Нам вже чотири

У чотири роки, зазвичай, дитина стає самостійною, вона може про себе подбати в разі, якщо залишиться сама. В такому віці у діток формується світогляд, вони вже вміють аналізувати свої вчинки. Зазвичай дружба, яка породжується у цьому віці між дітьми, є найщирішою і найміцнішою. Ось і наш молодіжний осередок Товариства закарпатців у місті Києві досягнув свого четвертого рочку!!!

І справді, подібно до дитини, ми зросли, зміцнилися як організація, окреслили основні напрямки та цілі нашої діяльності. За роки існування осередку ми проявили себе як організовані, ініціативні, трудолюбні і, в першу чергу, патріотичні члени Товариства закарпатців в місті Києві. Саме тут, в колі рідної організації, відкривали свої творчі та професійні здібності молоді лікарі, літератори, юристи, інженери. Саме тут ми знайшли підтримку і розуміння. Саме тут ми зустріли своїх друзів і навіть коханих!

Тому із задоволенням вітаю всіх нас із нашим четвертим роком плідної праці та приємного проведення часу в колі рідних земляків!

Бажаю, щоб наші наснага, патріотичний запал, безмежна любов ніколи не згасали, а з часом примножувалися і виливалися прекрасними подіями, вчинками, досягненнями, що будуть прославляти наш сонячний край!

З любов’ю до Закарпаття,

Наталія Мамалига

Товариство закарпатців у м.Києві, Закарпаття онлайн.Громадські організації
29 березня 2013р.

Теги: закарпатці, Київ

Коментарі

тамара 2013-03-31 / 12:31:09
"Чуєте, пане отамане, як мене хвалять; правда, я славна?" (М.Старицький )

Не буду заперечувати, що в організації всі організовані,ініціативні,трудолюбні, патріотичні.А,головне,скромні.

Faust,я вже була в молодіжній організації,комсомольській. Там також окреслювали "основні напрямки та цілі". Читаючи цей пафосний звіт, згадала про комсомол.))) Так у Вас є там літератори,які пишуть людською мовою?
Читачу1,дякую.

читач 1 2013-03-31 / 11:44:25
Пані Тамара!
рахують в математиці.
або як говорять в народі Гроші.
замінюйте в майбутньому слова рахую вважаю

тамара 2013-03-29 / 13:11:31
"в колі рідної організації, відкривали свої творчі та професійні здібності молоді лікарі, літератори, юристи, інженери."
Я рахую,що професійни здібності лікарі здобували в лікарнях,інженери -в проектних установах і т.д.

Faust 2013-03-31 / 11:17:54
Ужгороду - приймемо Вас і зробимо з Вас -двірника-повії - Людину, якщо сьте на штось валовшні... І Тамару приймемо і доведемо їй, що у вишах та масйтернях вчать спеціольностям, а в Товариствах вчать бути Людиною. Приходьте, може і й з Вас щось путнє вийде, адже вчитись ніколи не пізно!...

ужгород 2013-03-29 / 14:51:55
а молодих перспективних двірників, повій, будівельників, щтукатурів, бомжів із Закарпаття ув осередок приймаєте?

тамара 2013-03-29 / 13:11:31
"в колі рідної організації, відкривали свої творчі та професійні здібності молоді лікарі, літератори, юристи, інженери."
Я рахую,що професійни здібності лікарі здобували в лікарнях,інженери -в проектних установах і т.д.

Адмін 2013-03-29 / 12:57:49
Читайте - молодіжному осередку Товариства закарпатців у м.Києві

Читач 2013-03-29 / 12:22:25
Кому 4 роки?