Безхатченко

На Театральній площі обласного центру триває демонтаж будиночка Резиденції Посланця святого Миколая в Ужгороді – Ужгородського Миколайчика. Я за цим спостерігав незворушно, адже знаю, що це робиться заради мого комфорту! Ось такий вигляд резиденції, як на фото - це вже історія!

Безхатченко

Як прокоментував один з моїх "хресних батьків", директор заводу "Ужгородський Турбогаз" (саме це підприємство і опікувалося Резиденцією) Михайло Качур, Миколайчиковий будиночок після ремонту матиме інший вигляд, буде комфортнішим та – вандалостійким. "Ми убезпечимо будиночок від поганих намірів тих "тролів", які шкодили Резиденції, крім того, оновлений будиночок буде краще вписаний в середовище площі", - наголосив Михайло Качур.

Я очікую, а мої Помічники тим часом нагадують: пам’ятник Ужгородському Миколайчику з будиночком-Резиденцією, що має вигляд поштової скриньки, відкрили 17 грудня 2010 року. Автор – скульптор Михайло Колодко. Бронзова фігурка Миколайчика, що сидить на перилах набережної, є найменшою скульптурою в Україні і має 16 сантиметрів зросту. Відкриття пам’ятнику передував лист, написаний ужгородцям святим Миколаєм, в котрому він інформував, що відкриває в Ужгороді Представництво і спрямовує до міста свого Посланця для виконання особливої місії.
 
А вона в мене така: відповідати за підготовку до зимових свят, творити дива та повертати людям віру в казку.
 
Торік я, Ужгородський Миколайчик, започаткував благодійні акції під своїм іменем. А цьогоріч задумав втілити масштабний проект на користь міста, згуртувавши громаду для спільної благородної мети та організовуючи неповторне свято. Стежте за новинами й анонсами - Помічники Миколайчика обов’язково детально про все повідомлять!
А тим часом не забувайте: дива трапляються!
 
Ваш УМ
 
P.S. Далі буде...
 
Ужгородський Миколайчик, Закарпаття онлайн.Блоги
29 листопада 2011р.

Теги: Ужгородський Миколайчик, Миколай, Ужгород, Резиденція, свято

Коментарі