Єдиний Центр в Ужгороді не висовуватиме свого кандидата щоби не розпилювати голоси

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: “Місцеві вибори та участь у них Єдиного Центру»

Єдиний Центр в Ужгороді не висовуватиме свого кандидата щоби не розпилювати голоси

Йшлося про принципи формування партійних списків та кандидатів у мажоритарних округах до обласної ради і представництво в ній ужгородців, а також до міської ради. Доповідачі озвучили і інформацію щодо виборів ужгородського міського голови та участь у них політичної партії Єдиний Центр.

Віктор Трикур, голова Ужгородської міської організації Єдиного Центру, депутат Закарпатської обласної ради розповів: "Ми провели праймеріз, чим засвідчили, що наша партія відкрита до виборців". За результатами такого попереднього голосування партія висуватиме кандидатів до рад усіх рівнів. Ужгородська організація Єдиного Центру, за словами В. Трикура, планує привести мінімум 3 людей з Ужгорода до обласної ради та ще трьох депутатів по мажоритарних округах. "Наші представники — достойні люди, професіонали свої справи, які мислять категоріями області і водночас зможуть відстоювати інтереси Ужгорода в обласній раді", — запевнив В. Трикур.
 
Володимир Чубірко, заступник голови Ужгородської міської організації Єдиного Центру, депутат Закарпатської обласної ради озвучив звернення організації до політичних партій міста. У ньому міститься заклик об'єднатися у коаліцію для підтримки єдиного кандидата у мери Ужгорода на противагу чинному меру.

Депутат Закарпатської обласної ради Мирослава Каламуняк зауважила, що члени Єдиного Центру мали намір делегувати її кандидатуру на посаду міського голови, проте прийняли рішення не повторювати ситуації попередніх виборів, коли кандидати від різних політичних сил розтягнули голоси виборців. Тому партія разом з іншими політичними силами міста хоче підтримати єдиного кандидата, який зміг би набрати у результаті голосів більше, ніж чинний мер.
 
Депутат Ужгородської міської ради Ігор Баран зазначив, що в Ужгороді необхідно скасувати ганебну практику, згідно з якою рішення міської ради видається лише за згодою самих депутатів, через що важливі для громади рішення стали практично недоступними для людей. Натомість депутат пропонує у раді майбутнього скликання створити прозору систему інформування мешканців про усі рішення їхніх обранців.
 
Юрій Переста, професор, член Єдиного Центру розповів про окремі проекти, які були втілені в Ужгороді за сприяння депутатів від ЄЦ. Зокрема незабаром буде відкрито оновлену бібліотеку на базі Ужгородського національного університету. На площі 1800 м.кв. для відвідувачів створено всі умови для комфортної роботи, встановлено інтернет, сучасну техніку. Наприкінці жовтня також відкривається перша клініка імплантології  з операційними, необхідним устаткування, студентською клінікою тощо.
 
Вікторія Тарахонич, член Єдиного Центру, зазначила, що непідйомних питань для депутатів місцевих рад не повинно бути. "Бажання і терпіння перемагає все, головне хотіти,-- каже Вікторія Тарахонич, -- я була депутатом у міській раді від мікрорайону Дравці, ми добилися того, що у мікрорайонів побудували міст. Не за рік, але справа була зроблена".

Маргарита Мощак, член Єдиного Центру, Голова правління регіонального відділення УСПП зазначила, що президент УСПП А.Кінах підтримав бажання закарпатського відділення йти на вибори спільно з ЄЦ. За це проголосували майже одноголосно і на зборах правління регіонального відділення.  "Ми монолітно увійшли в ЄЦ, це єдина сила, яка може змінити ситуацію в Ужгороді",-- наголосила Маргарита Мощак.

16 вересня 2010р.

Теги: Єдиний Центр, вибори, прес-клуб

Коментарі

petro 2010-09-24 / 14:51:00
Baloga po berehivszkomu rajonyi u szelah po 1oo 15o hriveny proponuje za odin holosz.Csesznij politik

НОВИНИ: Політика

03:04
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини