В Ужгороді Юрій Костенко розповість про формування правої політичної команди

У суботу, 7 квітня 2012 року, обласний центр Закарпаття відвідає народний депутат України, лідер Української народної партії (УНП) Юрій Костенко.

В Ужгороді Юрій Костенко розповість про формування правої політичної команди

Під час свого візиту Юрій Костенко планує:

Виступ у програмі «Слово депутата» на обласному телеканалі «Тиса-1», яка розпочнеться 7 квітня о 13:10 та виступ на радіо;

О 14:00 – лідер УНП зустрінеться з представниками обласних ЗМІ у прес-центрі «Закарпаття», що по вул. Другетів, 60. Де розповість про формування правої політичної команди, яка здатна вивести Україну із радянських манівців, а також, про економічну програму УНП, яка базується на принципах економічного націоналізму (патріотизму) – "Роби, купуй, захищай українське!".

В УНП вважають, що «базою для об’єднання являється ідеологічна складова. Нині є історичний запит на формування правої політики в Україні, оскільки за 20 років так званих соціально-ліберальних реформ доходи держбюджету впали до найнижчого рівня в Європі через відсутність малого та середнього бізнесу. У державі, яка стала найбільшим донором іноземних економік через засилля на внутрішньому ринку до 80% іноземних товарів, царює хронічне безробіття, корупція, рейдерство та розбазарювання держаних коштів».

Окрім цього, народний депутат України зустрінеться з активом Закарпатської обласної організації УНП.

Закарпатська обласна організація Української народної партії, Закарпаття онлайн.Політичні партії
31 березня 2012р.

Теги: Костенко, УНП

Коментарі

бойко 2012-04-06 / 18:11:15
Справді, створення ідеологічної потужної політсили на основі правої ідеології УНП можливо є саме тим світлом в кінці тунелю, яке сьогодні потребуе так українське суспільство. Сьогодні у народі є така мода, що із зацікавленням він буде симпатизувати якомусь новому партійному бренду, не важливо чи бізнесовий чи ідолгічний, оскільки люди втомлюються від нав'язування їм протягом тривалого часу якогось одного. Тому створення єдиної ідеологічної платформи є якраз на часі.
І Юрій Іванович, як політик європейського рівня, який доказав свою фаховість у процесах державотворення починаючи з посади міністра екології, потім допомігши Ющенку, як першому українському президенту, прийти до влади, швидше за все буде реалізовувати такий сценарій консолідації політсил. І ненька Укараїна зараз як ніколи для цих процесів потербує таких поміркованих і мудрих політиків як він. Дай Боже йому здоров'я і сил у цих важких змагання за кращу долю всього українського суспільства!

Ужгородець 2012-04-06 / 17:39:43
Я чекаю обєднану опозицію з ідеологічною і правою УНП. Я сподіваюсь і вірю в таких як Костено. Сил вам і мудрості. Робіть українську справу далі

хустянка 2012-04-01 / 21:37:10
Кожного разу перед виборами говорять про об"єднану правицю, але жодного разу її так і не об"єднали. В чому причина, або в кому?

Русин 2012-04-01 / 16:49:33

Флуд. "Правилами коментування" заборонено публікувати коментарі, що не стосуються теми. Коментар видалено. Адмін

В.Бичків 2012-04-01 / 16:42:36
Я не знаю нічого поганого ні про Габра, ні про його однопартійців. Знаю, що жодного українського заходу за останні роки в Ужгороді без УНп не проведено.
Стосовно "Свободи", я знаю, що Куцин з Габором - друзі і роблять одну справу.Зокрема, нещодавно вони разом виступали на відкритті пам'ятника розстріляним січовикам у Солотвині, я був присутнім.

патріот 2012-04-01 / 16:10:47
Костенок з Ющенком зараз хочуть відкусити від Свободи, а Тягнибоку з командою якраз може і не хватити щоб набарти 5%, якщо піде правиця.

