УДАР по безвідповідальності влади

готує партія Віталія Кличка

УДАР по безвідповідальності влади

Український демократичний альянс за реформи Віталія Кличка - партія нового покоління політиків, на переконання яких головне завдання держави полягає у соціальному захисті та забезпеченні соціальної стабільності, які просто люблять свою країну і готові захищати її інтереси. Про перші кроки цієї молодої політичної сили у нашому краї розмовляємо з головою обласної організації УДАРу Євгенієм Яриною.
 
- Мета новоствореної партії "Удар Віталія Кличка", за словами її лідера, - створити передумови для успіху країни шляхом об’єднання успішних, освічених, активних людей та доручення їх до управління державою. Що робить у цьому напрямі обласний партійний осередок?

- Ми обережно та виважено підходимо до підбору кожного з наших партнерів та членів команди, оскільки дуже цінуємо імідж та "бренд" Віталія Кличка. Кожен із нас несе відповідальність за цей імідж. Тому підбираємо лише тих людей, які не просто можуть бути ефективними і успішними, а й тих, хто поділяє наші цінності та ідеологію, а також є незаплямованими колишньою діяльністю. Вселяє надію, що таких людей – достатньо. Це молоді підприємці, фахівці, громадські діячі, котрі готові внести свій вклад у розвиток свого міста чи району. Адже ми діємо за принципом: від успіху людини – до успіху країни.

- Партія "Удар", як відомо, створює не просто партійну вертикаль, а мережу ефективних проектів, які будуть працювати в усіх населених пунктах краю.

-Політична партія потужна тоді, коли вона має широку мережу первинних осередків і між ними добре налагоджену комунікацію. Ми створюємо мережу організацій по цілій області, починаючи з районних, міських організацій і закінчуючи первинними осередками. Буквально кілька тижнів тому ми створили організації у всіх містах та районах області і тепер включаємося  у виборчу кампанію – будемо висувати своїх кандидатів до місцевих органів влади краю.

- Що робитиме партія для економічного піднесення України, зростання добробуту громадян?

- Стратегічний орієнтир економічної політики для України полягає в переході від декларування свобод людини до створення умов для їх реалізації. Найефективніше вирішення цього завдання надає ліберальна модель економічного розвитку.

- А щось нове, чого немає в інших, пропонуватимете виборцеві?

- З усіх наявних в Україні бід найбільшою є безвідповідальність влади на всіх рівнях, що, у свою чергу породжує інші суспільні недуги: корупцію, політичну та соціальну зневіру громадян, відсутність реальних суспільних реформ. Переконати співвітчизників обрати дієву і чесну владу, чим завдати нищівного удару безвідповідальній владі – основна мета партії Віталія Кличка – людина, якою пишаються і якій довіряють мільйони українців. За ним не тягнеться шлейф довгої політичної історії, не значаться скандали, невиконані обіцянки тощо. Наш лідер, його чесне ім’я  і слово – це основа і гарант реалізації завдань, з якими партія як і нова політична сила йде на вибори.

Розмовляв Павло Дзьобак

29 вересня 2010р.

Теги: УДАР, Кличко


ФЕСТ
Публікації:
/ 1Володимир Мишанич: «Пишучи про мистецтво, будь хоч трохи художником»
/ 8Михайло Бачинський – атлант війська Кошута
Духовну спадщину своїх предків угорська спільнота намагається віднайти й зберегти
Трембітар із Репинного
Їх б’ють чужі люди і рідні діти, а від голодної смерті рятують волонтери
«Зупинити повну руйнацію Донбасу може тільки сильна і відповідальна влада», – доктор медичних наук, колишній донеччанин Анатолій Канзюба, який нині працює в Ужгороді
Ніна Бечук: «Енкаведист зачитав наказ, що нас з мамою засуджено за 54-ою статтею КК УРСР. Маму – за сина, а мене – за брата»
В Ужгороді видали посібник «Історія Закарпаття» Д.Данилюка
Поет математики. До 125-річчя від дня народження професора М. Зарицького
Заробітки, обпалені війною
Дзвони і клепало
Образ Божої матері на крашанці хустської цілительки
/ 1(Не)модифікована політика Угорщини щодо (не)нової України
/ 2«Я українка і відмовитися від України не можу», – каже кримчанка Олена, яка переїхала з Сімферополя до Ужгорода
/ 1У Хусті засідала Закарпатська обласна народна громадська рада
«Кобзар» діда Василя
/ 3Тиждень тому троє закарпатців загинули по дорозі на Майдан
Удочерили, аби знущатися?
Пам’ять про невідомого ленінградського студента береже подружжя Мадярів у Волівці
/ 1Громадськість Києва вшанувала закарпатців – визволителів столиці
Відчуття свого призначення озвучив поет з Боржавської Долини
Динамівську осінь тричі поспіль «озолочували» закарпатці
/ 2Йосип Тереля. «Ходячий апостол», котрого позбавили Батьківщини
/ 1До дня мови. «Ну що, здавалося б, слова…»
Острів демократіїу центрі Європи. 95 років від дня створення Чехословацької Республіки
» Всі записи