Закарпатці погоджуються: матч Україна-Франція для нашої збірної буде дуже непростим

Перемога української збірної для всіх закарпатських любителів футболу, та і взагалі для жителів країни стала справжнім подарунком.

Закарпатці погоджуються: матч Україна-Франція для нашої збірної буде дуже непростим

Одразу після завершення матчу і ще протягом сьогоднішнього дня і на вулиці, і в громадському транспорті можна було почути, як закарпатці жваво обговорюють гру, її результати і обмінюються враженнями від матчу.

Де дивились першу гру української збірної чемпіонату з футболу Євро-2012, яких результатів очікували від матчу і чого чекають від матчу наступного за участі збірної України, інтернет-виданню Закарпаття онлайн розповідали закарпатські знавці футболу, та і просто знані в області вболівальники.


Степан Селменський, футбольний експерт, головний редактор газети «СпортТайм»:

– Дивлюсь футбол регулярно. Останню гру збірної України зі Швецією дивився в колі друзів, всі ми були налаштовані на перемогу, звичайно ж, нашої збірної. Ставки під час гри не робили – всі говорили однозначно, що українці виграють.

Щодо результату гри Україна-Швеція десь у мене спочатку закрадалась думка, що матч завершиться з результатом 1:0 на користь нашої збірної. Але, враховуючи, що на сьогодні в нашій команді справді хороший захист і хороша лінія атаки, у всякому разі, непогана, навіть думав, що рахунок може бути і 2:1 і 3:2 на нашу користь. Те, що ми пропустимо, я знав однозначно.

Після фінального свистка матчу Україна-Швеція у мне першим питанням було питання: «Як тепер ми гратимемо з французами?». У нас просто колосальна різниця у майстерності, в класі, що кидається в очі. Українцям буде дуже важко грати з французами, вони для нас важкий і незручний суперник. Тому результат матчу внічию буде для нас за щастя. Я говорив з самого початку, що ми обіграємо Швецію і Англію, з Францією ми завжди граємо дуже погано. 

Якщо говорити про фаворитів, думаю, що за звання чемпіонів Європи будуть змагатись збірні Німеччини, Франції, Іспаніі, Росії. Невдахою чемпіонату, скоріше всього, стане або збірна Італії, або Англії.

Іван Шіц, генеральний директор ФК «Говерла»:

– Вчорашній матч дивився вдома, якраз приїхав з відрядження. Як і кожен українець, очікував перемоги нашої збірної, тим більше, що суперник був нам, як то кажуть, «по зубах». Більшість професіоналів чекали саме такого завершення матчу, як на мене, результат закономірний. Навіть, напевно, і не треба бути великим професіоналом, щоб очікувати успішний результат нашої збірної.

Звичайно ж, наступну гру української збірної також дивитимусь. І, виходячи з вчорашнього матчу, можна зробити висновок, що нашим футболістам буде дуже важко грати з французами. При всій повазі до Хачеріді (Євген Хачеріді, гравець української збірної з футболу – авт.), у нас немає центру захисту, збірна грає без центрального захисту. Думаю, тепер ми будемо грати в захисті: якщо вчора намагатись грати першим номером, тепер гратимемо другим.

Вчора можна було побачити, яка у французів просто швидкісна команда – така, що навіть не встигали за ними англійці. Вони показали одну з кращих ігор чемпіонату, і нам буде дуже важко з ними грати. До фаворитів відношу Францію, Іспанію, ще побачимо, що скажуть голандці. На четверте місце я особисто ставлю німецьку збірну.

Алла Петрова, директор малого приватного підприємства «Телерадіокомпанія Даніо», депутат Закарпатської облради:

– Я зараз у відрядженні, тому слідкувати за перебігом чемпіонату повою мірою просто не маю фізичної можливості. Але от матч між Україною та Швецією дивилась – я вболіваю конкретно за свою країну і свою команду. Гру дивилась із ріднею, звичайно ж, усі вболівали за Україну. Поки дивились матч, довелось прослухати коментарі чоловіків, які постійно дивляться футбол, вони сказали, що Шевченко – молодець. Поки не можу сказати однозначно, чи дивитимусь наступний матч української збірної в п’ятницю – якщо буде можливість, звичайно ж, дивитимусь. Але, оскільки наразі знаходжусь у відрядженні і їжджу по Україні, не знаю, чи вдасться повболівати за наших хлопців цього разу.

