"Під Павлова" Закарпаття "кошмарили" псевдоактивісти з Вінниці, Чернівців, Львова і Херсона (ФОТО, ВІДЕО)

Цієї побіжної інформації, в принципі, досить, аби зрозуміти справжню суть такого явища як Павло Павлов і його ГО «Доста», та проявити чорні політичні тіні, що проступають за ними

"Під Павлова" Закарпаття "кошмарили" псевдоактивісти  з Вінниці, Чернівців, Львова і Херсона (ФОТО, ВІДЕО)

«Протестні акції» на захист засудженого до 6 років тюрми за «смертельну» ДТП псевдоактивіста з ГО «Доста» Павла Павлова не спромоглися активізувати його закарпатських прихильників – надто очевидною є кримінальна складова цього процесу. Натомість, як з’ясувалося, найактивнішими в акціях під Ужгородським міськрайонним судом та, наприклад, в Іршавській лікарні стали особи з інших регіонів України.

Саме вони доклали найбільше зусиль, аби «розхитати», дестабілізувати наш регіон, причому, бажано, – надати заворушенням всеукраїнського масштабу.

Закарпаття онлайн побіжно зацікавилося ключовими особами цього кримінально-політичного шоу. І з’ясувало цікаві факти, які дають можливість зрозуміти картину в цілому і побачити справжні, глибинні мотивації всіх цих «движів».

Ужгородські «протести» на підтримку Павла Павлова у соціальній мережі Фейсбук отримали жіноче обличчя. Ним стала Юлія Гурман з Вінниці. Інформаційна «каша» з її Фейсбуку – це гримуча суміш пропаганди медведчуківського «Тарифного Майдану», агітації за І.Смешка та російської гібридної пропаганди, спрямованої проти західних вакцин від корона вірусу, з тегом #За_вікном_третя_Світова_5G_барановірусна.
 

 

Утім, що цікаво, попри «роботу» основною «говорящою головою» «бунтів» «за Павлова», Юлія Гурман, в порівнянні з іншими, є найменш проявленою в Інтернеті. Але цей «недолік» з надлишком компенсували інші захисники П.Павлова, що примчали підтримати колегу по псевдоактивізму з інших регіонів держави.

Скажімо, цікавим є персонаж, що прибув на підтримку П.Павлова з Буковини, - Назар Никорчук. «Клініку» цього «героя», чимось схожого ззовні та за примітивною харизмою до самого П.Павлова, одразу видно з відео. А квінтесенцію інформації про цього провокатора можна отримати з поста у Фейсбуку громадської активістки з Чернівців Аліни Ткачук, датованого 17 червням минулого року:

Сьогодні у м. Чернівці поновили стару добру традицію - красити вату у зелений колір. Сумнозвісний горе-активіст Никорчук Назар із кримінальної структури "Доста" вже давно напрошувався на виховну роботу від ветеранів та патріотів Буковини.

Саме сьогодні, в роковини, коли Буковина оплакує своїх вісім героїв-десантників 80 оДШБ, які загинули в бою 2014 року за таких як він. Хоча він з 2014 року переховувався від свого прямого обов'язку у захисті Батьківщини. Дане недорозуміння прийшло "качати" міську раду.

Цей наглий ватан має відношення до місцевих регіоналів та інших маргінальних груп і являється їхнім рупором. Через якого озвучуються стандартні кремлівські заготовки: "в Україні громадяньський конфлікт", "ветерани це порохососи які воювали за медальки", "потрібно вводити референдуми", "ветеранські та інші патріотичні заходи, це проплочені акції", "українці і росіяни браття", "яка разніца на якій мові розмовляти" та інші стандартні заготовки п'ятої колони.

Є сподівання що він засвоїв урок! Якщо ні, то думаю, що небайдужі буковинці його повторять, але вже у більш доходчивій формі!

Такі події є індикатором для "гарячих голів", які сплять і марять про реванш "руського міра", наподобі шаріївців, недобитих ригів, братви із моспархату та інших явних і тайних колобораціоністів. Подібні прояви не пройдуть на Буковині і будуть присікатися !!!

Два наступні персонажі з компанії захисників Павлова стали відомі закарпатцям у контексті більш-менш резонансної, зокрема завдяки піару закарпатського каналу Медведчука, провокації в Іршавській лікарні, де вони у прямій трансляції з місця події, прориваючись без масок в режимне інфекційне відділення, намагалися переконати громадськість, що велика кількість хворих на COVID-19 на Іршавщині – обман.

У підсумку заходу обох його організаторів«прийняла» іршавська поліція.

Перший з цих «активістів» - Остап Стахів зі Львова. Лаконічну, але чітку характеристику цій особі в розрізі її політичної кар’єри дає авторитетний сайт «Чесно»:

Стахів є керівником ГО “Ідея Нації”, головою ГО “Ідея – хаб”, ГО “Народне телебачення”, засновником БО “Фонд “Червона русь” та фінансовим директором ТОВ “Добра Ідея”. Також був співзасновником ГО “Асоціація підприємців Львівщини”.

