У соцмережах наполягають, що авто псевдоактивіста Павлова, що згоріло вночі, є тим, що смертельно травмувало чоловіка біля Ужгорода

А "самозагорання" автівки є спробою приховати сліди злочину.

У соцмережах наполягають, що авто псевдоактивіста Павлова, що згоріло вночі, є тим, що смертельно травмувало чоловіка біля Ужгорода

Автомобіль "Шкода Октавія" польської реєстрації, який згорів 6 грудня о 01:09 в селищі Великий Березний, на вулиці Верховинській, належить псевдоактивісту Павлу Павлову, котрий неодноразово брав активну участь у незаконному блокуванні доріг і пунктів пропуску, пікетуванні органів влади тощо. Це підтверджують джерела Закарпаття онлайн у правоохоронних органах.

Як зазначають правоохоронці, наразі подія, внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфікується як самозаймання. Однак у користувачів соціальних мереж і коментаторів закарпатських новинних ресурсів на це є власне пояснення. Вони наполягають, що авто було знищено самим П.Павловим з метою приховування слідів злочину, що стався буквально за кілька годин до того, як "самозайнялася" "Шкода" псевдоактивіста.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, "вчора, 5 грудня, близько 18:00, поліцейські отримали повідомлення від мешканця села Оноківці про те, що на об’їзній дорозі в Ужгороді, поблизу одного з місцевих ресторанів ("Кілікія" - ред.), сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як встановили поліцейські, водій автомобіля скоїв наїзд на 59-річного чоловіка. Внаслідок отриманих травм пішохід помер. Винуватець аварії зник з місця автопригоди.

У скоєнні ДТП підозрюється власник автомобіля «Skoda» сірого кольору, на іноземній реєстрації, можливо, без правого дзеркала.

"Усіх, хто став свідками ДТП, або кому відома будь-яка інформація щодо смертельної аварії, просимо повідомити про це на лінію "102", інформують у відділі комунікації поліції Закарпатської області".

Власне, на тому, що саме П.Павлов на своїй "Шкоді" іноземної реєстрації і скоїв вказане ДТП, внаслідок якого загинула людина, а потім спалив автомобіль, пошкодження якого свідчили про причетність до злочину, наполягають користувачі Фейсбука.

Так це, чи ні, має встановити слідство. В будь-якому випадку ця версія потребує ретельної перевірки в числі інших, що опрацьовуються слідством.

Серед активістів обласного центру Закарпаття побутує думка, що псевдоактивістська діяльність П.Павлова та ряду його колег "кришується" і спрямовується в правоохоронних структурах Закарпаття.

Уже після появи цієї публікації на сторінці Павла Павлова в соціальній мережі Фейсбук з'явився не характерний для його зазвичай агресивної поведінки виправдовувальний коментар, з якого стало зрозуміло, що його авто, що згоріло, забрали на експертизу.

У соцмережах наполягають, що авто псевдоактивіста Павлова, що згоріло вночі, є тим, що смертельно травмувало чоловіка біля Ужгорода

07 грудня 2017р.

Теги: Павлов, Шкода, ДТП

Коментарі

Доповнення до Адольфа 2020-05-15 / 20:02:08
Сусідка того дома, де було спалене авто, що перед тим, як спалити авто Паша всі речі з нього вигрузив, почистив бардачок і т.д, а тоді спалив. Цікаво, як себе почуває людина, після того стає вбивцею, як з цим живе?? Але ж то напевно людина.. а такі тварини як Павлов по натурі є вбивцями.. жах просто!

Тук тук 2017-12-08 / 22:33:44
Шкода що так сталося. Всі лісокради і чиновники здихнули з полегшенням, небуде тепер кому їх ганяти!!! Кожен робить помилки, йому простр не повезло. Той участок дороги неосвітлений, і перехід дуже небезпечний, на його місці може кожен водій опинитися!!! Такі переходи треба освітлювати!!!

Березний 2017-12-08 / 15:50:31
Прочитав пост Павлова...Він не пише ,що не збив людину ,а його звинувачують,він пише що звинувачують без висновків експертизи...Паша,вийди в ефір,будь мужиком,покажи хто в тобі живе-глисти,Бог чи диявол!

Адольф 2017-12-08 / 15:29:58
Пожежні повідомили що на спаленому авто було відсутнє бокове зеркало...

Адольф 2017-12-08 / 15:27:34
тут все зрозуміло.1.Павлов, після трагічної дтп, чомусь об'явився ночувати в рідних у В.Березному, хоча всі місцеві знають що він НІКОЛИ тут не ночує, тобто якби хтось навіть планував спалити покидьку авто,то в Березному вночі точно би його не шукав.2.Після підпалу(машина взірвалась!)від Павлова не було дзвінків пожежним,він дочекався поки не подзвонять сусіди.Від Павлова не було взагалі жодних повідомлень, навіть в ФБ не написав.3. Вже через добу, виклавши дурнуватий пост в ФБ, Павлов втік в Київ переховуватись в палатках Саакашвілі.
P.S. тепер цей урод буде розказувати про переслідування і "багатоходівки" його ворогів.

Степан Крук-Вову 2017-12-08 / 09:19:19


Коментар видалено. Адмін


Вуву 2017-12-07 / 19:47:47
А в мене інакша версія.
Може бути так що за кермом був хтось інший ... З ким павлов в ресторані проводив час ... І це може бути жінка (або якийсь "впливовий друг"... Можливо дуже знана особа в ужгороді чи області).
І тепер наче він змушений все взяти на себе ... І тихо з усім погоджуватись ... " а впливові люди будуть допомагати йому відмазатись ...або отримати можливий мінімум" ...
Звичайно з грошовою компенсацією в подальшому.

Копчі 2017-12-07 / 19:26:40
Все це, за бажання, можна було зробити швидко і без проблем. А якщо Павлов справді кришується мусорами і прокурваторами, то це все -
теорія і результату не буде.
Тому такі публічні копанці громадськості в жирні гузиці мусорів і прокурворів - життєво необхідні.

Копча 2017-12-07 / 19:16:19
Павлов користується телефоном котрий відслідковується базовими станціями тому беруться дані його мобільного оператора і аналізується місце його перебування в час ДТП та маршрут подальшого пересування окрім того в Перечині стоять камери спостереження поліції на котрих подивитися чи було на його автомобілі бічне дзеркало. Але диванні експерти емпіричним методом вже зробили заключення знайшли винуватця. Багатьом не дає спокою здобути лаври переможця активіста-крикуна. ))) і

Степан Крук 2017-12-07 / 17:18:31
Судячи з напису на майці він був у нетверезому стані. Прохання наливати до ста, а не до 50 говорить про сильний ступінь спяніння

Копчі 2017-12-07 / 16:53:15
Диму без вогню не буває. Чомусь всі ці "шакали" не накинулися на всіх інших власників сірих іномарок на іноземній реєстрації. Але всі концентрованого говорять про "собаку Павлова".
Ти сам віриш у самозагорання Шкоди Павлова?
Переконаний, що ні.
А знаючи, що ця паскудь, кришована ментами і прокурорами, зовсім втратила самоконтроль і дозволяла собі ганяти п'яним за кермом, складно не повірити у версію про його причетність до ДТП.
Тим більше, що зараз бачимо відсутність дій його кришувальників по з'ясуванню обставин ДТП встановленню особи вбивці. Що теж підштовхує до висновків.
У цьому випадку мало віриться в справедливість, але шанс є. Тому ті, кого ти назвав шакалами, а насправді - люди, що втомилися від ментовського безпределу, і оживилися. І нічого дивного в цьому немає. Інакше мусортів не заставиш робити те, що вони мають робити.

1937 2017-12-07 / 16:13:45
А псевдоактивист Паша Павлов ещё не написал заяву своему крышеватель Гаврилюку, что его авто спалили за его активную громадскую и журналистскую деяльность, мол, человека я убил, проводя журналистское расследование. И поэтому авто мне спалили за активную громадскую и журналистскую позицию?И Гаврилюк откроет Криминальное Провадження против убитого им человека, потому как убиенный мешал ему проводить журналистское расследование. Неужели его подельщица Ступачка не научила?. Она же в марте этого года, вломившись в дом к Юрию Луциву в дом, выломав двери, побив стёкла, избив Юрия и украв 1800баксов, написала на Ю. Луцива заяву,требуя привлечь его к криминальной ответственности, так как Юрий мешал ей проводить журналистское расследование.

