Мікулаш і подарунки

У день свого побратима – Мікулаша, який також рідний закарпатцям й відкриває зимові свята в регіоні, Миколайчик не сидів без діла. Утім, клопоти його були лише приємними…

Мікулаш і подарунки

Ladies first - згадав я прислів’я, якому навчали у Школі чудотворців, і першою чергою приніс подаруночки своїм Помічницям, презентувавши їм особливі сережки: у формі шапочок, які є символом Миколайчика та його свята в Ужгороді.

А свято наближається! Нагадую: за дорученням свого Покровителя святого Миколая я організовую в Ужгороді дійство, яке відродить традицію міських благочинних прийомів та скличе небайдужих для здійснення спільної доброї мети. 20 грудня у старовинних підвалах будівлі по вулиці Ракоці, відомої як Совине гніздо, відбудеться Прийом Ужгородського Миколайчика. І найбільше опікуюся саме тим, аби ця урочистість була захоплюючою - справжньою казкою, щоби потішити всіх, хто відвідає моє свято з наміром спільно творити дива!
 
Отже, у перемовинах, організаційних турботах та зустрічах я й провів більшу частину дня. Утім, й справи просувалися також під знаком подарунків – я визначився, якими сюрпризами тішитиму гостей на своєму Прийомі! Вже відомо, якими будуть сувеніри, які забере із собою кожен гість (гарантую – вони викличуть усмішку!), а також ті, кому пощастить у численних розіграшах. Це буде дещо особливе, але я узяв з Помічників, які заклопотані оформленням цих призів, обіцянку тримати все в таємниці – має бути сюрприз! До речі, я також провів і облік партнерів, які надають призи для Миколайчикової лотереї – на сьогодні їх дванадцятеро, і коло ширшає.
 
Відтак відвідав майстерню свого «батька» - скульптора Михайла Колодка і дізнався, що один з головних лотів для Аукціону, який відбудеться у рамках мого свята, вже готовий. Він просто розкішний!
 
Що ж, я упевнився, що підготовка триває повним ходом і з натхненням… І з думками про тих особливих людей, яких я залучаю до участі в Аукціоні, та, звісно, про всіх гостей, яких буду щасливий бачити на Прийомі, я й собі перевірю чобітки – ану ж Мікулаш не пройшов повз Миколайчика :).
 
Вітаю з початком зимових свят!
 
Солодких подарунків!
 
Готуйтеся до казки і, звісно, не забувайте: дива трапляються!
 
Ваш УМ
 
P.S. Далі буде…
Ужгородський Миколайчик, Закарпаття онлайн.Блоги
06 грудня 2011р.

Теги: Ужгородський Миколайчик, Миколайчик, Миколай, свято, подарунки

Коментарі

я 2011-12-07 / 00:30:53
не перегрійте інтригу як берегфест :-)