Янукович підписав закон про мови

Президент України Віктор Янукович підписав Закон №5029-VI "Про засади державної мовної політики". Про це повідомили у прес-службі президента.

Янукович підписав закон про мови

 

Також Янукович доручив Кабміну утворити робочу групу із залученням громадськості, відомих діячів освіти, науки та мистецтв, провідних фахівців із мовних питань для розробки та внесення системних пропозицій з удосконалення законодавства щодо порядку застосування мов в Україні.
 

Як йдеться в дорученні, метою діяльності створюваної робочої групи є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території держави, гарантування вільного розвитку, використання і захисту всіх рідних мов громадян України, виконання зобов'язань, взятих за міжнародними договорами з цих питань, та подальше впровадження європейських стандартів у цій сфері.

У дорученні Президента також йдеться про необхідність забезпечити невідкладне розроблення із залученням зазначеної робочої групи та затвердження Державної програми всебічного розвитку і функціонування української мови.

08 серпня 2012р.

Теги: мови, Янукович

Коментарі

Солдат 2012-08-19 / 13:44:48
Якщо ще хочаб два-три роки буде такий "безпредєл", то я поїду за кордон на ПМЖ. Із цими бандитами ми і через 100 років не будемо так жити, як зараз живе Німеччина.

Деревляний 2012-08-12 / 00:09:21
Волгин правильно речь толкає, на синевірськом озірє ужо всє должни розговоривать па расссейски, а Витьок Хам молодець сковерц. истинно глаголю - Слава Януковичу, Слава Партии Регионов, все Воловое теперь будет разгаваривать на русском могучем язике. Янукович возьми мене к себе в стольній град Києв, я єжм Регионал перебежчик сначала 2011 года, перебегал я из Нашей Украини и Фронта Змен., я єжм почетний гражданин Межгорья а ти Хам єсть почетний гражданин Межигорья и видать сам Бог от Московского Патриархата такоє сходство предначертил., я єжм такой тупой как и ти и все наши прдурки, правда в тюряге не сидел но с младенческих лет на учете в милиции и интерполе пребиваю постоянно. Возьми не пожалеєш, а Ледиду катораму ти там чьото обещал показать а можеть куда ето самоє и дать а ледида должен бил взять ми сделам конюхом на всю Малороссию а не только на закарпатьє. Люблю, целую, вечно твой раб глава Межгорской РГА Вася Щур.

пацани ващє рєбята 2012-08-09 / 18:00:57

Istvan 2012-08-09 / 14:37:07
Молодец, Янукович!!

Сись ни 2012-08-09 / 10:33:21
до:ВОЛГИН
Они тобі не довжні говорити по "российски", бо де більшість люди говорять на однів мові там она стає регіональнов, такшо кіть хоч говорити по руськи авфідерзийн бири білет на донецьк а туй будеш говорити по Закарпатськи!

ВОЛГИН 2012-08-09 / 08:35:09
Вчера біл на синевирском озере и никто со мной там и слова не сказал на моем большом русском язіке. теперь пусть учат єти аборигені настоящий язик а не свою какую то непонятную говирку.

харошій 2012-08-09 / 01:03:11
Так будэм жить хорошо что будэт нас все все меньшэ.Можна подумати що це для покращення, ми росії услугу а вони все газ піднімуть любім Руский Язык якщо хочемо дорогий газ.

християнин 2012-08-09 / 00:53:17
Дуже жаль, що президент не прислухався навіть до церковних єрархів, до цьго часу влада називала себе християнською, чи тепер ми будемо жити у християнській державі, або хоча б Божій, бо прохання підписували представники різних релігій, якщо 2 депутати більшого у президента варті як провідники всього Божого українсько народу? Цікаво коли Ківалов відповість за вибори 2004 року, це не на захист Ющенка, бо тут гірше як з двома депутатами, але третій тур коштував гроші.

Жора 2012-08-08 / 23:00:31
Теперь можно боротса с корупцией, бандитизмом и чиновниками на родном языке!

Президент 2012-08-08 / 19:57:00
ВСЕМ ГАВАРИТЬ НА РУССКАМ


Спецтема
Публікації:
/ 12Святослав Вакарчук: Кому тут тюрма, кому – Дольче Віта
/ 1Трагікомедія реакцій на "трагедію" у Гельсінкі
/ 12Керівник МВС Аваков взяв у заручники всю країну - Сергій Лещенко
/ 3Марш поліцейського свавілля
/ 1Володимир Горбулін: "Європейськими мають бути не лише амбіції, а і вчинки"
/ 3Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас
/ 12Mr. Petro Incognito: Порошенко витратив на тижневу відпустку на Мальдівах $500 000
/ 2"Рука Держдепу". Хто і як "рятував НАБУ"
/ 8Ренесанс кума Путіна. Медведчук отримує фінансові та політичні дивіденди як від Москви, так і від Києва
/ 1Чи переживе Верховна Рада осінь? Погляд зсередини
/ 5Директор Transparency International: Ми не бачимо розслідувань щодо чиновників та впливових і заможних людей, причетних до корупції
/ 3Країна на паузі, або Місяць на роздуми Порошенка
/ 2Заборонити не можна дозволити
Справа №1. Влада не сприяє слідству у справі розстрілу Небесної сотні
Прокачати партнерство: як «Газпром» перетворюється на спонсора українського газового хабу
/ 3Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Ч.1
Е-декларації: чорний діамант Авакова, церква Матвієнка і мільйони БПП
Ювілейне. Що відбувається і чому так повільно?
Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади"
/ 1Фінішна пряма
/ 11Подвійне життя Президента
/ 1Петро Таланчук: Усі зусилля влади націлені на будівництво України без українців
/ 10Нафта вже по $26: Для Росії це не криза, це – П****Ц
Мурашиний "вир смерті" українського політикуму
"Губернатори" на виборах: адмінресурс партії Порошенка?
» Всі записи