Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки

Поки жителі села Керецьки, яке стало відомим на всю країну через історію з підривом гранат на сесії сільради, збирають підписи про відкликання "корупційного" сільського голови від партії Медведчука Мушки, останній вирішив "зімітувати" свою публічність перед громадою.

Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки

5 лютого на сторінці Керецьківської територіальної громади у соціальній мережі Фейсбук було розміщено оголошення, що 7 лютого 2024 року о 10:00, в приміщенні Керецьківської мистецької школи відбудеться публічний звіт голови Керецьківської с/p.

По факту "публічний" звіт "корупційного" голови Керецьківської сільради від проросійської партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа – За життя" Михайла Мушки жителі громади демонстративно проігнорували. А своє невдоволення його діяльністю висловили, зокрема, в коментарях до відповідних публікацій.

За інформацією Закарпаття онлайн, прийшли на цей звіт близько 5 жителів, двоє з яких вийшли після того, як М.Мушка почав монотонно читати надрукований звіт, а троє – ще згодом. Також були присутні 4 поліцейські, заступник Мушки і ще біля 3 осіб з Керецьок, яких голова привів з собою як "групу підтримки". До слова, проживає в громаді близько 15 тисяч мешканців.

Одна з жінок намагалася задати питання щодо підтримки ЗСУ, а саме - з'ясувати, яку суму коштів та іншої допомоги було надано військовим, однак відповіді по суті не отримала. Також не відповів М. Мушка на запитання, чому він не вийшов до жителів громади 31 січня в центр села, де проводилися збори щодо його відкликання за народною ініціативою.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, селяни хочуть висловити недовіру голові Керецьківської сільської ради від проросійської партії "Опозиційна платформа – За життя" Михайлу Мушці, тому 31 січня розпочали процедуру його відкликання з посади.

На сьогоднішній день за відкликання М.Мушки зібрано близько 700 підписів.

За словами місцевих, такому рішенню передувало систематичне ігнорування проблем жителів Керецьківської громади, відсутність діалогу та корупція, а трагічні події із підривом гранат на "бюджетній" сесії сільради 15 грудня 2023 року стали останньою краплею. 

Натомість сільський голова Мушка заявив в інтерв'ю журналістам, що "корупції немає" і виконує свою роботу сумлінно, а депутатів від інших партій, які були присутні на цій зустрічі, планує позбавити мандатів, написавши "доповідні".

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 30 березня 2021 року М.Мушку було затримано на хабарі. Правоохоронці не публікували інформацію про завершення цієї справи, останнє з відомого - те, що суд в Ужгороді відмовився відсторонювати упійманого на хабарі "медведчуківського" голову Керецьківської громади і визначив заставу всього 68 тисяч гривень.

У подальшому, на тлі корупційних скандалів у владі Керецьківської ОТГ, як повідомляла редакція, 15 грудня 2023 року депутат підірвав три гранати під час "бюджетної" сесії Керецьківської сільради.

Гранати в будівлі Керецьківської сільської ради підірвав 56-річний депутат від політичної партії "Слуга народу" Сергій Батрин. Він системно протистояв корупції в сільраді, яку очолює голова громади від партії "Опозиційна платформа - За життя" Михайло Мушка. За кілька днів до того відбулася зустріч в Закарпатській ОВА.

У передсмертній записці С.Батрин завіршував свій намір позбавити громаду від корумпованих голови та депутатів.

У підсумку, СБУ кваліфікувала підрив гранат як терористичний акт, а С.Батрину присудили безальтернативне утримання під вартою і перевели до спецпалати. Він досі перебуває в лікарні.

14 лютого 2024р.

Теги: Мушка, Керецьки, ОПЗЖ, звіт, відкликання

Коментарі

Саша 2024-02-18 / 14:55:46
Бо його жінка працює у банку на посаді фрайирка гісема , є і така посада і там майже лим доповідні і пише та Мушка думать ош тоже мош, айбо чий тоди Мушка фрайир?

Степан Сокира 2024-02-17 / 13:00:45
А мене дивує наскільки тупий цей голова. Вдумайтесь: для позбавлення депутатського статусу пише доповідній. Кому???? Невже важко прочитати закон "Про місцеве самоврядування". Напевне. Читати не вміє......

форестер 2024-02-16 / 19:20:31
Якби у ваших Великих Берегах підірвали гранати, а потім прочали збирати підписи за відставку, як у Мушки, він би теж кинувся звітувати

Цильо 2024-02-16 / 18:26:05
У Великих Берегах сільський голова взагалі не знає що означає слово звітуватись.Так само і депутати.тут ніколи не звітують.Тільки крадуть.

Саша 2024-02-16 / 08:45:42
То чудеса, Мушка клоун два слова не зв'яже і має на всю жизнь ганьбу та і років через 100 будуть помити сього недоразвитого голову через якого з його села убили людей, а жона то ще тоже кадр-царь. Мушка в оренду здав не лим банк а і свою жону Гісемови 80 річному.Тот селови ганьбу робить , а она і газдови і з банка зробила сміха.

Правда, що коле очі 2024-02-15 / 21:03:31
Давайте бути об'єктивними: звіт котрого з голів територіальних громад проходить у присутності виборців? Хіба що в Ужгороді та Мукачеві. А решта цих місцевих царьків роздрукують на двох цідулках безграмотну "арихметику" та підшиють до відповідної номенклатури справ органу місцевого самоврядування. Ось що насправді криється під такою гучною назвою як "Звіт голови територіальної громади".

ЛОХОТРОН 2024-02-15 / 15:09:32
Це гi..но ще при посадi? ОДА ви там повнi iмпотенти?

Конарь 2024-02-15 / 12:14:39
Форестеру.Маєте правду 100%..

форестер 2024-02-15 / 10:30:05
Це називається "проголосувати ногами". Мушка мав би піти ще після підриву. Але його корупційна гузиця приросла до крісла голови. Тепер люди йому знову вказали на вихід. Але він не піде, поки його кришує обласна влада, бездіяльність якої за результатами зустрічі в ОВА і привела до трагедії.
Ну і то сюр якийсь: поліціянти під час звіту оберігають від народу фігуранта кримінального провадження, яке відкрила за фактом хабаря поліція

НОВИНИ: Політика

23:53
/ 21
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини