Буде свято! Ужгородський Миколайчик влаштовує Прийом

Наше місто потребує дечого особливого і справді казкового! Таких висновків дійшов Посланець святого Миколая – Ужгородський Миколайчик, розмірковуючи над тим, якими мають бути зимові свята.

Буде свято! Ужгородський Миколайчик влаштовує Прийом

Упевнений, що в Ужгороді, який став для мене рідним, цей задум знайде підтримку і вдасться зібрати багато-багато друзів! І разом ми влаштуємо великі веселощі та досягнемо спільної цілі – примножити добро у нашому місті.

Радий повідомити, що цю ідею вже підтримав мій Покровитель – святий Миколай, і свято ми влаштуємо саме на його честь! Вже є від нього доручення – влаштувати дійство, котре б відновило традицію благочинних прийомів в Ужгороді. І Покровитель натякнув, що має намір допомогти влаштувати справжню казку та здивувати кожного із тих, хто долучиться! 

Вже відома дата: 20 грудня - Прийом відбудеться одразу після свята мого Покровителя – Дня Миколая. І - в надзвичайному місці: у щойно відкритих після років занедбаності старовинних підвалах Совиного гнізда, – будівлі, відомої також як Амбар або Винний льох. Ці винниці мають особливу атмосферу – саме ту, яка потрібна для чуда. А чудеса будуть! А ще – феєричні видовища, частування, розваги і багато сюрпризів! 
 
Окрім поринання у казку, передбачений й незвичайний Аукціон Миколайчика – той, на якому продаватимуть лише лоти, які не можна купити за гроші. А, ще, звісно, подарунки, адже це непорушна традиція Покровителя – святого Миколая!
 
Отже, чекаю!
 
Наголошую - кількість квитків обмежена, й інформую: перші вже придбано! Ім'я того, кому належить запрошення під №1, буде оголошене разом із наступними щасливими власниками перших квитків.
 
А на часі – презентація проекту, заради здійснення якого й відбудеться Благодійний прийом Ужгородського Миколайчика.
 
Не забувайте: дива трапляються!
 
Ваш УМ
 
P.S. Далі буде…
Ужгородський Миколайчик, Закарпаття онлайн.Блоги
02 грудня 2011р.

Теги: Ужгородський Миколайчик, Миколайчик, Миколай, Ужгород, свято, Совине гніздо

Коментарі

местный 2011-12-05 / 11:02:44
Дорогой Миколайчик, я в этом году плохо себя вёл, много пил и мало работал. На подарок от святого Миколая рассчитывать особо не приходится, сам понимаешь. Не посодействуешь?

Гобі - бачі 2011-12-03 / 20:09:56
Миколайчик - супер!))

жак 2011-12-03 / 01:55:54
хліба і видовищ!