Закінчив економічний факультет Львівського національного аграрного університету за спеціальністю “менеджмент організації”.

У 2007 році балотувався до Верховної Ради України за списком партії “Свобода”.

У 2014 році балотувався як самовисуванець до Верховної Ради України 8-го скликання по 117 округу Львова.

У 2015 році балотувався у мери міста Винники та до Винниківської міської ради від “Української республіканської партії”.  

У 2017 році подав до суду на депутата Львівської міськради Любомира Босаневича, який у закритому чаті назвав Стахіва псевдоактивістом і надав відео, де його кидають у смітник з звинуваченнями у “проплачених акціях” у 2016 році. Під час судового розгляду Стахів позовну заяву забрав

У 2019 році балотувався як самовисуванець до Верховної Ради України 9-го скликання по 117 окрузі у Львові. Не був обраний до парламенту.

У 2020 році Стахів спричинив ряд інцидентів в контексті пандемії COVID-19. 9 травня Стахів увійшов до приміщення Чернівецької обласної клінічної лікарні без засобів індивідуального захисту та намагався потрапити до інфекційного відділення. Лікар Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківська Тарас Масляк повідомив, що судитиметься із Стахівим через наклеп. В Івано-Франківську поліція проводить перевірку за фактом законності ревізій Стахівим лікарень, де приймають хворих з підозрою на COVID-19. Також Stopfake (1 та 14 травня) та VoxUkraine (у травні та червні) звинуватили Стахіва у поширенні фейків та маніпуляцій про коронавірус.

28 серпня 2020 року заявив, що балотуватиметься на посаду голови Львівської ОТГ. У вересні того ж року Стахіва було зареєстровано кандидатом від партії “Ідея нації”. 

У Львові справжню суть О.Стахіва розкусили давно, а тому додатковою «характеристикою» цього колеги Павлова може стати відео про те, як  львів’яни запакували це людське «сміття» в сміттєвий контейнер:

Колегою О.Стахіва по провокації в Іршаві став такий собі Кирило Стрємоусов з Херсона. У стрімі з лікарні він часто зривається з української мови на російську. І з «характеристики» з того ж таки сайту «Чесно» стає зрозуміло чому:

Проросійський активістКандидат на посаду Херсонського міського голови.

Його ім'я є на сайті «Миротворець».

 З 2009 року - керівник та співзасновник Інформаційного Агентства “Таврія Ньюс”

У 2013 році був одним з організаторів пробіжок «Спасибо за Победу» у Херсоні

У січні 2016 року став співзасновником ГО “Український центр екологічної самооборони”. Іншим співзасновником був Юрій Клейнос, якого звинувачують у державній зраді. 

У лютому 2017 року під час бійки у міській раді бив поліцейського.

21 травня 2018 року - розстріляв людину з травматичного пістолету в Генічеському районі. 

8 жовтня 2018 року - очолив херсонський осередок Соціалістичної партії України. 

6 квітня 2018 рік - напав на конвой СБУ.

18 січня 2019 року був у складі групи, яка вчинила стрілянину в редакції газети Новий День у Херсоні. За це отримав підозру за статтею хуліганство

У січні 2019 року був виключений з Соціалістичної партії України.

Влітку 2019 року був кандидатом в народні депутати, самовисуванець по 82 округу. На виборах отримав 1,74% голосів. 

18 червня 2020 року напав на журналіста Дмитра Багненка і фігурував у кримінальній справі за статтею про перешкоджання роботі журналіста. 

У серпні 2020 року СБУ проводила обшуки у Стремоусова, в рамках кримінального провадження щодо викриття агентурної мережі ФСБ, але інформації про вручення підозри Стремоусову немає

У 2020 році вирішив балотуватися на посаду міського голови Херсона шляхом самовисування

Цієї побіжної інформації, в принципі, досить, аби зрозуміти справжню суть такого явища як Павло Павлов і його ГО «Доста», та проявити чорні політичні тіні, що проступають за ними.

Утім, за бажання, таку розвідку можна поширити і на інших «незакарпатських» осіб, що стоять за «павловськими» провокаціями на Закарпатті. А далі – і на закарпатських соратників П.Павлова – міліцейського «стукача» з Майдану, що влаштовував провокації з «Правим сектором», а далі за «нарізаним» йому завданням «кошмарив» Закарпаття псевдосоціальними і замовними акціями, кримінальним блокуванням автодоріг міжнародного значення і т.д.

«Бог палицьов не б’є», кажуть на Закарпатті. І бумеранг долі досяг Пала Павлова вироком судді Т.Деметрадзе.

Ймовірно, у ближчій чи віддаленішій перспективі дістане він і всіх інших «собак Павлова» з цієї політично-кримінальної зграї.

