Чиновника-ОПЗЖиста, який влаштував "кримінальну" стрілянину у Великому Березному, "сховали" у Мукачівському військкоматі

Інформацію про це було оприлюднено ще 4 дні тому, однак влада Закарпаття досі не відреагувала на цей кричущий факт

Чиновника-ОПЗЖиста, який влаштував "кримінальну" стрілянину у Великому Березному, "сховали" у Мукачівському військкоматі

Офіцером відділення з призову Мукачівського ТЦК і СП (військкомату) було прилаштовано заступника селищного голови Великого Березного Владислава Пильника, котрий нещодавно влаштував резонансну стрілянину у цьому селищі.

Про це у своєму Фейсбуку ще 16 серпня повідомив командир Добровольчого розвідувального батальйону "Сонечко" ГУР МО України Руслан Каганець ("Комендант"), опублікувавши копію відповідного документа.

"Офіцером відділення з призову було взято відвертого зрадника, любителя Медведчука, Росії та забороненої в Україні партії ОПЗЖ Владислава Пильника, на поганяло "Рашпіль".
Пильник, не служив жодного дня!!!
кур#ва, жодного дня в армії, і людину не посилають на "Десну" на навчання, чи під Бахмут, а ховають у військоматі міста Мукачево!
Саме ховають. Пильник був секретарем у Великоберезнянській ОТГ, причетний до корупційних розкраданнь бюджетних коштів на будівництві велодоріжки у Великому Березному.
Нещодавно, він застосував травматичну зброю, до учасника АТО https://zakarpattya.net.ua/.../229055-U-Velykomu...
Відповідно, у нього відкрита кримінальна справа, і хтось порадив йому сховатись від суду в армії.

Пильник людина, яка пів життя активно працювала на ОПЗЖ, і їй довіряють усі персональні дані призовників, а також інформацію про реальний стан справ у бойових бригадах!

Тепер цей медвечуківський любитель буде відправляти чоловіків на війну, коли сам ховається після стрілянини в мирному місті", - констатує Р.Каганець. І риторично запитує: "Як жителя Великоберезнянського ( Ужгородського) району призвав Мукачівський ТЦК?"

Руслан Каганець нагадує, що "Верховний Головнокомандувач, Президент України Володимир Зеленський дав чітку вказівку очистити військомати від хабарників і набрати туди воїнів з досвідом.

Але Закарпаття - окрема республіка, там можуть плювати і на Верховного, і на Офіс Президента, і на військове товариство, до якого належить і наш підрозділ.

Він пропонує направити "Пильника в бойову бригаду і на фронт, офіцерів військомату, які допустили цю ситуацію, - на фронт!

На їх місця - офіцерів з бойовим досвідом!"

Тим часом влада Закарпаття досі жодним чином не відреагувала на цей кричущий факт.

20 серпня 2023р.

Теги: Пильник, стрілянина, ОПЗЖ, військкомат

Коментарі

Нантові 2023-08-23 / 14:57:35
Керівник апарату облради - Грабар

Нант 2023-08-23 / 05:59:47
Ого, якогось рашпіля у воєнкоматі найшли. А то що керівником апарату облради щербей?

Ого 2023-08-22 / 21:34:34
Хто усі роки голосував за СДПУо, регіоналів, ОПЗЖистів. Так не пиздяк@йте тепер що ці депутати погані. Ви самі їх вибрали і так само винуваті за те що вручили цим людям владу. Озирніться довкола скільки перефарбованих "патріотів" поміж нас.

Вуйко 2023-08-22 / 11:06:26
В.Березний то центр ОПЖЗ! Особливо в мерii! Богдан Кирлик хоть не iх, але исправно iм служить! Це гнiздо злодiiв! Особливо зараз! Крадуть,крадуть i будуть ше красти поки там сидять!

Васильович 2023-08-22 / 09:21:14
Такі Рашпілі поховалися у владі, сидять депутатами і головами у сілських радах аж до верховної. Рашпіля на зама мав подати голова і депутати мали проголосувати, але всі вони дружно вибрали собі опзжиста хоч на дворі 10 років війна, я би їх відправив на фронт, най служать разом. Треба всіх теперішніх депутатів і голів гнати на … і заборонити законом обератися.

