Віктор Ющенко: “Нам треба обирати новий курс держави”

Нещодавно Ужгород відвідав третій Президент України, лідер політичної партії «Наша Україна», кандидат у народні депутати України Віктор Ющенко. Під час зустрічі з журналістами Віктор Андрійович наголосив на необхідності визначення, кого і що ми обиратимемо 28 жовтня, та охарактеризував нинішній стан держави.

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

“Я належу до політиків, які стверджують: ми формуємо власну долю самостійно. Як ми обираємо, якою системою вартостей живемо, така наша доля, — зазначив Ющенко. — Сьогодні в мільйонів людей додалося тривоги, нам стало жити менш комфортно. Більше з’явилося речей, які нас різнять, які дестабілізують внутрішню національну ситуацію. Є відчуття, що ми слабшаємо в єдності нації. Планка свободи і демократії падає”. За словами третього Президента України, сьогодні є чимало речей, які турбують людей, але для того, щоб вирішити ці питання, необхідно в першу чергу сформулювати свідоме суспільне ставлення — що нам треба обирати. “Нам треба обирати новий курс, який дає відповіді на всі ці виклики. В іншому випадку є дві великі політичні сили, які пропонують головний політичний сценарій, де немає політичної програми, точніше в них є програма і вона спільна — програма війни і внутрішньої дестабілізації”, — запевняє В. Ющенко. У свою чергу лідер “Нашої України” пропонує повернутися до тверезого національного діалогу, до поведінки нормальної людини, яка відповідає за своє майбутнє.

На думку Віктора Андрійовича, для того, щоб змінити ситуацію з пенсіями чи зарплатами, потрібно змінити політичний курс країни. “Якби ми мали продуктивні уряди, ми би багато чого зробили, а натомість запливли популізмом. Якщо зараз ми розробимо здоровий сучасний політичний курс, я вас запевняю, ми досягнемо тих соціальних умов, заради яких кожен з нас працює, — зазначив Ющенко. — Високий соціальний і економічний стандарти — це не причина, це наслідок цікавого, здорового курсу, в якому є три компоненти: політика національного відродження, політика демократії, відкритий ринок. Якщо перед вами стоїть вибір – демократія чи хліб, то обирайте демократію, бо, якщо оберете хліб, залишитесь і без хліба і без демократії». Насамкінець, Віктор Ющенко наголосив журналістам, що змінити життя на краще в країні можна, віддавши свій голос за «Нашу Україну», яка у виборчому бюлетені – під №14.

Прес-служба Закарпатського обласного виборчого штабу "Наша Україна"

Закарпатська обласна організація Української народної партії, Закарпаття онлайн.Політичні партії
26 вересня 2012р.

Теги: Наша Україна, УНП, Віктор Ющенко, прес-конференція, команда, Вибори-2012

Коментарі

доброму 2012-10-27 / 18:24:54
ты такой же добрый как и твой иуда-ющер, "вперед" он идет! где его "перед"? в украинцев совсем другой путь, не с ющером! пусть гниет себе в своем красноречии! он предатель и зло для Украины! не пускать юща НИКУДА. и за него НЕ голосовать

ЛЮДОНЬКИ 2012-10-27 / 18:20:01
ТАК ЮЩАРА ПРОСТО БОЇТЬСЯ, ЩО ЙОГО ПЕРШОГО АБО ОДНОГО ІЗ ПЕРШИХ І ВІЗЬМУТЬ ЗА Я...ЦЯ, І ДОБРЕ ПОТРЯСУТЬ - ТОДІ І ВИЯВИТЬСЯ, ЩО ПРОГРАМА ВІЙНИ-ЦЕ ПРОГРАМА ПР-ДОНІВ І ЮЩА. ДРУЖБА З ЯНЕКОМ - ЦЕ ВАМ НЕ ОЧЕВИДНЕ СВІДОЦТВО??? ЮЩ ДОБРЕ ЗНАЄ, ЩО СИДІТИМЕ ЗАМІСТЬ ЮЛІ, БО ЦЕ ЙОГО БРУДНА, ПІДЛА, ПО-БАБСЬКИ НИЗЬКА ПОЛІТИЧНА ГРА. ЙОГО ДУША МАЛА ВОПЛОТИТИСЬ В ЯКІЙСЬ ХВЕСЦІ З ХУТОРА. ПОМИЛКА ВИЙШЛА?

