Ужгородський Миколайчик дякує своїм друзям і партнерам! (ВІДЕО)

Здійснити благочинний проект, спрямований на безпеку дітей, об’єднати громаду заради спільної мети й відродити традицію благочинних прийомів в Ужгороді, та влаштувати справжнє свято – такі цілі мав перед собою Миколайчик, який тепер, уже у новому році, каже спасибі усім своїм друзям і партнерам за те, що 20 грудня 2011-го року відбулося таке дійство – Перший Благочинний прийом Ужгородського Миколайчика. Висловлюю подяку за небайдужість та творчу участь!

Ужгородський Миколайчик дякує своїм друзям і партнерам! (ВІДЕО)

От перелік партнерів – тих, завдяки кому вдалося це свято:

 
Салон квітів «Жасмін»
Піротехсервіс
Кондитерська «Августин»
Магазин взуття «Егле»
Пельменна «Шаровари»
Етно-велнес готель "УнгварЪскій"
Готель «Прага»
Суші-бар «Самурай»
Ресторан «Фан-Фан»
Клініка «Естімед»
«Шкатулка Mrs. Грінвіч»
Ресторан "Ужгородський замок"
Кафе «Антресоль»
Мар’яна Чернянчук
Мілітарі-садиба «Grun Hof»
Оздоровчий комплекс «Карпати»
Ковзанка «Ice Land»
 
Саме за цими брендами стоять люди – справжні друзі, котрі долучилися до організації Прийому та Миколайчикової лотереї, і завдяки яким свято вдалося саме таким, що залишило добрі спогади в учасників. 
 
Уклінно дякую фантастичним ведучим Прийому й Аукціону – Вікторії Рижовій і Тудору Кілару! А за "фірмовий стиль" поліграфії Миколайчика та макет його печатки й загалом таку важливу дружню підтримку – Олександрові Поповичу. Дизайн речей Ужгородського Миколайчика, які були продані на Аукціоні та фігурували у міні-фільмі, належить Юлії Демидчук (бренд "GolBol"). За святкову атмосферу дійства та організаційні моменти відповідала Студія елегантних свят "Родзинка", керівник – Олена Желтвай. Ініціатор проекту – Алла Хаятова.
 
Також висловлюємо вдячність особливим людям, котрі долучилися до Аукціону, надавши свої ексклюзивні лоти і лоти-враження, зокрема, Михайлові Колодку, Гільдії геральдичних художників "Terra Indagines", ТО "Перший цех", Федорові Шандору  та заслуженій художниці України Наталії Сімі-Павлишин - уперше у краї лотом благочинного аукціону був сертифікат на малювання портрету, і за згоду на таку участь Миколайчик дуже вдячній чудовій мисткині. Безумовно, подяка за надані лоти й співачці Йолці та найсильнішій людині світу – Василеві Вірастюку.  За допомогу у втіленні акції та, безперечно, неймовірні лоти з Ватикану - спасибі Михайлові Качуру. Також – за особливий лот – голові ОДА Олександрові Ледиді, за ексклюзивний лот, і за значну технічну підтримку у здійсненні проекту – Ужгородському міському голові Вікторові Погорєлову. Загалом же – усім, хто підтримав, не стояв осторонь і, безперечно, кожному зі своїх гостей!
 
І, звісно, спасибі творчим приятелям – CinemaHall, котрі зняли фільм про те, як так Миколайчик провів вечір перед своїм Першим Благочинним Прийомом. Над роликом працювала творча група у такому складі: режисер - Антон Готліб, оператори - Антон Готліб, Юрій Циганин, актор – Юрій Ломакін, режисер монтажу, монтаж, звук - Юрій Чудлай, організація зйомок – Олена Желтвай, Студія елегантних свят "Родзинка", автор ідеї, сценарій – Алла Хаятова.
 
До речі, стрічку можна переглянути просто зараз…
 

А Миколайчик, який нагадує: на Першому Благочинному Прийомі зібрали 60 тисяч гривень, тим часом разом зі своїми Помічниками готується презентувати проект, здійснення якого і було головною метою акції. І, звісно, продовжує відслідковувати долю особливих лотів свого Аукціону (ось, до речі, дещо про найдорожчий!).
 
Отже, далі буде…
 
Ваш УМ
 
P.S. Не забувайте: дива трапляються!

 

Ужгородський Миколайчик, Закарпаття онлайн.Блоги
13 січня 2012р.

Теги: Миколайчик, Перший Благочинний Прийом Ужгородського Миколайчика, Аукціон Ужгородського Миколайчика

Коментарі

Зануда 2012-01-16 / 14:40:39
Шото этот Миколайчик странный. Целый день парится, валяется на диване, в ноутбук смотрит, спит.
А потом идет на аукцион собирать бабки!

И еще доставляет как он эротично так герб потирает. Мечтает о любви наверное...