До закарпатця 2023-08-21 / 20:32:11
Останній твій абзац в десятку, сто відсоткова правда, Чубірко Іванко зараз головний радник влади, нич йому не хибить, як і другим регіоналам, які при Янику чесно заробили мільйони на державних роботах і зараз далі на посадах в білому домі і сміються помали з рабів та електорату, тому Браво, але чи завжди так буде???!!!!

Невтерпів 2023-08-21 / 20:03:34
А закарпатець то не псевдонім часом?
Стосовно "розбірок" контррозвідників ясно що ніхто не перевірить бо вон в будь якому випадку будуть не винуваті
А Мікулін сам собі зуби вибив та розквасив обличчя

закарпатець 2023-08-21 / 18:50:08
Погавкати на Каганця може любий бовдур, особливо під дурнякуватими
ніками, або взагалі анонімами.
Порозповідати про якісь там розбірки контрозвідників також можна, адже ніхто не перевірить правдивість.
Хто чекав орду із закарпатців правоохоронні органи теж знають і поки що не беруть їх за жабри, бо орда сюди ніколи не прийде, а кацапські симпатики сикуни рідкісні, можуть гавкати лише із-за плота як великий русин Гецко і мацкви. І поки що від них немає небезпеки, але якщо щось стане не так, манкурти нараз будуть у кецику. І антибіотики і погорелови і чубірки та ще з сотні такої же бидлоти. І вони це добре знають, тому сидять тихо мов миші під віником.
Що стосується перерахованих інкогніто 15.50, можновладців, не буду навіть вступати в дискусію, бо сам маю до влади претензії, але зараз їх не обсир..., бо вони поки що представляють державу Україна.
А Каганець на відміну від декотрих тут писайлів, знаходиться на фронті, а там стріляють, бомблять, тому бережи Господи хлопців із "Сонечка", і рекомендую їм не творитися на під.... котрі сидять на диванчику і гадять на вас інкогніто, обсик....ь від страху.

Но та не 2023-08-21 / 16:55:20
До закарпатці
Чому жодної заяви не було від Каганця коли його колеги контрозвідники побили Мікуліна
Якщо претендує на справедливого то хай буде ним у всьому

Хлапi 2023-08-21 / 16:02:47
Рашпiль реально дебiл i не тiльки вiн у В.Березному! Кiнчиться вiйна i ця паскудь не буде наказана! Ви знаете де живуть,де роблять,грiхи, та статуи! Треба робити оргвиводи.

До закарпатець 2023-08-21 / 15:50:09
Кликав сюда хйла " верховний гівнокомандувач" , разом із своїм дружбаном мертвечуком!( але, про зєлю , жодні каганці слова поганого не скажуть, бо страшно і невдобно, боневтік, як не як!
П.с. якщо писати, то не виборочно, а саме правду! Бо , коли за жопу голосує так як треба зєльцу і дєрьмаку , то нормально(((

закарпатець 2023-08-21 / 15:30:14
Коз.... ти кончений, ти Каганцю не годишся панчохи прати.
Ти знаєш, хто тут правильний патріот, а хто неправильний марго неошколована.
Дійсно Пильнику місто на нарах лише за перебування у жопоблоці, а є ще й ціла фракція жопоблоку в обласній та ужгороській міській радах, яким місце на нарах.
Але зараз війна і така паскудь повинна бути на лінії фронту у штрафзагонах, кров'ю скуповувати свою провину за любов до рассеи. Хай риють окопи, хай будуть бліндажі під наглядом патріотів. Бо це і їх вина, що пуйло рішилолся на вторгнення, це такі паскуди як наші закарпатські жопоблоківці звали російського фюрера в Україну і разом із своїм маленьким дуче медведчуком запевняли плешивого, що тут його ждуть, що тут йому раді. От воно і поперло, очікуючи караваїв та квітів.
А коли орді надавали по храпу, наші жопоблочники тихо почали перефарбовуватися у патріотів, але таких собі домашніх не тих, що йдуть воювати на фронт, а тих, котрі виловлюють по селах бідолаг вівчарів і провадять на фронт. а самі ні ні. Жити дуже хочеться, бо хто ж буде розпоряжатися награбованим ними майном.

