Бунт на Троєщині ( ФОТО, ВІДЕО)

Вибачайте за якість зйомки - важкувато одночасно знімати і чинити активний опір тим, хто знищує моє рідне місто...

Бунт на Троєщині ( ФОТО, ВІДЕО)
Жителі Троєщини штурмом взяли будівельний майданчик на Маяковського 4.

Оперативно зібравшись, всього за кілька годин, жителі Троєщини та мешканці навколишніх будинків спробували зайти на територію незаконного будівельного майданчика. Натомість, з-за паркану в людей почали летіти каміння, пісок та будівельне сміття. Охоронці - бритоголові гопники, рясно поливали киян з вогнегасників та розпилювали їдкий сльозогінний газ, чим ще більше розізлили місцевих мешканців. 

Прибулі на місце події співробітники міліції в конфлікт не втручалися. Та й навіщо їм було втручатися, якщо за все вже давно "занесено" і проплачено....  

Апогеєм стала розтоплена смола, якою "тітушки" почали поливати киян. Люди вимагали затримати тих, хто чинив такі злочинні дії, але міліція продовжувала зберігати спокій і не втручатися.

Частина місцевих мешканців  перекрили проїжджу частину, протестуючи проти такого грубого порушення всіх можливих  законів і моральних норм. 

Кілька десятків найактивніших  взялися за паркан.

 

Вже за кілька хвилин, розлючені кияни почали штурм - зламали огорожу  та розігнали групу охоронців, молодих людей спортивної статури, чисельністю близько сотні чоловік, а також будівельників.

Коли паркан був зламаний і протестуючі проникли на майданчик, захисники розбіглися. Ви б тільки бачили, як ці кремезні "тітушки" тікали!!! Дорога від будівельного майданчику до найближчого озера була всіяна помаранчевими желетками і касками гастербайтерів.  

Сила народу дійно переможе будь-яких бандитів, "тітушок" та президентів-уголовників. Треба лише усвідомити і зрозуміти, що крім нас ніхто не врятує наш двір, нашу вулицю, наше місто, нашу країну...

Наша нація - найтерпиливіша! Але будь-якому терпінню, навіть самому великому, рано чи пізно приходить кінець. Є межа, перейшовши яку, починаєш розуміти, що назад дороги вже немає. І навіть не дивишся, чи позаду тебе є ще хтось - просто йдеш на ворога, розуміючи всю небезпеку ситуації.

Це зрозуміють ті, у кого "загострене почуття справедливості". І таких людий з кожнем днем стає все більше в цій країні. 

Зверніть увагу на одного з них, який не встояв проти аргументів молодої дівчинки і парубка з лопатою) Багатьох "тітушок" учасники штурму ловили і били прямо на місці. 

Нижче - кульмінаційне відео, де чітко видно, як рейдери-тітушки тікають від розлючених киян. Це відео можна переглядати кілька разів підряд і кожного разу отримувати від того неймовірне задоволення)))

Як повідомлялося раніше, сьогодні стало відомо про те, що прокуратура Деснянського району зажадала від керівництва Інспекції державного архбудконтролю скасувати будівництво на вул. Маяковського, 4. У 2010 році Київрада передала під будівництво ділянку площею 0,38 га за цією адресою приватному підприємству для будівництва торгово-офісного комплексу. Надалі після отримання дозвільних документів забудовник почав будівництво. Однак, прокурорською перевіркою було встановлено, що документи, що дозволяють будівництво були оформлені з порушенням законодавства.

Зараз, поруч з майданчиком з'явився намет ВО Свобода, в якому всім бажаючим можна записатися на цілодобове чергування. Люди активно записуються, бо розуміють, що тепер тільки від них залежить подальший розвитток подій. Нікого крім них немає.

Ніхто не прийде і не зробить за тебе твою роботу. Нема кому, окрім тебе, взяти в руки лопату і наваляти тому, хто прийшов знищити твоє місто. Тільки ти можеш дати відсіч злодію, що заліз в твій дім.

Тільки ти можеш змінити свою країну! Не делегуй це право комусь іншому. 

Лише разом, ти і я, ми всі, зможемо повернути собі наше -  прибудинкові території, парки та сквери, вулиці та міста, які в нас тупо вкрали. Повернути нарешті собі нашу країну, яка має таке ніжне жіноче ім'я...

Сьогодні кияни перемогли. Що буде завтра - залежить тільки від тебе. 19 серпня ця злочинна влада намагатиметься провести засідання нелегітимної Київради. Я не закликаю тебе прийти і не дати їм цього зробити. Це твій вибір. Я свій вибір вже зробив. Люди, що сьогодні вийшли на вулицю і прогнали зі своєї землі варварів - теж. 

Маленький хлопчик теж проти варварів та їх будівельних парканів.

А взагалі - це була тотальна перемога народу проти озброєних бандитів! 

Транспорт рейдерів на фото )

Юрій Андреєв , громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ
08 серпня 2013р.

Теги: Троєщина, тітушки

Коментарі


Спецтема
Публікації:
/ 12Святослав Вакарчук: Кому тут тюрма, кому – Дольче Віта
/ 1Трагікомедія реакцій на "трагедію" у Гельсінкі
/ 12Керівник МВС Аваков взяв у заручники всю країну - Сергій Лещенко
/ 3Марш поліцейського свавілля
/ 1Володимир Горбулін: "Європейськими мають бути не лише амбіції, а і вчинки"
/ 3Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас
/ 12Mr. Petro Incognito: Порошенко витратив на тижневу відпустку на Мальдівах $500 000
/ 2"Рука Держдепу". Хто і як "рятував НАБУ"
/ 8Ренесанс кума Путіна. Медведчук отримує фінансові та політичні дивіденди як від Москви, так і від Києва
/ 1Чи переживе Верховна Рада осінь? Погляд зсередини
/ 5Директор Transparency International: Ми не бачимо розслідувань щодо чиновників та впливових і заможних людей, причетних до корупції
/ 3Країна на паузі, або Місяць на роздуми Порошенка
/ 2Заборонити не можна дозволити
Справа №1. Влада не сприяє слідству у справі розстрілу Небесної сотні
Прокачати партнерство: як «Газпром» перетворюється на спонсора українського газового хабу
/ 3Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Ч.1
Е-декларації: чорний діамант Авакова, церква Матвієнка і мільйони БПП
Ювілейне. Що відбувається і чому так повільно?
Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади"
/ 1Фінішна пряма
/ 11Подвійне життя Президента
/ 1Петро Таланчук: Усі зусилля влади націлені на будівництво України без українців
/ 10Нафта вже по $26: Для Росії це не криза, це – П****Ц
Мурашиний "вир смерті" українського політикуму
"Губернатори" на виборах: адмінресурс партії Порошенка?
» Всі записи