Михайло Качур, директор ПАТ «Ужгородський Турбогаз», депутат Закарпатської облради:

– Дивлюсь ігри, і не тільки матчі за участі нашої збірної. Дивився і матчі Англія-Франція, і Ірландія-Хорватія. Безумовно, вболівав і за нашу збірну під час перегляду гри Україна-Швеція, дивився в колі друзів. Ставки не роблю, бо людина не азартна – футбол дивлюсь заради футболу, заради емоцій. І емоції після перемоги збірної України, звичайно ж, переповнювали. Я дуже вдячний нашій збірній за гарну гру, і особисто Андрієві Шевченку.

Обов’язково дивитимусь і наступну гру української збірної у п’ятницю. Хоч прогнозів, знову ж таки, не хочу робити, в нашу збірну вірю. Гра французів у першому матчі з Англією була трішки кращою, та наша команда може зібратись і здобути перемогу. Якщо говорити про фаворитів серед збірних, не враховуючи Україну, то перевагу віддаю збірним Німеччини і Іспанії.

Сірмай Анастасія, капітан футбольної жіночої збірної області:

– Гру Україна-Швеція дивилася вдома разом з братом. Результат для мене особисто був несподіваним – думала, або буде нічия, або Україна програє. І на перемогу не розраховувала, хоча, звичайнго ж, вболівала за нашу збірну. Тому, коли наші виграли, це було для мене чимось надзвичайним, дуже раділа.

Дуже хотіла би подивитись матч у п’ятницю, але якраз їду у Словаччину на гру. Якщо там буде час і можливість, вболіватиму за нашу збірну там. І сподіватимусь, що ми виграємо, незважаючи на те, що суперники нам попалися сильні. Ми якраз з подругою говорили, що у шведської команди збірна України ще виграє, але як вони гратимуть з французами та англійцями, це вже питання. Крім української збірної, у «список» моїх фаворитів входять ще команди Німеччини, Іспанії та Нідерландів.

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

12 червня 2012р.

Теги: футбол

Коментарі

Ярослав 2012-06-13 / 22:35:52
Всі поєдинки між Україна і Франція 27.03.99-0:0, 04.09.99-0:0, 2004-0:1, 02.06.2007-0:2,21.11.2007-2:2,2011-1:4.


Спецтема
Публікації:
/ 12Святослав Вакарчук: Кому тут тюрма, кому – Дольче Віта
/ 1Трагікомедія реакцій на "трагедію" у Гельсінкі
/ 12Керівник МВС Аваков взяв у заручники всю країну - Сергій Лещенко
/ 3Марш поліцейського свавілля
/ 1Володимир Горбулін: "Європейськими мають бути не лише амбіції, а і вчинки"
/ 3Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас
/ 12Mr. Petro Incognito: Порошенко витратив на тижневу відпустку на Мальдівах $500 000
/ 2"Рука Держдепу". Хто і як "рятував НАБУ"
/ 8Ренесанс кума Путіна. Медведчук отримує фінансові та політичні дивіденди як від Москви, так і від Києва
/ 1Чи переживе Верховна Рада осінь? Погляд зсередини
/ 5Директор Transparency International: Ми не бачимо розслідувань щодо чиновників та впливових і заможних людей, причетних до корупції
/ 3Країна на паузі, або Місяць на роздуми Порошенка
/ 2Заборонити не можна дозволити
Справа №1. Влада не сприяє слідству у справі розстрілу Небесної сотні
Прокачати партнерство: як «Газпром» перетворюється на спонсора українського газового хабу
/ 3Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Ч.1
Е-декларації: чорний діамант Авакова, церква Матвієнка і мільйони БПП
Ювілейне. Що відбувається і чому так повільно?
Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади"
/ 1Фінішна пряма
/ 11Подвійне життя Президента
/ 1Петро Таланчук: Усі зусилля влади націлені на будівництво України без українців
/ 10Нафта вже по $26: Для Росії це не криза, це – П****Ц
Мурашиний "вир смерті" українського політикуму
"Губернатори" на виборах: адмінресурс партії Порошенка?
» Всі записи