Сні-гу-ронь-ко!!!

Представники нашої місцевої влади всі родом з дитинства. Про це свідчить і та тиша, яка настала після виборів. А означає вона Новий рік. Дітки навшпиньках у ранкових сутінках підбираються до ялиноньки: а що за подарунки нам Дід Мороз приніс? Ми ж так старалися, ми такі слухняні були, завдання всі виконали, успіхів досягли…

Сні-гу-ронь-ко!!!

Ніхто ще не знає, що під ялинкою. Але мрії вже матеріалізувалися в чутки, які активно  циркулюють містом у вигляді гіпотез і припущень. Джерелом цих чуток, підозрюємо, є самі ж вихованці ясельної групи білого дому.

Наприклад, кажуть, що голова райдержадміністрації у відпустці з 12 листопада. А ось після відпустки піде на підвищення в область. З цього приводу у білому домі справжнє свято. Ну яке свято? Тихе, пристойне: працівники райдержадміністрації ходять по коридорах блаженно всміхаючись, потираючи руки, а також,  кучкуючись по кабінетах «на каву», радісно шепочуться. Чи займе Тетяна Дмитрівна місце Івана Івановича, про що говорять особливо наївні споживачі манної каші, – не впевнені. Інтернет вже розривається, сватаючи туди голову Берегівської РДА Ігоря Свища. (Більш детально читайте про це в статті  «Перед виборами закарпатські «регіонали» погодили перерозподіл розподіл влади»). Але знаємо, кого активно сватають на місце голови. А як думаєте, кого? Та тут і думати особливо не потрібно – звичайно, Юрія Юрійовича Довбака. Він один залишився без посади після тієї великої перемоги в 2010 році. А внесок  Юрія Юрійовича в копилку загальної перемоги важко переоцінити. Голова Виноградівської райради Олег Вікторович Любімов, коли про це дізнався, відразу вирішив запастися  битою… для симетрії.  Однак, є ще одна кандидатура, яка може обійняти цей прекрасний стілець. І після воскресіння на чолі районної медицини Михайла Поличка, вона не видається такою вже і фантастичною.  До того ж на четверте пришестя Василя Івановича Якоба обіцявся приїхати сам Арнольд Шварценеггер – легендарний виконавець ролі термінатора. Він обніме Василя Івановича як брата і скаже одну тільки фразу: «I’ll be back».  

Посаду обласного депутата, як нас запевнили, Бушко залишає вірному соратнику і головному помічнику на депутатських виборах Артуру Івашко. Принаймні тепер зрозуміло, що пан Артур будує напроти малого базару – приймальню обласного депутата. Хтось після останніх виборів може якось посперечатися з цією пропозицією для громади?

Миколі Грізі, який більше місяця жив на третьому поверсі райдержадміністрації, забезпечуючи перемогу в окружній комісії «улюбленому кандидату всіх виноградівців», обіцяно крісло голови районної ради. Ну, після того, як з ганьбою з нього буде зігнано «чужака» Любімова. Після виборів багато хто із табору регіоналів вважає це справою короткого часу.

Ну і поки що все про Новий рік. Хоча, ні. Дід Мороз приходив і до Олега Любімова. У вигляді слідчого обласного агентства по боротьбі з економічними злочинами. При-чому слідчий став першим, хто завітав у кабінет голови після виснажливого виборчого марафону, що можна розцінювати, як особливий бонус «від нашого штабного столу – вашому». Це по тій самій справі про кафе на третьому поверсі райради, якому без згоди сесії дозволив працювати голова. Справою прозаймалася районна прокуратура, а зараз нею займається вказане бюро з Ужгорода.  Ініціаторами розслідування цього «масштабного корупційного скандалу» стали, зі слів голови, все ті ж депутати Токач і Довбак, які вже багато років борються з єдиним на весь район «корупціонером». І хоч боротьба їх вже порядком виснажила, вони не полишають мрії очистити район від «галицького лиха». Що тут скажеш – «справжні патріоти».

Ну і на останок – сумна новина. У райдержадміністрації знову скорочують відділ чи сектор. Ми вже вкінець заплуталися з цими назвами. Кажуть, що він відповідав за зв’язки із пресою. Тому нам особливо боляче було про це почути. Єдине полегшення, що не залишили без роботи сестру Івана Івановича Бушка. Кажуть, що паніку пристроїли працювати на митницю. Що тут скажеш, «талановиті сім’ї» зараз всюди потрібні, як повітря.

Володимир Мочарник, Закарпаття онлайн.Блоги
17 листопада 2012р.

Теги: Бушко, Довбак, Любімов

Коментарі

депо 2012-11-18 / 15:02:04
ще є Тарас Задорожний,головний ідеолог ПР у Виноградівському районі,за нього забув

Михайло Фединишинець - Автору 2012-11-17 / 20:10:04
Привіт! Нех*йово пишеш! Як ся маєш?