НУ і ну 2012-10-27 / 18:13:00
"десять кроків швидше" - це привести до влади "криміналітет" і випивати з ними на офіційних заходах??!! чи це "аби юлі зле було"?! козел ваш ющ, по своїй суті КОЗЕЛ і ДУШОГУБ!доки так гарно говорив про неньку-Україну, насправді продав українців, що за нього голосували, за хатку від янека, вкрав гроші з дитячої лікарні!!!...ото вам лише лапшу на вуха вішати!за таких як ющ і летить Україна в прірву. НЕ ГОЛОСУЙТЕ за №14!!!

Виборець 2012-10-03 / 23:51:52
Українці за Нашу Україну! №14 у виборчому бюлетені!

ляля 2012-09-28 / 20:45:41
Ющенко найкращий!!!!!! при ньому ми жили краще!!!! за Ющенка було краще у 100 разів))))) УКРАЇНЦІ ГОЛОСУЮТЬ ЗА НАШУ УКРАЇНУ

Юра 2012-09-28 / 16:48:33
Не приписуйте Ющенка до різних оборудок до яких він не має відношення. Це дуже порядна, високоморальна людина. І якщо йому чогось і не вдалося зробити то це не його вина, а тих які приватизували собі все і державу і опозицію і народ. При Ющенку було краще і краще у декілька раз ніж при Кучмі чи Януковичу. І це розуміють усі крім ворогів України і тих яким нав'язали про Ющенка різної гидоти яка до нього не має відношення.

rtu 2012-09-28 / 11:27:29
Ющенко правий на рахунок, що наші основні політичні сили "мають програму війни і внутрішньої дестабілізаці". Але коли він був президентом, то вже тоді треба було йти іншим курсом. Його, разом з Тимошенко курс, привів до того що на виборах перемогли ті, що при владі зараз. Впевнений, що у нього нема детального явлення про курс, який може привести для успіху, в першу чергу для держави і народу, а не для олігархів та політиків.

Добрий 2012-09-27 / 20:29:25
Я думаю йому не вистачило часуіце перше, а друге його просто не розуміють бо він йде на 10 кроків швидше ніж йде суспільство. Я був і буду за Ющенка і за його партію Наша Україна

жалива 2012-09-27 / 07:19:11

Флуд і тролінг. Коментар видалено. Адмін

/ 22В Ужгороді пройшла об'єднавча конференція закарпатських УНП і РУХу
/ 9Закарпатці взяли участь в об’єднавчому з’їзді УНП та НРУ
/ 1Івана Габора втретє обрано головою Закарпатської УНП
/ 2Закарпатська УНП вимагає від правоохоронців захистити підприємців Тячівщини
/ 2Всі ці роки я без зрад сповідую одні цінності, і вони потребують вашого політичного захисту – звернення Віктора Ющенка
/ 1«Кожен голос має бути покладено на терези здорових цінностей і справжніх змін» – Віктор Ющенко
/ 3"Велика місія українців полягає в тому, щоб прийти на вибори" - Віктор Ющенко
/ 3«Наша Україна» закликає Об’єднану опозицію чітко визначити свою позицію щодо «московської газової угоди» – «найбільш збиткової за всю історію України»
/ 2«Наша Україна» закликає виборців не дати вкрасти свій голос
/ 2Висока явка виборців завадить фальсифікаціям – Віктор Ющенко
/ 1"Зарплата 1000 євро уже завтра. Тоді кажіть чесно, що батон при вашій фантазії коштуватиме 10 євро" - Ванникова
/ 4«Батьківщина» і «Удар»: «Пропало все!» – Ірина Ванникова
/ 4Уряд посилив залежність України від російських «ядерних» технологій – Юрій Костенко
/ 1Влада для політичної дискусії використовує тему «валити на попередника», – Віктор Ющенко
/ 4Парламент у нинішньому вигляді не зможе повторити грузинський досвід боротьби з корупцією – Віктор Ющенко
/ 1Віктор Ющенко назвав основні кроки «Нашої України» в парламенті
/ 4Дорогі українці! Дорогі вояки УПА!
/ 4Політичні проекти без ідеологій перетворять парламент на фабрику «тушок»
/ 3Рейтинг «Нашої України» зростає – опитування Всеукраїнської соціологічної служби
/ 1Нашоукраїнці таки-прагнуть люструвати КДБістів
/ 6«Наша Україна» повертає свій електорат?
/ 6"Наша Україна" впритул наблизилася до прохідного бар'єру
/ 4Костенко вважає, що зняття мораторію сприятиме земельним спекуляціям
/ 4Депутати Великобезнянської райради лобіюють будівництво каскаду ГЕС
/ 7«Наша Україна» заявляє, що ОВК №68 порушує процедуру жеребкування
» Всі записи