Не вибирай людожерів

У неділю вибори. Це специфічні вибори, дехто називає їх війною. Але за останній час ми вже звикли до української виборчої специфічності і стали її сприймати як частину політтехнологічних прянощів – збудників апетиту і активності. Тому відчуття від перенасичення гострот притуплюється, реальність сприймається відсторонено. Це небезпечно. Напевно, це частина плану. Але зараз ми хочемо сказати про інше.

Не вибирай людожерів

Не будемо говорити, кого конкретно вибирати і кого не вибирати, і  не тому, що вагаємося чи не хочемо нав’язуватися. Неважливо це. Не тому неважливо, що всі однакові. Це  неправда, це підступна технологічна брехня. Однакового в житті не буває нічого. Важливо те, що насправді і між ким ми вибираємо. А вибираємо ми між ЗЛОДІЯМИ і ЛЮДОЖЕРАМИ. Вже так сталося і нічого не поробиш. Чому ЗЛОДІЇ? Бо злодії, то майже всі представники української влади. Це правда. Бо навіть ті, що не крали – мовчали або як слід не заважали.  Але правда і те, що за останній час ми всі в якійсь мірі ними стали. Ми крали своє майбутнє, ми вбивали своє життя через інфантильність, небажанням серйозно займатися нашою спільною народною справою – своєю Державою, до якої відносилися зневажливо і вкрай безвідповідально, ми передоручили це безконтрольно робити політикам, самі ж гидливо з незрозумілою гідністю казали: ми політикою не займаємося. Так нас навчили. Так ми крали своє майбутнє. А через те, що піддалися споживацьким настроям і пристрастям, підсадили моральний інстинкт. Ми стали гарячкувато, зголодніло після клітки втамовувати свої матеріальні потреби, ніби через це себе стверджуючи, затверджуючи, ховаючись за парканами, іномарками, банківськими рахунками, у ту горезвісну хатинку скраю. Тому ми стали злодіями…

Але ми не стали ЛЮДОЖЕРАМИ. В більшості своїй, в переважній більшості своїй ми не людожери. Ми не схожі на людей, які нами зараз керують. Навіть ті, що їм зараз допомагають, навіть ті, що їм намагаються наслідувати – вони ще не людожери. Сподіваємося – не людожери. Тому! Нам потрібно зробити зусилля, велике надзусилля і не вибрати ЛЮДОЖЕРІВ. Тих, хто хоче з’їсти все те, що визначає людину людиною: гідність, честь, індивідуальність, національну самосвідомість, віру… Все, що визначає націю нацією: НАШУ ВІРУ, культуру, свободу, єдність. Нам важко це зусилля зробити. Ми розуміємо. Наша злодійкуватість і лукавість зробили нас безсилими і розгубленими. Ми втратили ДУХ ОПОРУ, відчуття правди, ми втратили гідність, нас мучить страх. І тепер багато хто гарячково розмірковує куди ховатися, яку стратегію обрати, щоб вижити, а ще може й нажитися. Не допоможе нічого. З людожерами можна узгоджувати  тільки страви в меню і їх  черговість. Тому попри все: брав гроші, чи брав гречку, працював у штабах, в палатках, комісіях, маєш якусь національну особливість і пов’язану з цим національну геополітичну задумку, попри все це НЕ ОБИРАЙ ЛЮДОЖЕРІВ. МИ віримо: повинен спрацювати інстинкт самозбереження. Бо він і тільки він зараз може підказати вихід тобі і всій країні.

Тому партію людожерів, її сателітів і тих, хто хоч якось з ними пов’язаний, обирати НЕ МОЖНА. І тут не важливо свій/не свій, кум/не кум. Троянські коні особливо небезпечні. А коли вже всюди тобі ввижаються тільки людожери і тільки коні, прийди і всіх викресли. Це і буде твій вклад в нормальне, цивілізоване майбутнє твоєї країни, твоїх дітей і твоєї родини. Країну, де знайдеться місце для всіх, з їхніми мріями і планами, окрім людожерських.

Володимир Мочарник, Закарпаття онлайн.Блоги
26 жовтня 2012р.

Теги:

Коментарі

Demon Killer 2012-10-29 / 07:31:35
Добре й від душі написано, але не за адресою. Люди, здатні прочитати записи пана Мочарника, навряд чи здатні голосувати за окупантів. Та, як писав Ленін, "узок круг єтих людей, страшно далеки они от народа...". Тому, на жаль, як свідчить сайт ЦВК, сьогодні станом на 7 годину ранку, партія людожерів у нашій області перемагає. Закарпаття у центрі Європи - це вже тільки міф. Ім'я нам - регіон. А 30 срібників по-нашому - 200 кіловат-годин (продовжуючи думку Павла Чучки). Маємо чим пишатися.

,,, 2012-10-28 / 09:34:13
разве у чечотова есть другие?

і я за вас радий. 2012-10-28 / 08:11:36
Звичайно. бидло для чечетова обирати не можна. Просто автор, на скільки я зрозумів. називає їх тут троянськими кіньми, за якими ті людожери ховаються.

РАДИЙ ЗА ВАС 2012-10-27 / 22:39:27
А обирати бидло для Чечетова можно?
Хіба їм потрібні другі?