Василь до В. Бичків 2012-04-01 / 15:00:15
Поганно ви знаєте Костенка та "патріота" Габора, нажать

В. Бичків 2012-04-01 / 14:47:04
Поважаю Ю. Костенка за те, що ні разу не продався, жоден з його депутатів не став тушкою.
Я знаю членів УНП з нашого селища, Женю Мартина. Знаю голову обласної організації Івана Габора. Ц і люди справжні українські патріоти і інтелігентни.

гість 2012-04-01 / 14:41:43
Представники УНП , там де вони були при владі продемонмтрували і високі результати,і служіння інтересам українського народу. Згадаймо, хоча б таких голів ОДА як Василь Червоній, Євген Жовтяк, Валерій Асадчев. Перших двох зняли Ющенко з Балогою,бо їм успішні українські політики були не поьрібні. Зрештою, Костенко був найкращим міністром екології за всі роки незалежності
Прийду, послухаю, бо Костенко є найбільш досвідченим з українських політиків. Він хоче об'єднати правих, які захищатимуть середній клас, простих людей

Сер 2012-04-01 / 12:59:12
Більше ніж 20 років у ВР в тому числі і в Русі який певний час мав більшість у ВР і результатів дуже мало(демократ і цим все сказано). З повагою, але він свій час втратив, дайте ін. показати на що вони здатні, наприклад, О. ТЯГНИБОКУ та СВОБОДІ, яка вже показала свою роботу на місцях і досить не погану!!!

Костенко 2012-04-01 / 12:43:59
Не актуальний "політик" перед спробує привернути увагу регіональних ЗМІ до себе в першу чергу розповідаючи як "пережовану жуйку" можна видати за новеньку. Перепрошую, мав на увазі, Костенко розповість про економічну програму УНП відірвану від сучасних реалій.

Хустянин 2012-04-01 / 10:38:03
В Ужгороді знову надуватимуть великі мильні бульвьашки!

/ 22В Ужгороді пройшла об'єднавча конференція закарпатських УНП і РУХу
/ 9Закарпатці взяли участь в об’єднавчому з’їзді УНП та НРУ
/ 1Івана Габора втретє обрано головою Закарпатської УНП
/ 2Закарпатська УНП вимагає від правоохоронців захистити підприємців Тячівщини
/ 2Всі ці роки я без зрад сповідую одні цінності, і вони потребують вашого політичного захисту – звернення Віктора Ющенка
/ 1«Кожен голос має бути покладено на терези здорових цінностей і справжніх змін» – Віктор Ющенко
/ 3"Велика місія українців полягає в тому, щоб прийти на вибори" - Віктор Ющенко
/ 3«Наша Україна» закликає Об’єднану опозицію чітко визначити свою позицію щодо «московської газової угоди» – «найбільш збиткової за всю історію України»
/ 2«Наша Україна» закликає виборців не дати вкрасти свій голос
/ 2Висока явка виборців завадить фальсифікаціям – Віктор Ющенко
/ 1"Зарплата 1000 євро уже завтра. Тоді кажіть чесно, що батон при вашій фантазії коштуватиме 10 євро" - Ванникова
/ 4«Батьківщина» і «Удар»: «Пропало все!» – Ірина Ванникова
/ 4Уряд посилив залежність України від російських «ядерних» технологій – Юрій Костенко
/ 1Влада для політичної дискусії використовує тему «валити на попередника», – Віктор Ющенко
/ 4Парламент у нинішньому вигляді не зможе повторити грузинський досвід боротьби з корупцією – Віктор Ющенко
/ 1Віктор Ющенко назвав основні кроки «Нашої України» в парламенті
/ 4Дорогі українці! Дорогі вояки УПА!
/ 4Політичні проекти без ідеологій перетворять парламент на фабрику «тушок»
/ 3Рейтинг «Нашої України» зростає – опитування Всеукраїнської соціологічної служби
/ 1Нашоукраїнці таки-прагнуть люструвати КДБістів
/ 6«Наша Україна» повертає свій електорат?
/ 6"Наша Україна" впритул наблизилася до прохідного бар'єру
/ 4Костенко вважає, що зняття мораторію сприятиме земельним спекуляціям
/ 9Віктор Ющенко: “Нам треба обирати новий курс держави”
/ 4Депутати Великобезнянської райради лобіюють будівництво каскаду ГЕС
» Всі записи