Партнери Москаля по коаліції в Закарпатській облраді розпочали в області збір підписів проти дій влади, яку він представляє

Партія «Відродження» розпочала на Закарпатті збір підписів до центральної влади щодо зменшення тарифів на комунальні послуги

Партнери Москаля по коаліції в Закарпатській облраді розпочали в області збір підписів проти дій влади, яку він представляє

Про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації партії "Відродження".

Як йдеться в інформаційній розсилці для ЗМІ, у зверненні до президента України, Кабінету міністрів України від мешканців Закарпатської області йдеться про те, що "більш ніж за два роки роботи нової влади в Україні спостерігається тільки погіршення становища населення. Економіка занепадає, люди втрачають роботу, рівень доходів знижується. Натомість уряд постійно підвищує ціни на комунальні послуги, система субсидій не працює, і цієї зими тисячі українців ризикують опинитися в холодних домівках!"

Як інформує прес-служба, проект рішення «Про встановлення тимчасового мораторію (заборони) на введення з 1 липня 2016 року в дію підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення Закарпатської області», що його депутати ухвалили під час засідання сесії Закарпатської обласної ради 28 липня поточного року, був ініційований саме фракцією «Відродження».

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, в Закарпатській облраді неофіційно створено широку коаліцію за участі Блоку Петра Порошенка, партії "Відродження", "Опозиційного блоку" та депутатів-угорців. Це стало можливим завдяки тому, що саме Г.Москаль як голова Закарпатської ОДА, який представляє в області чинну владну вертикаль, відкрив політичні шлюзи для шаленого підкупу з боку представників "Відродження", завдяки чому партія змогла провести в облраду ряд своїх депутатів. Куратором облорганізації "Відродження" на Закарпатті є народний депутат Михайло Ланьо (кримінальна кличка "Блюк").

Аби зберегти "ширку" в Закарпатській облраді і ВР,  Г. Москаль мусив публічно вибачатися перед В. Хомутинніком, фактично зізнаючись у брехні. Так, в ході скандалу зі спробою змін керівництва митниці на Закарпатті голова ОДА у запалі боротьби за свого ставленика на митниці заявляв про те, наче "В.Колеснікова (чинного керівника Закарпатської митниці, що є креатурою голови Закарпатської ОДА - ред.) знімають із посади начальника Закарпатської митниці не за роботу, а за політичні торги між народним депутатом України В.Хомутинником, його «правою рукою» В.Скоробагачем (раніше очолював фракцію Партії регіонів у Харківській міській раді) і прем’єр-міністром України В.Гройсманом. Ціна питання – збереження на посаді голови ДФС Романа Насірова, контроль над Закарпатською митницею і розстановка тут своїх керівних кадрів, а також контроль над Закарпатською областю. Це своєрідна плата за підтримку кандидатури В.Гройсмана у Верховній Раді на посаду прем’єр-міністра, а також за подальші позитивні голосування за урядові законопроекти."

У відповідь на ці звинувачення, партія "Відродження" опублікувала на своєму офіційному сайті заяву, в якій в ультимативній формі вимагала спростування безпідставних звинувачень з боку Геннадія Москаля і пригрозила розвалом "широкої" коаліції в Закарпатській облраді.

 

08 серпня 2016р.

Теги: тарифи, Відродження, Блюк, Геннадій Москаль

Коментарі

Челядник 2016-09-01 / 07:35:09
Останнім часом каже Олексій Варцаба шо ун без Памперса не ходить на роботу

укр 2016-08-12 / 20:57:44
ці Москалі і т.д. довели країну дотого що ніхто вже небідніме її із руїн,ці брехачі совість потіряли повністю.самі наживаються від жирости пухнуть а народу показують що борються із контрабандою,поамають пару бідняків що переносять як верблюди пару ящиків сігарет щоб сімю прокормити,і цим вони справедливі і показник показують що бідняка впіймали,є у таких нелюдів щось святе? та ще ідуть у церкву гріхи замолювати?

березний 2016-08-11 / 21:12:55
Скоро проти беспредела у березнянськуй рда почнуть збирати підписи. Дочекавуться дасть бог шо гряне на них колись і прокуратура і набу.

завідов 2016-08-10 / 20:00:01
Хлопці непопускайте так низько ментів,він вже старший то перейшов на дитячий розум,розвели братва Москаля,йому колись писали на фб ,как так можна було оскорбити барона? но він нездогадався ош то писали у його адресу,ко із жидами оре, той гуцицьов волочить.

Чубирко 2016-08-09 / 00:38:55
Москаль лох

Блюк 2016-08-08 / 15:49:34
Думаю лисому менту уже небагато ся лишило царьовати в нашому Закарпатьтьови

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 13
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 6
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини