Як "русин" і ОПЗЖист Іванчо ФОПів "рятує" і державу руйнує

Як "русин" і ОПЗЖист Іванчо ФОПів "рятує" і державу руйнує

Напевно багато хто вже чув про акцію ФОПів в самому центрі Києва. У них вийшло дійсно голосно і видовищно.

Але якщо розібратися, без емоцій, – тільки ФАКТИ.

Очевидно, що влада в цій ситуації готова почути людей.  Особливо підприємців, які страждають як від коронакризису – як від зменшення споживання, так і від карантинних обмежень. Саме тому парламент вже проголосував за відстрочку на один рік обов'язкового застосування касових апаратів і РРО для всіх, крім деяких ризикових груп – ювелірки, лікарських засобів та обладнання і техніки, що вимагають обслуговування. Президент підписав цей Закон.

Також граничні обсяги доходів різних груп ФОП були прив'язані до встановлених законом розмірів мінімальної заробітної плати. Якщо економіка буде рости, то будуть рости і ліміти для ФОПів:

 - Для першої групи – 167 мінімальних зарплат замість 1 мільйона гривень.

 - Для другої – 834 мінімальні зарплати замість 5 мільйонів гривень.

 - Для третьої 1167 мінімальних зарплат замість 7 мільйонів гривень.

Також виключаються норми про компенсацію покупцям за скаргами про порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій у вигляді частини суми штрафних санкцій, застосованих до бізнесу. Йдеться про кешбек.

Скасовуються і штрафні санкції за невідповідність готівкових коштів на місці проведення розрахунків сумі коштів, яка зазначена в денному звіті РРО та за відсутність попереднього програмування товарів в РРО.

Ухвалення такого рішення може не влаштовувати тільки тих, хто свідомо за допомогою системи ФОП уникає оподаткування – це великі ринки і торгові мережі.

Якщо не проводити фіскалізацію, то це означає залишати державу без засобів на виплату зарплат, пенсій і забезпечення інших обов'язкових витрат.

У держави немає іншого шляху отримувати ресурс для здійснення своїх соціальних зобов'язань, крім того, як збирати податки і обов'язкові внески.

Тому жодна держава в світі, НЕ МОЖЕ залишати в тіні значну частину своєї економіки. Фіскалізація не є чимось особливим для цивілізованих держав. Всі наші сусіди вже давно зробили те, про що наразі ми все ще сперечаємося.

Це також стосується і захисту прав споживачів. Люди повинні розуміти, який товар і якого походження вони купують і як будуть захищені їхні права як покупців. Це дозволяє зробити лише така система, за рахунок дії якої покупець отримує чек від продавця.

Це БАЗОВІ речі, які працюють в кожній цивілізованій країні.

А тепер УВАГА.

По-перше, ніяких обов'язкових касових апаратів, РРО або чогось іншого для ФОПів першої групи – НЕ БУДЕ. Саме цих хлопців тепер використовують для тиску на суспільство і владу. Це в основному підприємці, які торгують на ринках, або надають прості побутові послуги.

По-друге, їм не потрібно купувати спеціальний касовий апарат. Досить встановити собі на телефон або комп'ютер безкоштовну програму-реєстратор, скачавши її з сайту податкової – там можна вести всю документацію, облік товару, видавати електронні чеки.

А ще важливо розуміти, що держава НЕ МОЖЕ відмовитися від фіскального нагляду за тими групами товарів, які несуть найбільшу небезпеку з точки зору поширення контрабанди та приховування масштабних бізнесів під прикриттям ФОПів.

Якщо частина протестуючих цього не зрозуміє, то в такому випадку їм можна порадити тільки одне – уважно придивитися до тих, хто використовує ці протести в своїх політичних і комерційних інтересах. Навряд чи це представники малого або навіть середнього бізнесу.

Слід зазначити, що рух по «захисту» ФОПів активно підтримують відверто проросійські політичні сили –  «ОПЗЖ» та «Наши».

Лідером Закарпатського руху «Save ФОП» є Роберт Івано, колишній «регіонал», а нині представник медведчуківської «Опозиційної платформи – За життя» (ОПЗЖ), прихильник ідей радикального русинства, які, як відомо, розробляються в Російській Федерації.

Стосовно керівника загальнодержавного «Save ФОП» Сергія Доротича можна прочитати за посиланнями:

https://site.ua/dmitro.karp/32684-moshennik-i-krohobor-dorotich-vo-glave-save-fop/

https://site.ua/andrey.egorov/32685-na-slujbe-u-regionalov---traditsionno-nash-sergey-dorotich/

Думаймо

16 грудня 2020р.

Теги: ФОП, Іванчо, ОПЗЖ

Коментарі

X-man two 2020-12-25 / 10:59:00


Я ідіот. Простіть ня, люди


X-man two 2020-12-24 / 18:56:20


Я ідіот, перебачте ня!


пропер 2020-12-23 / 17:02:52
Це - ШАХРАЙ якого ВИГНАЛИ З МІЛІЦІЇ!!

пропер 2020-12-23 / 17:01:44
У Мукачеві депутат побив вчительку
Голова депфракції Партії Регіонів Мукачівської міськради Роберт Іванчо побив учительку


Схоже, що самовпевнена, войовнича а іноді й нахабна поведінка найвищого урядового керівництва спонукає своїх регіональних представників до відповідної поведінки на місцях. Так, у середу, 13 грудня, депутат Мукачівської міськради, голова депутатської фракції Партії Регіонів у міськраді, член депкомісії з законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, депутатської етики Роберт Іванчо у нетверезому стані зірвав урок з хореографії у місцевій гімназії та наніс тілесні ушкодження вихователю групи продовженого дня Ользі Сенько.

За словами директора гімназії Віталія Якимчука, того дня депутат міськради Роберт Іванчо завітав до гімназії і наказав учителю хореографії негайно залишити проведення уроку і одягнути його сина-першокласника, використовуючи при цьому погрози, образливі та нецензурні слова. На відповідні зауваження учителя він реагував доволі неадекватно, що врешті-решт закінчилося побиттям Ольги Сенько.

Микола 2020-12-21 / 13:41:18
Яркий вiн русин?Або "за життя"? Це митарь вiд Тарути !

Русин 2020-12-20 / 16:37:24
Русинство московський проєкт.

Ужгород 2020-12-20 / 07:27:56
У русинство подалися або недалекі, або вороги. Цей явно московський прихвостень, як і його шеф Мертвечук

Русин 2020-12-17 / 11:53:46
Ви чій рупор? Чого то русинство, ви, такі погані люди, притягуєте до москалів? Ви дуже не праві.