Земляк 2017-12-07 / 13:54:23
Паша цi cикуни хотять на тебе повiсити цю справа! Пашка держимь!

яна 2017-12-07 / 13:33:22
А згадай Паша вислів:" Не суди да не судимий будеш ".А ще: " Хто кому яму копле,сам у ню лопне ".

RL. 2017-12-07 / 12:09:22
run Forest ... run...

Копча 2017-12-07 / 10:27:31
На разі невідомо хто скоїв наїзд. З фактів маємо те, що авто з ДТП та спалений автомобіль однієї марки та кольору. Ще факт що подібних автомобілів в Закарпатті сотні. Постає питання чому всі коментатори без висновків експерта та судового рішення звинувачують "активіста" Павлова. Не є його фанатом але упереджені коментарі його "фанатів" це просто дикунство зграї шакалів.

Степан Крук 2017-12-07 / 09:24:30
Спостерігаємо дивовижне явище перетворення "активіста" в "песиміста". Для об"єктивного та неупередженого розслідування факту загибелы людини в ДТП необхідний потужний громадський контроль. Тобто небайдужі громадяни, активісти повинні недопустити уникнення покарання "песиміста" у разі доведення його провини. Без блокування пунктів пропусків на кордонах, зрозуміло...

березнянин 2017-12-07 / 09:23:17
Там вздовж траси - десятки камер. Дивно, що дотепер ще не знайшли винуватця ДТП. Щось тут справді не так.

НОВИНИ: Кримінал

21:18
$6500 за "квиток" на човен: на Закарпатті затримали двох військових, що "підробляли" переправленням "ухилянтів"
13:36
/ 2
У Міжгір'ї за пів години знайшли зловмисника, що вкрав авто Renault Kangoo
13:04
У затриманого в Мукачеві наркоторговця вилучили понад 200 розфасованих доз "товару"
22:23
/ 2
Депутат Тячівської райради уник тюрми за вчинення важкої ДТП, бо уклав угоду з прокурором
18:35
У ПП "Ужгород" українець хотів виїхати за кордон за підробленими документами "багатодітного" і "багатодружинного" "таджика"
15:53
/ 3
Ужгородець до смерті забив співмешканця матері, з яким пиячив
22:38
/ 2
Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію
11:18
На Закарпатті "ухилянти" з Дніпропетровщини прямували на "штурм" Тиси з дитячими рятувальними жилетами патріотичних кольорів
23:20
/ 1
В Ужгороді двоє неповнолітніх хлопців пограбували жінку
19:17
Раніше судимий житель Ключарок "підробляв" торгівлею метамфетаміном
18:52
Закарпатця затримали на продажі гранатомета, гранат і набоїв
16:50
Справу ОЗУ наркоторговців зі Станова Верхньокоропецької громади передали до суду
14:53
/ 2
В Ужгороді на "транші" хабаря в $1500 затримали високопоставленого співробітника ГУ ДСНС
18:31
СБУ розповіла про затримання на хабарі посадовця Синевирської сільради
15:44
/ 1
На Закарпатті очільниці сільради повідомили про підозру в розтраті майже 680 тис. грн із бюджету громади
15:05
/ 12
У Тячеві після допиту у слідчого поліції затримали секретаря Хустської єпархії УПЦ МП Розмана
11:56
Затримали наркоторговців з Виноградова і Мукачева, які збували метамфетамін
11:31
/ 17
У Міжгір'ї на хабарі затримали начальника відділу земельних ресурсів Синевирської ОТГ. У справі фігурує голова ОТГ Іван Чуп
11:09
/ 21
У Хусті затримали пʼяним за кермом суддю Сергія Савицького
10:26
/ 3
На Закарпатті справу щодо підроблення фітосертифікатів на продукцію, яку експортували до ЄС, спрямували до суду
18:12
На посту у Нижніх Воротах "безправний" водій намагався дати патрульним 600 грн хабаря
14:47
В Ужгороді переправника "ухилянтів" взяли під варту з можливістю внести близько 1 млн грн застави
14:05
/ 5
У Мукачеві раніше судимий наркоторговець під час затримання наїжджав автомобілем на поліцейських
11:37
У Воловці неповнолітній пограбував чоловіка з інвалідністю
11:29
В Ужгороді чоловік удома вбив приятеля по чарці
» Всі новини