В Угорщині проходять весільні виставки-ярмарки

Наші сусіди угорці заздалегідь підходять до питання організації весілля. Ще сніг не зійшов, а у всіх обласних містах вже проходять звичні всім показові весільні виставки-ярмарки, мета яких – ознайомити майбутніх молодят з колом очікуваних організаційних моментів та їх можливим вирішенням. Словом, усі весільні агентства, дизайнерські та фотостудії, кондитерські та ресторани показують клієнтам, які послуги вони можуть надати. Молодята та їхні батьки мають нагоду протягом двох днів повністю ознайомитися з місцевим ринком весільних послуг.

 

У Ніредьгазі така виставка проходить у січні на великому критому стадіоні. Цього року місцеві жителі також прийшли на ювілейну виставку, яка проходить тут вже 15 років поспіль. Це стало гарною традицією міста. Бажаючих відвідати платну виставку вистачає, адже молоді люди хочуть бути в курсі актуальних пропозицій. На виставці можна стати майбутнім клієнтом чи придбати щось з аксесуарів.

Тут у весільних салонах наречені залюбки приміряють вишукані сукні, молодята пригощаються канапками та коктейлями, куштують десерти та фрукти просто з шоколадних фонтанів, отримують знижки на весільні туристичні тури. Постійно розігруються лотереї, проводяться різні шоу. Словом, все для клієнта. Обстановка невимушена та весела, бо завжди грає жива музика. Кожен стенд  є неповторним, дизайнерськи оформленим. Такі виставки – добра нагода і для  підпри­ємців, бо мають можли­вість налагодити дружні партнерські відносини. Кожного року, як правило, виставка поповню­ється новими послугами, адже кількість бажаючих зайняти свою нішу в цьому бізнесі зростає, особливо серед декораторів, оформлювачів та дизайнерів. Мода, як правило, не стоїть на місці, тому попит на щось новеньке завжди є.

Мені також припала до душі ідея спробувати  свої  таланти та продемонструвати їх на виставці в якості майстрині весільних аксесуарів ручної роботи. Акцент зробила на подушечках для обручок та інших прикрасах і аксесуарах. Конкурентів у цій галузі я не знайшла, хоча на диво багато хто з власників експозицій сприймав мене саме так. Закортіло побачити ситуацію, так би мовити, зсередини, очима бізнесмена. Загалом дійшла висновку, що страх розпочинати власне діло має тільки великі очі, а розвиватися тут є куди, було б тільки бажання та творче натхнення. 

Таміла Пелехач

06 лютого 2013р.

Теги: весілля, молодята

Коментарі


ФЕСТ
Публікації:
/ 1Володимир Мишанич: «Пишучи про мистецтво, будь хоч трохи художником»
/ 8Михайло Бачинський – атлант війська Кошута
Духовну спадщину своїх предків угорська спільнота намагається віднайти й зберегти
Трембітар із Репинного
Їх б’ють чужі люди і рідні діти, а від голодної смерті рятують волонтери
«Зупинити повну руйнацію Донбасу може тільки сильна і відповідальна влада», – доктор медичних наук, колишній донеччанин Анатолій Канзюба, який нині працює в Ужгороді
Ніна Бечук: «Енкаведист зачитав наказ, що нас з мамою засуджено за 54-ою статтею КК УРСР. Маму – за сина, а мене – за брата»
В Ужгороді видали посібник «Історія Закарпаття» Д.Данилюка
Поет математики. До 125-річчя від дня народження професора М. Зарицького
Заробітки, обпалені війною
Дзвони і клепало
Образ Божої матері на крашанці хустської цілительки
/ 1(Не)модифікована політика Угорщини щодо (не)нової України
/ 2«Я українка і відмовитися від України не можу», – каже кримчанка Олена, яка переїхала з Сімферополя до Ужгорода
/ 1У Хусті засідала Закарпатська обласна народна громадська рада
«Кобзар» діда Василя
/ 3Тиждень тому троє закарпатців загинули по дорозі на Майдан
Удочерили, аби знущатися?
Пам’ять про невідомого ленінградського студента береже подружжя Мадярів у Волівці
/ 1Громадськість Києва вшанувала закарпатців – визволителів столиці
Відчуття свого призначення озвучив поет з Боржавської Долини
Динамівську осінь тричі поспіль «озолочували» закарпатці
/ 2Йосип Тереля. «Ходячий апостол», котрого позбавили Батьківщини
/ 1До дня мови. «Ну що, здавалося б, слова…»
Острів демократіїу центрі Європи. 95 років від дня створення Чехословацької Республіки
» Всі записи