15 березня 2021р.

Теги: Павлов, вирок, псевдоактивіст

Коментарі

AVE 2021-03-31 / 14:25:26
П. Павлов став "активістом" лише після того як вчинив смертельний наїзд на пішохода!
І особливо активувася перед судом щоб все повісити на "продажний суд"

Ужгородець 2021-03-29 / 16:52:41
Це як у фізиці тільки тут бидло притягує бидло...

поліції 2021-03-29 / 08:49:47
То де, все-таки, засуджений вбивця Павлов?

злий 2021-03-26 / 14:15:44
Поліція, де Павлов? Що, не можете знайти?

злий 2021-03-24 / 07:51:14
Шо, узбаґоїлись собаки Павлова?

Степан Крук 2021-03-22 / 10:24:07
Павлова знайти легко, він у собачій будці! Питання в іншому - де та собача будка?

%4%4%45454 2021-03-22 / 09:06:49
ТРЕБА ВЛОЖИТИ того Павлова-Де він ХОВАЄТЬСЯ!ЛЮДИ Ще й Гроші дакі Давуть..оби Тыки Вложили Де Ховаэться!

злий 2021-03-21 / 03:15:04
А де ті шакали Павлова? Ще кошмарять Закарпаття, чи вже роз'їхалися по своїх будках?

Степан Крук- 2021-03-20 / 18:58:24

"А Павлов - це як виразник народних мас і захисник ... такий собі сучасний Робін Гуд...". Ха-ха, то чому ж цей "Робін Гуд" в конурі собачій ховається від народних мас? Очко жим-жим???

Няньо 2021-03-20 / 11:58:03
Павлову достатньо було дати грошей і на цьому його активізм закінчувався, я знаю що кажу. Так само як і волонтерство на початку війни, «волонтерів» у дві сторони і на передову і назад. Смішно говорити про його порядність.

АНТИ_Кримінал !! 2021-03-20 / 11:34:46


Реклама - платна. Реклама Павлова - заборонена. Коментар видалено. Адмін


Степан Крук-АНТИ_кимінал 2021-03-20 / 10:48:59
Всі ваші гарні справи спаплюжені тим, що ви кришуєте та прикриваєте від законного покарання свого недолугого Павлова. Справедливість не може бути однобокою: тут ми за, а тут проти справедливості. Будьте послідовними, вибіркова монополія на справедливість та правду до добра не приведе! Та й самої монополії у цій справі БУТИ НЕ МОЖЕ...Павлов - це також продукт вашої "діяльності"!

АНТИ_кримінал 2021-03-20 / 10:34:14


Коментар видалено. Адмін


Анти_кримінал ! 2021-03-20 / 08:59:33


Псевдоактивісти Павлова разом з замовниками з поліції закривають тільки те, що не кришується поліцією. А кришоване ине зачіпають. Тому піартеся де-інде. Коментар видалено. Адмін


Анти_кримінал ! 2021-03-20 / 08:13:25


Дотримуйтеся правил коментування і буде вам щастя. Коментар видалено. Адмін


сорри 2021-03-20 / 07:28:46
Степан Крук, 5 балів!!! :))))))))))))))))

Степан Крук 2021-03-19 / 09:53:31
Руки геть від Павла Павлова! Пинайте ногами!!!

Няньо 2021-03-18 / 15:56:41
Павлов має понести заслужене покарання за вбивство людини і не треба з нього ліпити «героя активіста» бо всі знають його мутки. А у нас правова держава, а не анархія і за злочин треба відповідати.

злий 2021-03-18 / 13:06:57
До "Анти_кримінал"
Ага, Павлову вже так само машину "спалили", як у вас зараз колеса порізали.

Ставки високі і самі з себе ліпите ХЕРоїв.

Йдіть на**й! Ви вже ДОСТАли Закарпаття!

Анти_кримінал 2021-03-18 / 11:47:53
І ще до ужгородської юристки Наталії Майстренко (тут комент під її іменем пройшов) питання до неї !!!
Нехай задасть вона до італійців питання з якими вона працює Джузеппе Чічеро - чи у них в Італії теж такий безпредєл ??
Чи там лише на Сіцілії таке твориться , як вчора тут в Ужгороді після того як активісти з поліцією "прикрили" нелегальний зал ігрових автоматів в Ужгороді на вул. Грушевського, невідомі особи біля хостелу порізали колеса, побили фари та скла на автомобілях активістів "Доста" ..... - вся інформація є у Фейсбуці ... відео є ... факти.. ... !!!
Ще і чужі автомобілі пошкодили невідомі злочинці в масках ,яких зафіксували камери спостереження !!

Повний кримінальний безпредєл чи що мафія закарпатська почала вже ???
Це що на вашу думку як юриста , шановна Наталія Майстренко ?? ??

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 9
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини