порохоботам скоро КIНЕЦЬ !!!!!!!!


Андрій Любка
Публікації:
/ 1Великий обман на дні пустої могили у Виноградові
/ 2Українська еліта
/ 24До закарпатських угорців
/ 9В Україні живе класик угорської літератури. Чули про нього?
/ 12"Угорський" район: влада України пішла на поступки Будапешту
/ 6Потушняк
/ 3Слово про Семена Панька
/ 8Яка держава – така й Боржава
/ 46Я не порохобот, але геть від Москви
/ 14Про Maruv і Зеленського
/ 14Про угорські паспорти та українську політику
/ 3Пам’яті професора Любомира Белея
/ 13Подяка Орбану
/ 10Про угорців, мову освіти і мадяризацію
/ 5Будинок, що пробудив Ужгород
/ 5Gaudeamus igitur
/ 1Карбід, або Песимізм
/ 3270 років самотності
/ 2У вівторок в Ужгороді виступить Сергій Жадан
/ 8Відкриймо для себе Угорщину: в Ужгород приїде Міклош Нодь
/ 4Повернення
/ 1Mea culpa – metaphysica
/ 5Капітан Алоїз вилізає нагору
/ 11Горнїца, одна з Україн
/ 27Інопланетяни Європи
» Всі записи