"Молодіжка" київських закарпатців підбила підсумки року та окреслила плани на майбутнє

8 грудня 2012 року члени Молодіжного осередку Товариства закарпатців в м.Києві провели чергове засідання, на якому було підбито підсумки діяльності, проаналізовано перемоги і поразки за останні роки.

Молоді закарпатці з радістю поділилися своїми досягненнями, що приніс їм 2012 рік, та озвучили свої плани на 2013-й.

В ході засідання піднімалися питання структурних змін та переобрання складу організації. Розглядаючи проекти структури товариства, краяни не могли дійти спільної згоди. Голова молодіжного осередку Євген Шиндра пропонував підтримати попередню структуру з невеликим її доповненням, деякі члени пропонували зробити раду з дев’яти осіб. Колишній перший заступник голови Іван Магей запропонував своє бачення розвитку МО, настоявши на доцільності створення Координаційної ради, в яку б входили по одному представнику з кожного району Закарпаття, що сприяло б гуртуванню вихідців з усіх куточків рідного краю. Проаналізувавши ці пропозиції, більшість членів вирішили створити тимчасову орггрупу, яка буде виконувати всі організаційні функції осередку та розробить положення різних можливих варіантів структури товариства, які потім будуть винесені на обговорення. До орггрупи увійшли особи, які за час існування Молодіжного осередку проявили себе дуже активними та небайдужими до підтримки своїх земляків, які неодноразово брали участь в різних заходах. До тимчасової оргрупи увійшли Надія Яковлюк, Наталія Мамалига, Мар’яна Добоні, Олеся Лазаревич, Мирослав Ільницький. Тимчасова орггрупа буде здійснювати свою діяльність до толоки, яка щороку відбувається у квітні. Після цього планується проведення зустрічей у порядку круглого столу, а в подальшому будуть проведені загальні збори, на яких буде затверджена нова структура та склад організації. Члени тимчасової орггрупи із виконанням своїх обов’язків не забарилися і одразу ж приступили до організації новорічних святкувань.

Отже 8 грудня для Молодіжного осередку стало оновленням сил і наснаги на подальшу плідну працю для розвитку земляцтва та звершень благородних справ!

Наталія Мамалига

Товариство закарпатців у м.Києві, Закарпаття онлайн.Громадські організації
13 грудня 2012р.

Теги: закарпатці, Київ

Коментарі

з молодіжки 2012-12-20 / 03:36:22
так іван це робить в товаристві на громацьких засадах а женю аржевітін заставляє, і той відробляє зарплатню.

студент 2012-12-18 / 02:26:54
молодцы что так вместе поддержывают отношеия в киеве. респект и уважуха Ване