Боєвий тіктокер Каганець. 2023-08-21 / 14:09:49
Як Пильник такий небезпечний та чому його у армію відправляєте. Усіх хто був у партії регіонів, ОПЖЗ і голосував за ці проросійські партії не допускати до армії та давати статус неблагонадійних. Ну так як вони за висновком правильних патріотів- не правильні патріоти. А усі незалежно від віку, стану здоров'я і статі хто вважає їх зрадниками прошу до війська. Чи правильним патріотам зручно сидіти на дивані та відправляти на війну не правильних патріотів.

Ужгород 2023-08-21 / 13:00:43
Кишить такими сепарами! А Пiвень А.- пiдприемець,меценат який на КПП Ужгород за бабки разом з С Лятовим пропускали контрабанду! Теперь оба мають мiлiоннi статки! Готелi,заводи,ресторани! Ау! СБУ, ДБР,Прокуратура! Де ви, як не спите?

Питання 2023-08-21 / 10:56:36
Хто готував та підписував наказ на цього ушльопка? Очевидно такий же як і сам, бо без помилок і прізвища "мол.лейтенанта" не може написати. Спішив неборак, писав на капоті авто.

закарпатець 2023-08-21 / 10:31:17
Це з яких підстав це бидло медвечуківське стало офіцером? Здеріть із нього погони і відправте рядовим окопи та бліндажі копати на запоріжчину. А з ним і того, хто його призначив на цю посаду.
І взагалі треба розібратися із військоматами, там всякого зброду і нечисті більше аніж треба.
А ще у всяких там частиночках типу Чопського батальйону, вичистити збрід, який там прилаштувався заради зарплати. Мажори, бля..., менти, діти комерсів. Відправити на х... це військо разом із військомами на нуль, хай звільняють Україну, бо стороджів у нас і так до хрена.
В самообороні одні відставні менти і мажорняк, котрі зранку до вечора жеруть каву навпроти аеропорту в Ужгороді та з бабами час проводять. На х... вони тут потрібні, коли ЗСУ ледве стримують орду на харківщині. Вперед херої тримати оборону під Купянськом, бо якщо там не втримають оборону то на х.. на нам тут самооборона.
Але крім віськоматів ще би треба розібратися зі студентами та аспірантами УЖНУ, там за студентськими та аспіратськими білетиками ховяються десятки житрожопих ухилянтів.
МСЕКИ і ВЛКК перевірити та відправити на лінію фронту, бо озолотилися за рахунок ухилянтів.
Депутатів усіх рівнів від ОТГ до обласної ради відправити на фронт, це вони приймали Присягу на вірність Україні і клали руку на серце коли звучав гімн України. Це вони мають від своїх депутатських посад зиск. Ідіть херої свої крісла захищайте, на х... ви тут у тилу потрібні? Хіба що землі деребанити.
І власники ресторанів, кафе, турбаз, заводиків, земельні магнатики (типу балог, ледид, ковачів, андріївих) вперед на фронт, захищати свої статки, чому за ваше майно, більшість із якого вкрадена, мають гинути водії, штукатури та трактористи????

Петро 2023-08-21 / 09:51:56
А новопризначений (після указу президента) обласний "воєнком" ніхера не видит? Обох на фронт рядовими не може відправити?

Фокус 2023-08-21 / 08:59:54
Я вже нічому не дивуюсь.
У нас в керівника офісу президента батько відставний офіцер розвідки фсб
Його заступник татаров говорив що під час революції гідності хлопці з небесної сотні стріляли в потилицю один одному
Ви цього не знали??
В інеті все є

Молоток 2023-08-21 / 03:29:35
Рашпіля не на фронт, а на кічу! На фронті оно буде нормальними пацанами командувати бо цілий лейтенант! Потом буде розказувати як тяжко воював. Спочатку розжалувати, потом най воює солдатом.

Свiй 2023-08-20 / 22:08:34
Сись Рашпiль разом з своiм шефом Богданом Кроликом крадуть бюджетнi грошi,зарплати вчителiв,лiкарiв,комунальникiв!Як ОТГ вони скорiше мiсцевi жулики! А стрiляв Рашпiль з Травмата у свояка,вони женатi на сестрах! Але родич повернувся з Донбасу де воював,а це чмо Рашпiль Навпаки за скрепну та за московський пархат. Дружки з Блоку ОПЖ захистили,договорились за бабки з военкомом, i трудоустрoiли в Ужвоенкомат!


аном

НОВИНИ: Політика

23:53
/ 31
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини